Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

EF-S 24mm f/2.8 STM

Izuzetno prenosivi "pljosnati" objektiv, idealan za putovanja i uličnu fotografiju. Njegov napredni optički dizajn garantuje odličan kvalitet slike, a veliki maksimalni otvor blende f/2,8 omogućava snimanje iz ruke pri slabom osvetljenju. STM motor daje glatko, skoro nečujno automatsko fokusiranje prilikom snimanja video zapisa.

Prednosti

  • Izuzetno tanki, "pljosnati" dizajn
  • Prirodna perspektiva ljudskog oka
  • Glatko i tiho fokusiranje prilikom snimanja video zapisa*
  • Koristite velike otvore blende za snimanje pri slabom osvetljenju
  • Fokusiranje sa male udaljenosti (najmanje 0,16 m)

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF-S 24mm f/2.8 STM

Prenosivi "pljosnati" dizajn


Uz dubinu od samo 22,8 mm i težinu od samo 125 g, EF-S 24mm f/2.8 STM je izuzetno prenosiv objektiv, koji vam omogućava da EOS fotoaparat ponesete svuda. Minimalistički dizajn takođe ga čini diskretnim - idealan je za uličnu fotografiju.

Prirodna perspektiva


Žižna daljina od 24 mm, kada se koristi sa APS-C EOS telom, pruža isti ugao gledanja kao i objektiv od 38 mm na DSLR fotoaparatu punog formata. To je približno onome što vidi ljudsko oko, pa će slike koje pravite izgledati prirodno.

Glatko i tiho automatsko fokusiranje


Skoro nečujni STM motor brzo postiže fokus prilikom snimanja fotografija i pruža glatke prelaze pri fokusiranju kada snimate video zapise, za materijal bez ometajućeg zvuka fokusiranja.*

Veliki otvor blende za snimanje pri slabom osvetljenju


Veliki maksimalni otvor blende f/2,8 propušta dosta svetla i omogućava vam da snimate u uslovima slabog osvetljenja bez upotrebe blica. Takođe, idealan je za kreiranje efekata male dubine polja i omogućava vam da izolujete subjekat u odnosu na glatko zamućenu pozadinu.

Napredni optički dizajn


Uživajte u izuzetnoj oštrini u čitavom kadru, uz veliku otpornost na odblesak i pojavu duhova u boji. Približite se malim subjektima na samo 16 cm, za makro prikaz sveta.
* Kada se koristi sa kompatibilnim EOS telima.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF-S 24mm f/2.8 STM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Related Products