Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM je prvi pravi makro objektiv u EF-S seriji. Dinamičan i kompaktan objektiv sa brzim fokusiranjem koji pruža uvid u uzbudljive detalje koji nisu vidljivi ljudskom oku.

Prednosti

  • Približna žižna daljina 96 mm (format 35 mm)
  • Kompaktan i lak
  • Visoka rezolucija od-ugla-do-ugla, visok kontrast i kvalitet slike
  • Brzo automatsko fokusiranje sa skoro nečujnim USM mehanizmom
  • Mehanizam za ručno fokusiranje
  • Super Spectra premaz

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM

Izbliza


Sa mogućnošću fokusiranja slika u prirodnoj veličini na senzor slike, objektiv EF-S 60mm f/2,8 Macro USM pruža prave makro performanse u EF-S seriji objektiva. Pomoću efikasne žižne daljine od približno 96 mm u formatu od 35 mm, ovaj objektiv pruža rezultate od kojih zastaje dah. Minimalna razdaljina za fokusiranje od samo 20 cm omogućava vam da se izuzetno približite subjektu i ispunjava kadar subjektom uz najviši potrebni nivo detalja.

Svet u malom


EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM savršeno radi sa EOS fotoaparatima sa EF-S priključkom i omogućava doživljaj nove dimenzije fotografije. Fotografi koji snimaju prirodu biće oduševljeni mogućnošću snimanja složene lepote malih objekata. Uz mogućnost reprodukovanja na senzor slike u prirodnoj veličini subjekta, povešćete publiku na putovanje kroz neverovatni minijaturni svet.

Zamućenje pozadine


Portretisti će uživati u radu sa velikim otvorom blende, koji sužava dubinu polja i stvara prelepo zamućenje pozadine, što subjektu daje dramatičan efekat.

Putovanje sa malim teretom


EF-S 60 mm f/2,8 Macro USM dodaje vašoj opremi raznovrsnost uz mali dodatak u težini. Skoro nečujan ultrazvučni motor omogućava veoma brzo i precizno automatsko fokusiranje, uz potpuno ručnu kontrolu po potrebi.

Rezolucija i kvalitet


Više od 60 godina iskustva u projektovanju optike uloženo je u stvaranje objektiva koji postavlja standarde na polju kvaliteta slike. Tehnologije za objektive kompanije Canon funkcionišu zajedno kako biste dobili visoku rezoluciju od ugla do ugla, osvetljenost, kontrast i ujednačenu reprodukciju boja na svim razdaljinama za fokusiranje.

Izgrađen za digitalnu fotografiju


Izrađen specijalno za digitalnu fotografiju, ovaj objektiv ima posebno oblikovane elemente sa Super Spectra premazom, koji ublažava efekat pojave duhova i odbleska usled odbijanja svetlosti od senzora fotoaparata. Ekskluzivna opciona zonerica dodatno smanjuje rizik od pojave odbleska.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EF-S 60mm f/2.8 Macro USM, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products