Canon Extender EF 1.4x III

Extender EF 1.4x III

Idealan za fotoreportere, sportske fotografe i fotografe prirode, ovaj kompaktni ekstender povećava žižnu daljinu Canon telefoto i telefoto zum objektiva iz serije L za 1,4x, a omogućava i veću AF preciznost i poboljšanu komunikaciju između fotoaparata i objektiva.

Prednosti

  • Povećava osnovnu žižnu daljinu objektiva za 1,4x
  • Izvanredan kvalitet slike
  • Velika otpornost na prašinu i vodu
  • Poboljšana komunikacija između objektiva i fotoaparata
  • Optimizovani premazi za sočiva
  • Kompatibilan je sa telefoto i telefoto zum objektivima iz serije L

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Extender EF 1.4x III

Povećavanje žižne daljine za supertelefoto objektive


Ekstender EF 1,4x III posebno je dizajniran za korišćenje sa IS supertelefoto objektivima iz serije L i povećavanje njihove žižne daljine za 1,4x. Dizajn ekstendera omogućava da ne dolazi do opadanja performansi objektiva i kvaliteta slike.

Veoma kvalitetna konstrukcija


Poboljšani materijali protiv refleksije unutar tela objektiva i premaz oko spoljnih ivica elemenata objektiva smanjuju odbljesak. Konstrukcija je otporna na prašinu i vodu, što olakšava održavanje kvaliteta slike.

Poboljšana komunikacija između objektiva i fotoaparata


Ugrađeni mikroprocesor omogućava precizan prenos podataka između objektiva i fotoaparata i pruža poboljšane performanse automatskog fokusiranja i merenja.

Kompatibilan je sa telefoto i telefoto zum objektivima iz serije L


Ekstender EF 1,4x III je kompatibilan sa većinom telefoto i telefoto zum objektiva iz vrhunske, profesionalne serije L kompanije Canon i omogućava povećavanje žižne daljine uz smanjivanje efektivnog otvora blende objektiva za samo jedan korak.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Extender EF 1.4x III, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Related Products

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.