Canon Extender EF 1.4x III

Extender EF 1.4x III

Idealan za fotoreportere, sportske fotografe i fotografe prirode, ovaj kompaktni ekstender povećava žižnu daljinu Canon telefoto i telefoto zum objektiva iz serije L za 1,4x, a omogućava i veću AF preciznost i poboljšanu komunikaciju između fotoaparata i objektiva.

Prednosti

  • Povećava osnovnu žižnu daljinu objektiva za 1,4x
  • Izvanredan kvalitet slike
  • Velika otpornost na prašinu i vodu
  • Poboljšana komunikacija između objektiva i fotoaparata
  • Optimizovani premazi za sočiva
  • Kompatibilan je sa telefoto i telefoto zum objektivima iz serije L

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled za Canon Extender EF 1.4x III

Povećavanje žižne daljine za supertelefoto objektive


Ekstender EF 1,4x III posebno je dizajniran za korišćenje sa IS supertelefoto objektivima iz serije L i povećavanje njihove žižne daljine za 1,4x. Dizajn ekstendera omogućava da ne dolazi do opadanja performansi objektiva i kvaliteta slike.

Veoma kvalitetna konstrukcija


Poboljšani materijali protiv refleksije unutar tela objektiva i premaz oko spoljnih ivica elemenata objektiva smanjuju odbljesak. Konstrukcija je otporna na prašinu i vodu, što olakšava održavanje kvaliteta slike.

Poboljšana komunikacija između objektiva i fotoaparata


Ugrađeni mikroprocesor omogućava precizan prenos podataka između objektiva i fotoaparata i pruža poboljšane performanse automatskog fokusiranja i merenja.

Kompatibilan je sa telefoto i telefoto zum objektivima iz serije L


Ekstender EF 1,4x III je kompatibilan sa većinom telefoto i telefoto zum objektiva iz vrhunske, profesionalne serije L kompanije Canon i omogućava povećavanje žižne daljine uz smanjivanje efektivnog otvora blende objektiva za samo jedan korak.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Extender EF 1.4x III, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.