Canon TS-E 17mm f/4L

TS-E 17mm f/4L

Dizajniran za arhitektonsku fotografiju, TS-E 17 MM F/4L odlikuje se niskim nivoom izobličenja i odličnom oštrinom od ivice do ivice. Nezavisno rotiranje mehanizama za promenu nagiba i translatorno pomeranje "Tilt and Shift" korisno je u mnogim situacijama.

TS-E 17mm f4L

Prednosti

  • Širokougaoni "Tilt and Shift" objektiv od 17 mm
  • Nizak stepen izobličenja i visoka rezolucija
  • ± 6,5° naginjanje i ±12 mm pomeranje
  • Nezavisno rotiranje mehanizma za promenu nagiba i mehanizma za pomeranje
  • Asferični i UD elementi
  • Premaz struktura manjih od talasne dužine lasera i Super Spectra premaz
  • Kružni otvor blende

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon TS-E 17mm f/4L

Proširuje mogućnosti "Tilt and Shift" fotografije


TS-E 17 MM F/4L je širokougaoni "Tilt and Shift" objektiv, koji obezbeđuje širokougaono vidno polje kod APS-C senzora i senzora punog kadra. Zahvaljujući jedinstvenom sistemu rotacije kompanije Canon, smer promene nagiba i smer translatornog pomeranja mogu se rotirati nezavisno jedan od drugog. To vam omogućava da odvojeno podešavate perspektivu i dubinu polja - čime se povećava fleksibilnost objektiva.

Širok opseg kretanja


Zahvaljujući dijagonalnom vidnom polju od 104° i mogućnosti menjanja nagiba za ±6,5°, uz pomeranje od ±12 mm i rotaciju od ±90° kako mehanizma za naginjanje, tako i mehanizma za pomeranje, TS-E 17 MM F/4L je jedan od najfleksibilnijih objektiva na tržištu. TS-E 17 MM F/4L opremljen je i zaključavanjem "Tilt and Shift" mehanizama, kako biste bili sigurni da neće biti neželjenih pokreta.

Precizni elementi objektiva


Da bi se postigla odlična rezolucija od ivice do ivice i nizak stepen izobličenja, koristi se asferični objektiv od livenog stakla velikog prečnika i visoke preciznosti. Hromatske aberacije - česta pojava kod širokougaonog fotografisanja - sprečavaju se pomoću četiri UD elementa. Ove funkcije znače da je ovaj objektiv izuzetno prikladan za arhitektonsku fotografiju.

Premazi struktura manjih od talasne dužine lasera


Dizajniran za upotrebu u digitalnoj fotografiji, patentirani premaz elemenata objektiva kompanije Canon smanjuje pojavu efekta duhova i odbljesaka do kojih dolazi usled unutrašnjeg odbijanja svetlosti - i tako pomaže da se dobiju oštre i jasne slike.

Robustan kvalitet izrade


Canon objektivi iz L serije napravljeni su tako da izdrže čestu upotrebu u najzahtevnijim okruženjima. Hermetička zaštita od prodiranja vlage i prašine pruža dodatnu zaštitu, a u kompletu se dobija zonerica i futrola za objektiv.

Optički elementi bez olova


Za proizvodnju objektiva TS-E 17 MM F/4L koristi se staklo bez olova koje nema štetan uticaj na životnu sredinu.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon TS-E 17mm f/4L , njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.