Canon TS-E 24mm f/3.5L II

TS-E 24mm f/3.5L II

Model TS-E 24 mm f/3,5L II usavršen je tako da daje vrhunski kvalitet slike od ivice do ivice. Nezavisno rotiranje mehanizama za promenu nagiba i translatorno pomeranje "Tilt and Shift" omogućava maksimum kreativne slobode.

TS-E 24mm f3.5L II

Prednosti

  • "Tilt and Shift" objektiv od 24 mm
  • Nizak stepen izobličenja i visoka rezolucija
  • ± 8,5° naginjanje i ±12mm pomeranje
  • Nezavisno rotiranje mehanizma za promenu nagiba i mehanizma za pomeranje
  • Asferični i UD elementi
  • Premaz struktura manjih od talasne dužine lasera i Super Spectra premaz
  • Kružni otvor blende

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon TS-E 24mm f/3.5L II

Proširuje mogućnosti "Tilt and Shift" fotografije


Zahvaljujući jedinstvenom sistemu rotacije kompanije Canon, TS-E 24 mm f/3,5L II omogućava da se smer promene nagiba i smer translatornog pomeranja rotiraju nezavisno jedan od drugog. To vam omogućava da odvojeno podešavate perspektivu i dubinu polja - čime se povećava fleksibilnost objektiva.

Širok opseg kretanja


Zahvaljujući širokougaonoj žižnoj daljini od 24 mm i mogućnosti menjanja nagiba za ±8,5°, uz pomeranje od ±12 mm i rotaciju od ±90° kako mehanizma za naginjanje, tako i mehanizma za pomeranje, TS-E 24 mm f/3,5L II obezbeđuje neverovatnu fleksibilnost. TS-E 24 mm f/3.5L II je opremljen i zaključavanjem "Tilt and Shift" mehanizama kako biste bili sigurni da neće biti neželjenih pokreta.

Elementi objektiva velike preciznosti


Da bi se postigla odlična rezolucija od ivice do ivice i nizak stepen izobličenja, koristi se asferični objektiv od livenog stakla velikog prečnika i visoke preciznosti. Da bi se smanjile hromatske aberacije, česte kod širokougaonog snimanja, koriste se tri UD elementa. Te funkcije znače da je ovaj objektiv izuzetno prikladan za fotografisanje pejzaža i arhitektonsku fotografiju.

Premazi struktura manjih od talasne dužine lasera


Dizajniran za upotrebu u digitalnoj fotografiji, patentirani premaz elemenata objektiva kompanije Canon sprečava pojavu efekta duhova i odbljeska do kojih dolazi usled unutrašnjeg odbijanja svetlosti - i tako pomaže da se dobiju oštre i jasne slike.

Robustan kvalitet izrade


Canon objektivi iz L serije napravljeni su tako da izdrže čestu upotrebu u najzahtevnijim okruženjima. Hermetička zaštita od prodiranja vlage i prašine pruža dodatnu zaštitu, a u kompletu se dobija zonerica i futrola za objektiv.

Optički elementi bez olova


Za proizvodnju objektiva TS-E 24 mm f/3.5L II koristi se staklo bez olova koje nema štetan uticaj na životnu sredinu.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon TS-E 24mm f/3.5L II , njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Galerija uzoraka

Prikaži galeriju

Related Products

Želite li da vam pomognemo da odaberete sledeći objektiv?

Naša alatka za biranje objektiva povešće vas kroz naš asortiman i pomoći vam da pronađete savršen objektiv za svoje potrebe i EOS fotoaparat koji posedujete.

Pomoć u odabiru

Širokougaoni objektivi

Ostvarite šire vidno polje i smestite više u kadar pomoću našeg asortimana širokougaonih objektiva.