Canon Serija MAXIFY MB2150

Serija MAXIFY MB2150

Izvanredni višefunkcionalni inkdžet štampač, skener, mašina za kopiranje i faks u boji sa podrškom za štampanje i skeniranje za mobilne uređaje i usluge informatičkog oblaka, brzinu štampe od 19 slika u minuti crno-belo i asortiman mrežnih funkcija.

MAXIFY MB2150

Prednosti

 • Brzo štampanje: 19 slika u minuti crno-belo, 13 slika u minuti u boji
 • Wi-Fi umrežavanje za direktno štampanje sa mobilnih uređaja
 • Štampanje iz usluga informatičkog oblaka i skeniranje u njih
 • Učinak mastila od 1.200 stranica crno-belo i 900 stranica u boji
 • Ostanite produktivni: kapacitet od 250 listova i mehanizam za automatsko uvlačenje kapaciteta 50 listova

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Serija MAXIFY MB2150

Veliki kapacitet i visok kvalitet


Svestrani štampač, skener, mašina za kopiranje i faks dizajniran za kućne kancelarije kojima je potreban odličan kvalitet crno-bele i štampe u boji, uz male troškove po stranici. Zahvaljujući mehanizmu za uvlačenje velikog kapaciteta (250 listova) i mehanizmu za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 50 listova, serija Canon MAXIFY MB2150 daje izvanredne otiske sa živopisnim bojama i oštrim tekstom zahvaljujući DRHD mastilima otpornim na habanje i trenje. Canon MAXIFY MB2150 štampa A4 stranice pri brzih 19 slika u minuti crno-belo i 13 slika u minuti u boji, dok je vreme do prve stranice samo 6 sekundi.

Ekonomičan rad


Od male potrošnje energije od samo 0,2 kWč (TEC) do visokog učinka i pojedinačno izmenjivih kartridža sa bojom, ekonomičnost predstavlja prioritet. Kartridži sa crnim mastilom daju ISO učinak od 1.200 stranica, a kartridži sa mastilom u boji 900 stranica, što omogućava rad sa manje prekida. Opcioni višestruki paket sa 4 boje omogućava još isplativije štampanje.

Produktivan i jednostavan za korišćenje


Dvostrano štampanje i podrška za razne veličine i tipove papira, od običnog A4 papira do nalepnica, koverti i foto-papira, pa čak i dvostrano kopiranje ID kartica, izuzetno olakšavaju uobičajene kancelarijske zadatke štampe. Ovaj štampač je napravljen za produktivnost, brz je i jednostavan za korišćenje: bez obzira na to da li štampate, kopirate, skenirate ili razmenjujete faksove, sve je nadohvat ruke uz TFT ekran u boji veličine 6,2 cm (2,5") na modelu Canon MAXIFY MB2150.

Štampanje sa smartfona/tableta i iz informatičkog oblaka


Tu je podrška za Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria i aplikaciju Canon PRINT, kao i za štampanje iz informatičkog oblaka, pa čak i za skeniranje i čuvanje dokumenata u popularne usluge informatičkog oblaka, što obuhvata Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive i Concur. Režim pristupne tačke omogućava korisnicima pametnih uređaja da se povežu na štampač čak i bez Wi-Fi mreže.

Mogućnosti praćenja i održavanja


Filtriranje IP adresa omogućava ograničavanje pristupa na određenu grupu korisnika, dok podrška za SMTP omogućava bezbedno skeniranje u e-poštu unutar kancelarijske mreže. Administratori sistema mogu brzo i lako da konfigurišu štampač i ograničavaju određene operacije poput skeniranja na USB.

Jednostavna mrežna integracija


Administratori sistema ceniće kompatibilnost serije Canon MAXIFY MB2150 sa Simple Network Management Protocol (SNMP), standardom za upravljanje uređajima koji olakšava integraciju u postojeće kancelarijske mreže. SNMP omogućava asortiman funkcija za praćenje i održavanje, što obuhvata nivoe mastila, status grešaka i brojače stranica.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Serija MAXIFY MB2150, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Quick 1st Print

Prvi otisak za 6 sekundi

50-sheet ADF

Automatsko višestrano kopiranje

Connectivity (Wi-Fi)

Bežična upotreba i deljenje

250 Sheet Capacity

Produktivno rukovanje papirom

6.2 cm (2.5”) easy-to-use screen

Intuitivni ekran veličine 6,2 cm (2,5”)

Scan to Cloud

Otpremanje dokumenata u usluge informatičkog oblaka*

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

High Page Yield

Efikasni XL kartridži s mastilom

 • Serija MAXIFY MB2150
 • Kabl za napajanje
 • Fabrički kartridži sa mastilom
 • CD za instalaciju za Windows (upravljački programi za Mac dostupni su na mreži)
 • Priručnici
 • Kabl za faks/telefonsku liniju

Modeli u ovoj seriji*

MAXIFY MB2150
MAXIFY MB2155
*neki modeli su dostupni samo u određenim prodavnicama