Canon Everyday Use Glossy GP-501

Everyday Use Glossy GP-501

Sjajni foto-papir za svakodnevno štampanje fotografija i ponovno štampanje uz kvalitet kao iz fotolaboratorije. Foto-papir "za svakodnevnu upotrebu" pruža ekonomičan način za štampanje fotografija sa odmora kod kuće, uz sjajnu završnu obradu.

Prednosti

  • Sjajna završna obrada
  • Odličan je za štampanje običnih fotografija
  • Odlično se uklapa sa ChromaLife100+ mastilima kompanije Canon

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Everyday Use Glossy GP-501

Fotografije sa odmora


Kada želite da odštampate uspomene sa odmora, potreban vam je kvalitet otiska poput onog iz fotolaboratorije, što sjajni foto-papir "za svakodnevnu upotrebu" čini pravim izborom.

Fotografije koje se trenutno suše


Originalni foto-papiri kompanije Canon poseduju mikroporozni premaz koji brzo apsorbuje mastilo duboko ispod površine, kako bi se sprečilo zaostajanje viška mastila na površini papira. Rezultat: otisci fotografija koji se trenutno suše.

Savršen sjaj


Sjajni papiri kompanije Canon zadržavaju mastilo dublje ispod gornje sjajne površine u odnosu na druge papire. Na taj način sjajna završna obrada uvek ostaje sjajna.

Fotografije koje traju ceo život


Sjajni foto-papir "za svakodnevnu upotrebu" odlično se uklapa sa ChromaLife100+ mastilima kompanije Canon. Kombinacija FINE glave za štampanje kompanije Canon, mastila i originalnog Canon foto-papira štiti fotografije od gasova i svetla, kako bi se dragocene uspomene očuvale za buduće generacije.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Everyday Use Glossy GP-501, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

200-gsm

Težina u gramima po kvadratnom metru

0.21-mm

Debljina u milimetrima

Softver za obradu fotografija

Oživite uspomene pomoću softvera koji će inspirisati kreativne načine za štampanje.

Saznajte više