Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Glatka tekstura tople bele nijanse za otiske bez refleksivnog sjaja. Idealan je za monohromatske fotografije i fotografije u boji, kao i za reprodukcije umetničkih dela sa prelepo izraženim toplim bojama i nijansama sive.

Prednosti

  • Izvanredan je za reprodukciju toplih boja
  • Savršena gradacija tonova kod monohromatske štampe
  • Glatka mat površina bez odsjaja
  • Odlično odgovara PIXMA Pro štampačima

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon Pro Premium Matte PM-101

Vrhunski izgled i tekstura


Napravljen sa profesionalnom kreativnošću na umu, Pro Premium mat papir ima glatku teksturu tople bele nijanse za zaista posebne otiske bez refleksivnog sjaja. Ovaj teški papir pruža veoma kvalitetan doživljaj čvrstine, uz odličnu glatkoću.

Profesionalni otisci


Napravljen tako da pruža optimalne rezultate sa modelima iz asortimana profesionalnih PIXMA foto-štampača kompanije Canon, Pro Premium mat papir svaki put daje spektakularne otiske sa pigmentnim LUCIA mastilima i ChromaLife100+ mastilima zasnovanim na boji.

Vrhunska reprodukcija boja


Ovaj višenamenski papir idealan je za štampanje crno-belih fotografija, kao i umetničkih reprodukcija, gde do izražaja dolazi izvanredna reprodukcija toplih boja i nijansi sive. Slike odštampane na ovom izuzetno glatkom papiru imaju elegantniju završnu obradu od standardnih sjajnih fotografija.

Fotografije koje traju čitav život


Foto-papir Pro Premium mat nudi izvanredan kvalitet slike i trajnost. Kada se koristi sa originalnim mastilima kompanije Canon, čuva fotografije od degradacije izazvane gasovima i svetlom kako biste sa pouzdanošću mogli da prikazujete ili prodajete slike.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon Pro Premium Matte PM-101, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

210-gsm

Težina u gramima po kvadratnom metru

0.31-mm

Debljina u milimetrima

Softver za obradu fotografija

Oživite uspomene pomoću softvera koji će inspirisati kreativne načine za štampanje.

Saznajte više