Canon PIXMA iP7250

PIXMA iP7250

Foto-štampač visokih performansi sa 5 odvojenih mastila, Wi-Fi povezivanjem i mogućnošću štampanja sa pametnog telefona. Niskoprofilni dizajn sa dva potpuno integrisana ležišta za papir, automatskim obostranim štampanjem i direktnim štampanjem na diskove.

PIXMA iP7250

Prednosti

  • Foto-štampač visokih performansi sa 5 mastila i Wi-Fi funkcijom
  • Velika brzina štampe i kvalitet kao iz fotolaboratorije
  • Niskoprofilni dizajn sa integrisanim ležištima za papir
  • Štampanje sa mobilnih uređaja i Apple AirPrint
  • Softver My Image Garden
  • Direktno štampanje na diskovima i automatsko obostrano štampanje
  • Štampajte više uz opcione XL kartridže

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA iP7250

Visoke performanse, elegantan dizajn


Uz Wi-Fi povezivanje i 5 kartridža sa odvojenim bojama, ovaj foto-štampač visokih performansi savršen je za brzo i veoma kvalitetno štampanje fotografija i dokumenata, kao i za štampanje na diskovima. Možete lako da mu pristupate iz svih delova doma, što obuhvata i pristup sa mobilnih uređaja. Novo, elegantno niskoprofilno kućište sa izlaznim ležištem koje se samo otvara čini ovaj uređaj idealnim za mesta sa ograničenom količinom prostora.

Podrška za smartfone i tablete


Wi-Fi povezivanje i aplikacija Canon PRINT olakšavaju štampanje pomoću pametnih telefona i tablet računara sa praktično bilo kojeg mesta u domu. Omogućeno je i direktno štampanje fotografija, e-poruka, veb stranica i drugih dokumenata sa uređaja kompanije Apple, kao što su iPhone, iPad i iPod touch, pomoću tehnologije Apple AirPrint.

Napredan rad sa medijima


Dve potpuno integrisane kasete za papir omogućavaju istovremeno ubacivanje papira različitih veličina i tipova. Funkcija direktnog štampanja na diskovima omogućava vam da dizajnirate nalepnice i da ih štampate direktno na kompatibilnim Blu-ray, CD i DVD diskovima - kao i da kreirate odgovarajuće omote radi lakšeg organizovanja i deljenja sa članovima porodice i prijateljima.

Kreativnije štampanje fotografija


Softver My Image Garden vam omogućava da lakše i brže štampate fotografije nego ikada do sada i da ostvarite pun potencijal svog PIXMA štampača. Uspomene oživljavaju pošto vam njegove mogućnosti za organizovanje fotografija, u koje spada prepoznavanje lica, omogućavaju da lako pronađete sve fotografije uskladištene na računaru (čak i one davno zaboravljene) i da ih kombinujete u prelepe kolaže za štampanje. Aplikacija Print Your Days vam omogućava da organizujete fotografije direktno sa Facebook profila i da ih štampate.

Velika brzina štampanja


Radi pružanja visokog nivoa detalja i brzog štampanja dokumenata i slika kod kuće, ovaj foto-štampač poseduje glavu za štampanje sa veličinom kapljica od 1 pl koja je vodeća u klasi i rezolucijom od 9.600 tpi. Pruža veliku A4 ISO ESAT brzinu štampanja od 15 slika u minuti crno-belo i 10 slika u minuti u boji, a fotografija formata 10x15 cm bez margina izvanrednog kvaliteta kao iz fotolaboratorije štampa se za približno 21 sekund.

Uštedite papir i energiju


Automatsko obostrano štampanje štedi papir i daje dokumente profesionalnijeg izgleda. Uštedite energiju zahvaljujući funkciji automatskog uključivanja/isključivanja, koja automatski isključuje štampač nakon određenog vremena i praktično ga ponovo uključuje kada počnete da štampate.

Štampajte više za manje


Smanjite nepotrebnu potrošnju i štampajte efikasnije uz kartridže sa odvojenim bojama koji vam omogućavaju da zamenite samo boju koja se potrošila. Možete da uštedite novac pomoću XL kartridža, koji omogućavaju štampanje do 2,2 puta više stranica od standardnih kartridža - savršeno rešenje ako puno štampate.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA iP7250, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Superb photolab-quality print head

Glava za štampanje koja daje vrhunski kvalitet kao iz fotolaboratorije

Micro ink droplets for precise print

Mikrokapljice mastila za precizno štampanje

High resolution photo printing

Štampanje fotografija visoke rezolucije

Print directly onto disc

Štampanje direktno na disk

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablet računare i pametne telefone

One-stop creative software

Svestran kreativni softver

Print images from your movies

Štampajte slike iz filmova

Facebook photo printing

Facebook štampanje fotografija

Optional high yield inks

Opciona mastila visokog učinka

AirPrint-Printers

Povežite se

Pomoću podrške za Wi-Fi i AirPrint možete da štampate sa smartfona, tableta i uređaja kompanije Apple.

quality-banner-310x180_v2.png

Superioran kvalitet

Jedinstvene tehnologije štampanja i mastila u PIXMA štampačima daju izvanredne otiske visokog kvaliteta.