Canon PIXMA MG2550

PIXMA MG2550

Jednostavan za korišćenje i kompaktan višenamenski uređaj (štampač, skener i mašina za kopiranje) sa elegantnom belom završnom obradom sa opcionim, isplativim XL kartridžima sa mastilom i softverom za inteligentno štampanje veb stranica.

PIXMA MG2550

Prednosti

  • Kompaktni višenamenski uređaj za kućnu upotrebu: štampanje, kopiranje i skeniranje
  • Elegantan dizajn sa potpuno belom završnom obradom
  • Otisci visokog kvaliteta uz rezoluciju do 4.800 tpi i FINE tehnologiju kartridža
  • Opcioni XL kartridži sa mastilom daju više otisaka za manje novca
  • Funkcija automatskog uključivanja uključuje štampač kada počnete da štampate; funkcija automatskog isključivanja ga isključuje kada se ne koristi

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MG2550

Kompaktan i elegantan višenamenski uređaj


Idealan za svakodnevno štampanje, skeniranje i kopiranje, ovaj brzi višenamenski uređaj koristi FINE sistem kartridža za fotografije i dokumente visokog kvaliteta. Njegov kompaktni dizajn sa elegantnom belom završnom obradom zauzima manje mesta u domu i omogućava veoma jednostavno ubacivanje papira i zamenu kartridža.

Brzo i kvalitetno štampanje


FINE sistem kartridža sa kapljicama mastila minimalne veličine 2 pl i rezolucija štampe do 4.800 tpi daju odlične nivoe detalja. Uz ISO ESAT (A4 format) brzine štampanja od 8 slika u minuti crno-belo i 4 slike u minuti u boji, skoro da nema čekanja na štampanje dokumenata.

Uštedite novac na mastilu


Štampajte više za manje. XL FINE kartridži daju značajno veći broj stranica i duže periode između zamena kartridža - idealno rešenje ako često štampate - i mogu da pruže uštedu do 30% po stranici u poređenju sa standardnim ekvivalentima.

My Image Garden


Sveobuhvatni softver koji otvara vrata potpunog PIXMA doživljaja uz rešenja za organizovanje i štampanje fotografija, skeniranje i pristupanje uslugama na mreži. Napredne funkcije poput prepoznavanja lica olakšavaju pretraživanje svih fotografija na računaru (čak i onih koje ste odavno zaboravili) i njihovo korišćenje za kreiranje primamljivih novih kombinacija za štampanje.

Inteligentno veb štampanje


Funkcija Auto Clip dodatne komponente Easy-WebPrint EX za Internet Explorer olakšava štampanje samo željenih materijala sa veba. Takođe možete da isecate izabrane informacije sa više veb stranica kako biste ih odštampali na jednom listu ili sačuvali u obliku PDF datoteke.

CREATIVE PARK PREMIUM


Ova usluga na mreži omogućava preuzimanje fotografija, ilustracija i rukotvorina međunarodno priznatih fotografa i umetnika, kao i njihovo štampanje. Kreirajte profesionalne čestitke, kalendare ili neverovatne 3D rukotvorine od papira.

Ušteda energije


Funkcija automatskog isključivanja isključuje štampač nakon određenog perioda neaktivnosti, čime ostvarujete uštedu energije. Praktična funkcija automatskog uključivanja ponovo uključuje štampač kada počnete da štampate. Tihi režim može značajno da smanji buku u toku rada, čime se postiže skoro nečujno štampanje kod kuće.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA MG2550, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Convenient and easy to replace

Praktično i jednostavno za zamenu

High resolution photo printing

Štampanje fotografija visoke rezolucije

High resolution scanning

Skeniranje u visokoj rezoluciji

Optional high yield inks

Opciona mastila visokog učinka

One-stop creative software

Svestran kreativni softver

Smart web printing

Inteligentno veb štampanje

Turns on when you start printing

Uključuje se kada počnete da štampate

Near silent printing at home

Skoro nečujno štampanje kod kuće

  • Višenamenski štampač – PIXMA MG2550
  • FINE kertridži
  • Kabl za napajanje
  • CD-ROM za podešavanje
  • Priručnici i drugi dokumenti

Štampači vrhunskog kvaliteta

Jedinstvene tehnologije štampanja i mastila u PIXMA štampačima daju izvanredne otiske visokog kvaliteta.

quality-banner-310x180_v2.png

Sazn. i istraž.