Canon PIXMA MG2950

PIXMA MG2950

Zakoračite u bežični svet pomoću ovog pristupačnog, kompaktnog višenamenskog Wi-Fi uređaja, koji vam omogućava da veoma jednostavno štampate sa smartfona, tableta, fotoaparata ili iz informatičkog oblaka. Samo povežite, kopirajte, štampajte i skenirajte.

/Images/PIXMA%20MG2950%20Extra_tcm141-1170134.jpg

Prednosti

  • Pređite na bežičnu vezu. Lako se povežite, štampajte, kopirajte i skenirajte onako kako želite pomoću višenamenskog Wi-Fi uređaja visokog kvaliteta
  • Zabeležite detalje na veoma kvalitetnim otiscima koji se brzo štampaju, uz FINE tehnologiju kartridža
  • Pripremite se za veoma jednostavno štampanje i skeniranje pomoću pametnih uređaja uz aplikaciju Canon PRINT
  • Doživite kreativnu slobodu štampanja iz informatičkog oblaka uz PIXMA Cloud Link
  • Odštampajte više stranica za uloženi novac uz opcione XL kartridže

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MG2950

Kompaktan višenamenski uređaj sa Wi-Fi funkcijom


Pređite na Wi-Fi. Ovaj višenamenski uređaj možete da koristite i da delite bežično u kući i daljinski sa mobilnih uređaja, kako bi svi mogli da uživaju u rezultatima istog visokog kvaliteta. Idealan je za svakodnevne potrebe štampanja, skeniranja i kopiranja, a ima i Wireless LAN PictBridge kako biste lako mogli da štampate fotografije direktno sa kompatibilnih bežičnih fotoaparata. Zahvaljujući kompaktnom i elegantnom dizajnu, zaista štedi prostor i olakšava vam ubacivanje papira i zamenu kartridža sa mastilom.

Uštedite novac na mastilu


Štampajte više za uloženi novac. Možete da odštampate značajno veći broj stranica i nećete morati tako često da menjate kartridže sa mastilom zahvaljujući opcionim XL FINE kartridžima. Možete da uštedite i do 30 % po stranici u poređenju sa standardnim ekvivalentima.

Brzo i kvalitetno štampanje


Očekujte odličan nivo detalja. Bez obzira na to da li štampate ili kopirate, FINE sistem kartridža, sa rezolucijom štampe do 4.800 tpi, daje živopisne boje i oštar tekst. Takođe je brz – uz ISO ESAT brzine od 8 slika u minuti crno-belo i 4 slike u minuti u boji.

Veza sa informatičkim oblakom


Uživajte u slobodi štampanja iz informatičkog oblaka. Možete da koristite smartfon ili tablet da biste za tren štampali fotografije sa Facebooka, Twittera i iz onlajn albuma. Zahvaljujući poboljšanoj funkciji PIXMA Cloud Link, sada takođe možete da pristupate usluzi Google Drive i da štampate dokumente iz nje.

Podrška za smartfone i tablete


Vi ste spremni za smartfon, a spreman je i ovaj štampač. Samo preuzmite aplikaciju Canon PRINT na svoj pametni telefon ili tablet računar. Pomoću ove aplikacije možete direktno da pristupate uslugama informatičkog oblaka i da štampate iz njih. Možete čak i da proveravate status štampača, priručnik i nivoe mastila u realnom vremenu, pomoću Wi-Fi veze ili interneta. Kako bi asortiman opcija za povezivanje sa mobilnim uređajima bio kompletan, tu je i podrška za Google Cloud Print.

Kreativna zabava


Zabavite se istražujući svoju kreativnost. Easy Photo Print+ (dostupan kroz aplikaciju Canon PRINT) vam omogućava da lako dizajnirate i štampate čestitke, foto-kolaže i mnoge druge materijale pomoću ove usluge zasnovane na vebu – koristite slike sa tableta, PC računara ili iz informatičkog oblaka.

Inteligentno pokretanje


Nema čekanja uz ovaj višenamenski uređaj. Spreman je kada i vi; automatski se uključuje čim nešto pošaljete na štampanje. Takođe se isključuje nakon određenog perioda neaktivnosti, čime štedi energiju. Pored toga, skoro da nećete obraćati pažnju na njega dok štampa, zahvaljujući tihom režimu.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG2950, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Convenient and easy to replace

Praktično i jednostavno za zamenu

High resolution photo printing

Štampanje fotografija visoke rezolucije

Micro ink droplets for precise print

Mikrokapljice mastila za precizno štampanje

Optional high yield inks

Opciona mastila visokog učinka

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Print directly from cloud

Štampajte direktno iz informatičkog oblaka

Canon PRINT app

Aplikacija Canon PRINT

Turns on when you start printing

Uključuje se kada počnete da štampate

MG2950
  • Višenamenski štampač – PIXMA MG2950
  • FINE kertridži
  • Kabl za napajanje
  • CD-ROM za instalaciju (CD samo za Windows – upravljački programi za Mac su dostupni onlajn)
  • Priručnici i drugi dokumenti

PIXMA MG2950 Video

Cloud-Printers

Štampanje u informatičkom oblaku

PIXMA štampači sa podrškom za informatički oblak pružaju vam slobodu da štampate iz veb usluga informatičkog oblaka, direktno sa ekrana štampača.

Saznajte više

Sazn. i istraž.

Uputstva

Informacije o dostupnosti funkcija potražite u specifikacijama određenog proizvoda

Štampanje u informatičkom oblaku

PIXMA-CLOUD-MAIN-FILM-Image

Štampanje u informatičkom oblaku

Ovaj vodič pokazuje način na koji možete podesiti funkciju PIXMA Cloud Link, koja omogućava pristup dokumentima i fotografijama sa popularnih usluga informatičkog oblaka te njihovo štampanje direktno sa smartfona, tableta ili ekrana štampača.

Prikaz video zapisa

Početak rada

getting-started-image

Početak rada

Ovaj kratki film predstavlja seriju PIXMA MG široj publici. Uz pomoć mladog demonstratora u „kućnoj kancelariji“, film nas vodi kroz osnovni skup funkcija.

Prikaz video zapisa

Budite kreativni

be-creative-image

Budite kreativni

Ovaj kratki film sastoji se od 4 odeljka, a u svakom od njih nam drugi demonstrator pokazuje koliko je jednostavno koristiti PIXMA funkcije i softver za unapređivanje kreativnog života kod kuće.

Prikaz video zapisa

Povežite se

Get Connected-image

Povežite se

Ovaj kratki film sastoji se od 5 odeljaka, a u svakom od njih nam drugi demonstrator pokazuje koliko je jednostavno štampati sa popularnih pametnih telefona ili tableta i skenirati na njih pomoću bežičnog PIXMA štampača.

Prikaz video zapisa