Canon PIXMA MG3550

PIXMA MG3550

Elegantan i kompaktan višenamenski uređaj sa Wi-Fi funkcijom za deljenje i korišćenje sa bilo kojeg mesta u kući. Pored brzog i veoma kvalitetnog štampanja, kopiranja i skeniranja, takođe ima podršku za Google Cloud Print i Apple AirPrint.

PIXMA MG3550

Prednosti

  • Kompaktan i elegantan višenamenski Wi-Fi uređaj: štampanje, kopiranje i skeniranje kod kuće
  • Štampajte i skenirajte pomoću pametnog telefona ili tableta uz aplikaciju PIXMA Printing Solutions
  • Podrška za Google Cloud Print i Apple Air Print
  • Opcioni XL kartridži sa mastilom daju više otisaka za manje novca
  • Otisci superiornog kvaliteta uz rezoluciju do 4.800 tpi i FINE tehnologiju kartridža

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MG3550

Kompaktan, bežični višenamenski uređaj


Zahvaljujući Wi-Fi vezi, ovaj višenamenski uređaj omogućava jednostavno štampanje sa bilo kojeg mesta u kući sa računara i mobilnih uređaja, a elegantni i kompaktni FastFront dizajn olakšava ubacivanje papira i zamenu kartridža - idealan štampač, mašina za kopiranje i skenere za svakodnevnu upotrebu.

Podrška za pametne telefone i tablet računare


Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions kompanije Canon da biste štampali sa pametnog telefona/tableta i skenirali na njega, kao i da biste dobili daljinski pristup različitim informacijama o štampaču poput priručnika na mreži ili trenutnih nivoa mastila. Tu je i podrška za Apple AirPrint. Pore toga, funkcija automatskog uključivanja automatski uključuje štampač kada počnete da štampate.

Štampajte sa bilo kog mesta


Google Cloud Print direktno povezuje štampač na veb kako biste mogli da štampate dokumente sa portala Google Docs, e-poruke, fotografije i PDF priloge sa bilo kog mesta. Datoteke se bezbedno šalju na štampač preko Interneta bez obzira na to da li ste u istoj prostoriji ili na drugom kontinentu.

Brzo i kvalitetno štampanje


FINE sistem kartridža sa rezolucijom štampe do 4.800 tpi daje odlične nivoe detalja. Uz veliku brzinu štampanja A4 dokumenata od 9,9 slika u minuti crno-belo i 5,7 slika u minuti u boji, takođe štampa fotografiju bez margina veličine 10x15 cm za približno 44 sekunde. Savršeno rešenje za brzo i kvalitetno štampanje dokumenata i slika kod kuće.

Uštedite novac na mastilu i papiru


Štampajte više za manje. Isplativiji XL kartridži daju značajno veći broj otisaka od standardnih ekvivalenata, obezbeđuju duže periode između zamena kartridža - idealno rešenje ako mnogo štampate - i mogu da pruže uštedu do 50% po stranici. Funkcija automatskog dvostranog štampanja smanjuje količinu papira potrebnu za štampanje i daje dvostrane dokumente profesionalnog izgleda.

Softver My Image Garden


Sveobuhvatni softver koji otvara vrata potpunog PIXMA doživljaja, uz rešenja za organizovanje i štampanje fotografija, skeniranje i pristupanje uslugama na mreži. Napredne funkcije poput prepoznavanja lica olakšavaju pretragu svih fotografija na računaru i pronalaženje željenih.

Pokažite kreativnost uz CREATIVE PARK PREMIUM


Ova usluga na mreži omogućava vam da preuzimate i štampate fotografije, ilustracije i rukotvorine, kao i da kreirate profesionalne čestitke, kalendare ili neverovatne 3D rukotvorine od papira.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA MG3550, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Convenient and easy to replace

Praktično i jednostavno za zamenu

High resolution photo printing

Štampanje fotografija visoke rezolucije

Optional high yield inks

Opciona mastila visokog učinka

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacija PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablet računare i pametne telefone

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Turns on when you start printing

Uključuje se kada počnete da štampate

  • Višenamenski štampač – PIXMA MG3550
  • FINE kertridži
  • Kabl za napajanje
  • CD-ROM za podešavanje
  • Priručnici i drugi dokumenti