Canon PIXMA MG5550

PIXMA MG5550

Veoma kvalitetan višenamenski Wi-Fi uređaj za kućnu upotrebu sa funkcijama štampanja, kopiranja i skeniranja. U karakteristike spadaju 5 odvojenih mastila, napredni načini povezivanja pametnih telefona i direktno štampanje iz informatičkog oblaka, kao i opcioni XL kartridži.

PIXMA MG5550

Prednosti

 • Veoma kvalitetan višenamenski Wi-Fi foto-štampač sa funkcijama štampanja, kopiranja i skeniranja
 • Štampanje iz informatičkog oblaka direktno pomoću ekrana štampača: štampajte iz albuma na mreži, sa društvenih mreža i iz usluga informatičkog oblaka
 • Veoma jednostavno štampajte i skenirajte sa pametnih uređaja preko Wi-Fi mreže ili Interneta
 • Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions i daljinski upravljajte štampačem
 • Podrška za Google Cloud Print i Apple Air Print

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MG5550

Višenamenski uređaj visokog kvaliteta


Uz naprednu Wi-Fi vezu i sistem sa 5 mastila, ovaj višenamenski štampač pruža funkcije veoma kvalitetnog štampanja, kopiranja i skeniranja, kao i direktan pristup informatičkom oblaku. Dizajniran je da se koristi i bežično deli u kući i daljinski sa mobilnih uređaja.

Štampanje u informatičkom oblaku


Uživajte u slobodi direktnog štampanja sa Interneta uz poboljšani PIXMA Cloud Link. Za nekoliko sekundi odštampajte fotografije sa portala Facebook, Twitter i iz usluga albuma na mreži kao što su image.canon ili štampajte dokumente iz usluga informatičkog oblaka kao što su Evernote i Dropbox, direktno sa ekrana štampača. Pravite kalendare, preuzimajte kancelarijski materijal i druge predloške direktno iz usluge PIXMA Cloud.

Podrška za smartfone i tablete


Kako biste dobili potpunu fleksibilnost, štampačem možete da upravljate direktno sa pametnih uređaja. Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions kompanije Canon i štampajte sa pametnog uređaja ili skenirajte na njega, kao i iz usluga informatičkog oblaka. Ova aplikacija vam omogućava čak i da pogledate status štampača, korisnički priručnik ili nivoe mastila. Tu je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Ekonomični kartridži sa odvojenim mastilima za superiorne otiske


Radi postizanja veće ekonomičnosti, ovaj višenamenski uređaj koristi 5 odvojenih mastila, pa možete da zamenite samo boju koja se istrošila - što štampanje čini efikasnijim. Namenski kartridži sa crnim mastilom za dokumente i za fotografije u kombinaciji sa FINE tehnologijom kompanije Canon i rezolucijom štampe do 4.800 tpi daju oštar tekst i slike sa visokim nivoom detalja.

Brzo štampanje


Idealno rešenje za brzo i kvalitetno štampanje kod kuće, uz veliku ISO ESAT (A4 format) brzinu štampanja dokumenata od 12,2 slika u minuti crno-belo/8,7 slika u minuti u boji i štampanje fotografije bez margina veličine 10x15 cm za približno 44 sekunde.

Uštedite novac na mastilu i papiru


Opcioni XL kartridži omogućavaju vam da odštampate više stranica nego pomoću standardnih kartridža, pa je ređe potrebna zamena - idealno rešenje ako puno štampate - i pružaju uštedu do 30% po stranici. Funkcija automatskog dvostranog štampanja smanjuje količinu papira potrebnu za štampanje i daje dvostrane dokumente profesionalnog izgleda.

Jednostavno rukovanje


Jasan ekran veličine 6,2 cm olakšava pregledanje izabranih funkcija ili korišćenja usluga informatičkog oblaka. Funkcija automatskog uključivanja automatski uključuje štampač kada počnete da štampate sa računara ili mobilnog uređaja u istoj mreži.

Softver My Image Garden


Sveobuhvatni softver koji pruža rešenja za organizovanje i štampanje fotografija, skeniranje i pristupanje uslugama na mreži. Napredne funkcije poput prepoznavanja lica olakšavaju pretragu svih fotografija na računaru i pronalaženje željenih.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA MG5550, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Optional high yield inks

Opciona mastila visokog učinka

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacija PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablet računare i pametne telefone

Print directly from cloud

Štampajte direktno iz informatičkog oblaka

Turns on when you start printing

Uključuje se kada počnete da štampate

 • Višenamenski štampač – PIXMA MG5550
 • Malda
 • Priloženi kartridži sa mastilom
 • Kabl za napajanje
 • CD-ROM za podešavanje
 • Priručnici i drugi dokumenti