Canon PIXMA MG5650

PIXMA MG5650

Uživajte u vrhunskoj raznovrsnosti. Kreirajte prelepe slike i dokumente, uživajte u asortimanu zabavnih funkcija i lako uspostavljajte vezu sa pametnim uređajima i informatičkim oblakom pomoću ovog veoma kvalitetnog, porodičnog višenamenskog uređaja sa 5 mastila.

PIXMA MG5650

Prednosti

  • Uživajte u svestranosti. Lako se povežite, štampajte, kopirajte i skenirajte onako kako želite pomoću višenamenskog Wi-Fi uređaja visokog kvaliteta
  • Doživite kreativnu slobodu štampanja iz informatičkog oblaka i skeniranja u njega uz PIXMA Cloud Link*
  • Pripremite se za veoma jednostavno štampanje i skeniranje pomoću pametnih uređaja uz aplikaciju PIXMA Printing Solutions
  • Ovekovečite dragocene trenutke u obliku veoma kvalitetnih otisaka koji se brzo štampaju
  • Zamenite samo mastilo koje se potrošilo, zahvaljujući prisustvu 5 odvojenih kartridža sa mastilom

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MG5650

Višenamenski uređaj visokog kvaliteta


Povežite se, kreirajte, štampajte, skenirajte i kopirajte kod kuće. Cela porodica može da uživa u prednostima ovog pristupačnog višenamenskog uređaja sa 5 mastila, naprednom Wi-Fi vezom i direktnim pristupom informatičkom oblaku. Dizajniran je za bežično korišćenje i deljenje u kući, kao i daljinski sa mobilnih uređaja. Takođe, ima Wireless LAN PictBridge, pa lako možete da štampate omiljene fotografije direktno sa kompatibilnih bežičnih fotoaparata.

Uštedite novac na mastilu i papiru


Uživajte u minimalnoj količini otpada i maksimalnoj uštedi. Možete da zamenite samo boju mastila koja se potrošila, zahvaljujući pojedinačnim kartridžima sa mastilom. Pored toga, možete da odštampate više stranica za uloženi novac pomoću opcionih XL kartridža, kao i da uštedite na papiru uz automatsko dvostrano štampanje.

Veza sa informatičkim oblakom


Direktno povezivanje na informatički oblak. Uživajte u slobodi štampanja sa interneta i skeniranja na njega - direktno sa ekrana štampača. Poboljšana funkcija PIXMA Cloud Link omogućava vam da za tren štampate fotografije sa Facebooka, Twittera i iz onlajn albuma; štampajte/skenirajte dokumente u usluge informatičkog oblaka kao što su Google Drive, OneDrive i Dropbox; čak i prilažite skenirane datoteke/slike i šaljite ih direktno e-poštom - sve to bez korišćenja računara.*

Podrška za smartfone i tablete


Vi ste spremni za smartfon, a spreman je i ovaj štampač. Samo preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions kompanije Canon za smartfon ili tablet. Ova aplikacija vam omogućava da direktno pristupate uslugama informatičkog oblaka. Možete čak i da proveravate status štampača, priručnik i nivoe mastila u realnom vremenu, pomoću Wi-Fi veze ili interneta. Kako bi asortiman opcija za povezivanje sa mobilnim uređajima bio kompletan, tu je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Brzo štampanje visokog kvaliteta


Impresionirajte članove porodice i prijatelje otiscima visokog kvaliteta. Sa ponosom ćete pokazivati slike prepune detalja, a možete i da štampate dokumente profesionalnog izgleda sa oštrim tekstom zahvaljujući prisustvu 5 odvojenih kartridža sa mastilom, FINE tehnologiji kompanije Canon i rezoluciji štampe do 4.800 tpi. Takođe, brzo štampa - uz ISO ESAT brzine od 12,7 slika u minuti crno-belo i 8,7 slika u minuti u boji. Dobijate fotografiju formata 10 x 15 cm bez margina za približno 44 sekunde.

Brzo i lako rukovanje


Lako upravljajte, pregledajte i povezujte se. Veliki ekran od 6,2 cm daje kristalno jasan prikaz, bez obzira na to da li birate funkcije, pregledate slike ili koristite usluge informatičkog oblaka. Pored toga, nema čekanja na početak štampanja sa računara ili mobilnog uređaja na istoj mreži, zahvaljujući funkciji automatskog uključivanja.

Kreativna zabava


Zabavite se istražujući svoju kreativnost uz Easy Photo Print+. (Dostupno je pomoću aplikacije PIXMA Printing Solutions.) Možete lako da dizajnirate i štampate čestitke, foto-kolaže i mnoge druge materijale pomoću ove usluge zasnovane na vebu - koristite slike sa tableta, PC računara ili iz informatičkog oblaka.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA MG5650, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

4800 dpi

Mikrokapljice mastila za precizno štampanje

Optional high yield inks

Opciona mastila visokog učinka

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Print from and scan to the cloud

Štampanje iz informatičkog oblaka i skeniranje u njega*

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablet računare i pametne telefone

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacija PIXMA Printing Solutions

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

  • Višenamenski štampač – PIXMA MG5650
  • Priloženi kartridži sa mastilom
  • Kabl za napajanje
  • CD-ROM za instalaciju (CD samo za Windows – upravljački programi za Mac su dostupni onlajn)
  • Priručnici i drugi dokumenti