Canon PIXMA MG6450

PIXMA MG6450

Višenamenski foto-štampač visokih performansi sa 5 mastila i naprednom Wi-Fi vezom za direktno štampanje sa pametnih uređaja i iz informatičkog oblaka. Elegantan, kompaktan i jednostavan za rukovanje, daje otiske superiornog kvaliteta.

/Images/PIXMA%20MG6450_tcm141-1072343.jpg

Prednosti

  • Višenamenski Wi-Fi foto-štampač visokih performansi sa funkcijama štampanja, kopiranja i skeniranja
  • Štampanje iz informatičkog oblaka direktno pomoću ekrana štampača iz albuma na mreži, sa društvenih mreža i iz informatičkog oblaka
  • Veoma jednostavno štampajte i skenirajte sa pametnih uređaja preko Wi-Fi mreže ili Interneta
  • Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions i daljinski upravljajte štampačem
  • Jednostavno štampanje fotografija pomoću ekrana u boji veličine 7,5 cm, čitača memorijskih kartica i bežične tehnologije PictBridge

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MG6450

Višenamenski uređaj visokih performansi


Ovaj višenamenski štampač visokih performansi sa elegantnom sjajnom završnom obradom može da se pohvali naprednim sistemom sa 5 mastila i omogućava brzo, veoma kvalitetno štampanje, kopiranje i skeniranje, kao i pristup informatičkom oblaku. Dizajniran je da se koristi i bežično deli u kući i daljinski sa mobilnih uređaja.

Partner fotoaparata


Zahvaljujući ugrađenom čitaču memorijskih kartica i bežičnoj tehnologiji PictBridge, lako možete da štampate fotografije direktno sa memorijskih kartica, kao i sa kompatibilnih bežičnih fotoaparata. Takođe možete da skenirate dokumente i fotografije na memorijsku karticu. Prostrani ekran veličine 7,5 cm olakšava prikazivanje izabranih funkcija i pregledanje slika.

Štampanje u informatičkom oblaku


Štampajte direktno sa Interneta uz poboljšani PIXMA Cloud Link. Za nekoliko sekundi odštampajte fotografije sa portala Facebook, Twitter i iz usluga albuma na mreži kao što su CANON iMAGE GATEWAY ili štampajte dokumente iz usluga informatičkog oblaka kao što su Evernote i Dropbox, direktno sa velikog ekrana štampača. Pravite kalendare, preuzimajte kancelarijski materijal i druge predloške direktno iz usluge PIXMA Cloud.

Podrška za smartfone i tablete


Kako biste dobili potpunu fleksibilnost, štampačem možete da upravljate direktno sa pametnog uređaja. Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions kompanije Canon i štampajte sa pametnog uređaja ili skenirajte na njega, kao i iz usluga informatičkog oblaka. Ova aplikacija vam omogućava čak i da pogledate status štampača, korisnički priručnik ili nivoe mastila. Tu je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Superiorni otisci zahvaljujući odvojenim mastilima


Zahvaljujući sistemu sa 5 odvojenih mastila, možete da zamenite samo boju koja se potrošila – što štampanje čini efikasnijim. Namenski kartridži sa crnim mastilom za dokumente i za fotografije u kombinaciji sa FINE tehnologijom kompanije Canon i rezolucijom štampe do 4.800 tpi daju oštar tekst i slike sa visokim nivoom detalja.

Brzo štampanje


Idealno rešenje za brzo i kvalitetno štampanje kod kuće, uz veliku brzinu štampanja A4 dokumenata od 15 slika u minuti crno-belo/9,7 slika u minuti u boji i štampanje fotografije bez margina veličine 10x15 cm za približno 44 sekunde.

Uštedite novac na mastilu i papiru


Opcioni XL kartridži omogućavaju vam da odštampate više stranica nego pomoću standardnih kartridža, pa je ređe potrebna zamena, a pružaju i uštedu do 30% po stranici. Funkcija automatskog dvostranog štampanja smanjuje količinu papira potrebnu za štampanje i daje dvostrane dokumente profesionalnog izgleda.

Softver My Image Garden


Sveobuhvatni softver koji pruža rešenja za organizovanje i štampanje fotografija, skeniranje i pristupanje uslugama na mreži. Napredne funkcije poput prepoznavanja lica olakšavaju pretragu fotografija na računaru i pronalaženje željenih.

Nagrade

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MG6450, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Optional high yield inks

Opciona mastila visokog učinka

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacija PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablet računare i pametne telefone

Print directly from cloud

Štampajte direktno iz informatičkog oblaka

Built-in card reader

Ugrađen čitač kartica

PIXMA 64 series kit
  • Višenamenski štampač – PIXMA MG6450
  • Priloženi kartridži sa mastilom
  • Kabl za napajanje
  • CD-ROM za podešavanje
  • Priručnici i drugi dokumenti