Canon PIXMA MG6650

PIXMA MG6650

Dizajniran tako da vam pomogne da izrazite kreativnost, ovaj višenamenski foto-štampač sa 5 mastila daje otiske superiornog kvaliteta. A zahvaljujući naprednoj Wi-Fi vezi, lako možete da štampate sa pametnih uređaja i iz informatičkog oblaka.

MG6650

Prednosti

  • Povežite se, štampajte, kopirajte i skenirajte onako kako želite pomoću višenamenskog Wi-Fi uređaja visokih performansi
  • Doživite kreativnu slobodu štampanja iz informatičkog oblaka i skeniranja u njega uz PIXMA Cloud Link*
  • Pripremite se za veoma jednostavno štampanje i skeniranje sa pametnih uređaja uz NFC pomoću tehnologije PIXMA Touch & Print
  • Brzo kreirajte veoma kvalitetne otiske koje ćete sa ponosom pokazivati
  • Zamenite samo mastilo koje se potrošilo, zahvaljujući prisustvu 5 odvojenih kartridža sa mastilom

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MG6650

Višenamenski uređaj visokih performansi


Izrazite kreativnost štampanjem. Idealan dodatak uz fotoaparat, ovaj povezani kućni višenamenski uređaj visokih performansi pruža sve - napredni sistem sa 5 mastila, veliku brzinu štampanja, kopiranja i skeniranja i pristup informatičkom oblaku. Dizajniran je za bežično korišćenje i deljenje u kući, kao i daljinski pomoću mobilnih uređaja. Takođe, možete lako da štampate fotografije direktno sa memorijskih kartica i kompatibilnih bežičnih fotoaparata.

Veza sa informatičkim oblakom


Direktno povezivanje na informatički oblak. Uživajte u slobodi štampanja sa interneta i skeniranja na njega - direktno sa ekrana štampača. Poboljšana funkcija PIXMA Cloud Link omogućava vam da za tren štampate fotografije sa Facebooka, Twittera i iz onlajn foto-albuma; štampajte/skenirajte dokumente u usluge informatičkog oblaka kao što su Google Drive, OneDrive i Dropbox; čak i prilažite skenirane datoteke/slike i šaljite ih direktno e-poštom - sve to bez korišćenja računara.*

Podrška za smartfone i tablete


Vi ste spremni za smartfon, a spreman je i ovaj štampač. Samo preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions kompanije Canon za smartfon ili tablet. Ova aplikacija vam omogućava da direktno pristupate uslugama informatičkog oblaka. Možete čak i da proveravate status štampača, priručnik i nivoe mastila u realnom vremenu, pomoću Wi-Fi veze ili interneta. Kako bi asortiman opcija za povezivanje sa mobilnim uređajima bio kompletan, tu je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Brzo do superiornih otisaka


Impresionirajte članove porodice i prijatelje superiornim kvalitetom štampe. Sa ponosom ćete pokazivati slike prepune detalja, a možete i da štampate dokumente profesionalnog izgleda sa oštrim tekstom zahvaljujući prisustvu 5 odvojenih kartridža sa mastilom, FINE tehnologiji kompanije Canon i rezoluciji štampe do 4.800 tpi. Takođe, brzo štampa - uz ISO ESAT brzine od 15 slika u minuti crno-belo i 9,7 slika u minuti u boji. Dobijate fotografiju formata 10 x 15 cm bez margina za približno 44 sekunde.

Lako upravljanje dodirom


Doživite dodir prefinjenosti. Upravljanje je lako i jednostavno pomoću prstiju. Brzo i lako ćete se kretati kroz menije, birati funkcije, pregledati slike i koristiti usluge informatičkog oblaka, zahvaljujući velikom dodirnom ekranu u boji od 7,5 cm.

Uštedite novac na mastilu i papiru


Uživajte u minimalnoj količini otpada i maksimalnoj uštedi. Možete da zamenite samo boju mastila koja se potrošila, zahvaljujući pojedinačnim kartridžima sa mastilom. Pored toga, možete da odštampate više stranica za uloženi novac pomoću opcionih XL kartridža, kao i da uštedite na papiru uz automatsko dvostrano štampanje.

Kreativna zabava


Zabavite se istražujući svoju kreativnost uz Easy Photo Print+ (dostupno je pomoću aplikacije PIXMA Printing Solutions). Lako možete da dizajnirate i da štampate čestitke, foto-kolaže i mnoge druge materijale pomoću ove usluge zasnovane na vebu - koristite slike sa tableta, PC računara ili iz informatičkog oblaka.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA MG6650, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Touch Screen

Veliki ekran osetljiv na dodir

Optional high yield inks

Opciona mastila visokog učinka

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Print from and scan to the cloud

Štampanje iz informatičkog oblaka i skeniranje u njega*

Built-in card reader

Ugrađen čitač kartica

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacija PIXMA Printing Solutions

PIXMA-Touch-Print

Brzo povezivanje uz podršku za NFC

  • Višenamenski štampač – PIXMA MG6650
  • Priloženi kartridži sa mastilom
  • Kabl za napajanje
  • CD-ROM za instalaciju (CD samo za Windows – upravljački programi za Mac su dostupni onlajn)
  • Priručnici i drugi dokumenti