Canon PIXMA MG7150

PIXMA MG7150

Vrhunski višenamenski foto-štampač sa 6 mastila za profesionalne rezultate kod kuće. Elegantan i jednostavan za korišćenje zahvaljujući intuitivnoj kontroli dodirom, pruža napredne načine povezivanja za štampanje sa pametnih uređaja i direktno iz informatičkog oblaka.

PIXMA MG7150

Prednosti

 • Vrhunski višenamenski foto-štampač elegantnog i kompaktnog dizajna: štampajte, kopirajte i skenirajte kod kuće
 • Štampanje iz informatičkog oblaka direktno pomoću ekrana štampača: štampajte iz albuma na mreži, sa društvenih mreža i iz informatičkog oblaka
 • Veoma jednostavno Wi-Fi štampanje sa pametnih telefona i tablet računara
 • Upravljajte štampačem sa bilo kog mesta pomoću aplikacije PIXMA Printing Solutions
 • Fotografije vrhunskog kvaliteta zahvaljujući sistemu sa 6 odvojenih mastila (opciono su dostupni XL kartridži)

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MG7150

Vrhunski višenamenski foto-štampač


Elegantan i kompaktan, ovaj vrhunski višenamenski uređaj pruža izvanredan kvalitet štampe, funkcije kopiranja i skeniranja i napredne načine povezivanja (Wi-Fi, Ethernet i informatički oblak). Idealan za fotografe entuzijaste, omogućava brzo i lako štampanje sa više računara, bežičnih fotoaparata, memorijskih kartica, iz usluga informatičkog oblaka i sa mobilnih uređaja.

Štampanje u informatičkom oblaku


Štampajte direktno sa Interneta uz poboljšani PIXMA Cloud Link. Za nekoliko sekundi odštampajte fotografije sa portala Facebook/Twitter i iz usluga albuma na mreži kao što su image.canon, kao i dokumente iz usluga informatičkog oblaka kao što su Evernote i Dropbox - bez upotrebe računara. Preuzimajte kancelarijski materijal i druge predloške direktno iz usluge PIXMA Cloud.

Podrška za smartfone i tablete


Upravljajte štampačem sa bilo kog mesta pomoću pametnog uređaja. Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions kompanije Canon i štampajte sa pametnog uređaja ili skenirajte na njega, kao i direktno iz usluga informatičkog oblaka. Možete čak i da pogledate status štampača, korisnički priručnik ili nivoe mastila. Tu je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Izuzetne performanse


Sistem sa 6 mastila obuhvata sivo mastilo za bogatije fotografije u boji i zapanjujuće monohromatske otiske, a tehnologija FINE kompanije Canon daje izuzetan nivo detalja za fotografije profesionalnog kvaliteta zahvaljujući rezoluciji do 9.600 tpi. Ovaj višenamenski uređaj pruža veliku brzinu štampanja A4 dokumenata od 15 slika u minuti crno-belo/10 slika u minuti u boji, a fotografiju bez margina veličine 10x15 cm štampa za približno 21 sekund.

Upravljanje pomoću dodira


Velika tabla osetljiva na dodir sa dodirnim ekranom od 8,8 cm omogućava intuitivno rukovanje pomoću dodira radi brzog i jednostavnog kretanja kroz menije. Takođe olakšava biranje funkcija, pregledanje slika ili korišćenje usluga informatičkog oblaka.

Uštedite novac na mastilu


Zahvaljujući kartridžima sa odvojenim bojama, možete da zamenite samo boju koja se potrošila. Opcioni XL kartridži omogućavaju vam da odštampate više stranica nego pomoću standardnih kartridža i pružaju uštedu do 30% po stranici.

My Image Garden


Ovaj sveobuhvatni softver pruža rešenja za organizovanje i štampanje fotografija, skeniranje i pristupanje uslugama na mreži. Napredne funkcije poput prepoznavanja lica olakšavaju pretragu fotografija na računaru i pronalaženje željenih.

Fleksibilan rad sa medijima


Funkcija automatskog dvostranog štampanja smanjuje količinu papira potrebnu za štampanje i daje dvostrane dokumente profesionalnog izgleda. Dva potpuno integrisana ležišta za papir omogućavaju istovremeno korišćenje foto-papira i običnog papira. Dizajnirajte i štampajte nalepnice direktno na kompatibilnim diskovima.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA MG7150, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Optional high yield inks

Opciona mastila visokog učinka

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

PIXMA Printing Solutions app

Aplikacija PIXMA Printing Solutions

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablet računare i pametne telefone

Print directly from cloud

Štampajte direktno iz informatičkog oblaka

Built-in card reader

Ugrađen čitač kartica

Print directly onto disc

Štampanje direktno na disk

Easy to use touch panel

Intuitivna tabla osetljiva na dodir

Large touch screen display

Veliki ekran osetljiv na dodir

Turns on when you start printing

Uključuje se kada počnete da štampate

 • Višenamenski štampač – PIXMA MG7150
 • Priloženi kartridži sa mastilom
 • Kabl za napajanje
 • CD-ROM za podešavanje
 • Mat foto-papir MP-101 (za automatsko poravnavanje glave za štampanje)
 • Priručnici i drugi dokumenti