Canon PIXMA MG7550

PIXMA MG7550

Doživite snagu i izrazite svoju strast prema fotografiji pomoću impresivnih otisaka. Lako uspostavljajte direktnu vezu sa pametnim uređajima i informatičkim oblakom i uživajte u intuitivnim dodirnim komandama uz ovaj vrhunski višenamenski Wi-Fi uređaj sa 6 mastila.

PIXMA MG7550 Extra

Prednosti

 • Izrazite strast. Lako štampajte, kopirajte i skenirajte pomoću snažnog višenamenskog foto-štampača
 • Povezujte se onako kako želite uz Wi-Fi, Ethernet i NFC
 • Doživite kreativnu slobodu štampanja iz informatičkog oblaka i skeniranja u njega uz PIXMA Cloud Link*
 • Pripremite se za veoma jednostavno štampanje i skeniranje sa pametnih uređaja uz NFC pomoću tehnologije PIXMA Touch & Print
 • Izuzetno brzo kreirajte otiske vrhunskog kvaliteta, koje ćete s ponosom pokazivati

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MG7550

Vrhunski višenamenski foto-štampač


Pokažite strast štampanjem. Sa ponosom ćete pokazivati fotografije odštampane pomoću ovog elegantnog i kompaktnog vrhunskog višenamenskog uređaja. Dizajniran tako da odgovori na vašu strast za fotografijom, kombinuje funkcije štampanja, kopiranja i skeniranja izvanrednog kvaliteta sa naprednom Wi-Fi vezom, Ethernet vezom i mogućnošću povezivanja na informatički oblak. Možete da uživate u brzom i jednostavnom štampanju sa bilo čega - PC računara, Wireless LAN PictBridge fotoaparata, memorijskih kartica, iz informatičkog oblaka i sa pametnih uređaja.

Izuzetne performanse


Izrazite se pomoću prelepo bogatih fotografija u boji i zapanjujućih crno-belih otisaka. PIXMA MG7550 ima sve tehnologije koje su vam potrebne za dobijanje izuzetno detaljnih otisaka profesionalnog kvaliteta; uz 6 odvojenih kartridža sa mastilom, što obuhvata sivo i namensko pigmentno crno za oštar tekst. Srce štampača čini FINE tehnologija kompanije Canon, sa kapljicama mastila minimalne zapremine 1 pl i rezolucijom do 9.600 tpi. Takođe je brz - uz ISO ESAT brzine od 15 slika u minuti crno-belo i 10 slika u minuti u boji - daje fotografiju formata 10 x 15 cm bez margina za približno 21 sekund.

Veza sa informatičkim oblakom


Direktno povezivanje na informatički oblak. Uživajte u slobodi štampanja sa interneta i skeniranja na njega - direktno sa ekrana štampača. Poboljšana funkcija PIXMA Cloud Link omogućava vam da za tren štampate fotografije sa Facebooka, Twittera i iz onlajn foto-albuma; štampajte/skenirajte dokumente u usluge informatičkog oblaka kao što su Google Drive, OneDrive i Dropbox; čak i prilažite skenirane datoteke/slike i šaljite ih direktno e-poštom - sve to bez korišćenja računara.*

Podrška za smartfone i tablete


Vi ste spremni za smartfon, a spreman je i ovaj štampač. Samo preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions kompanije Canon za smartfon ili tablet. Ova aplikacija vam omogućava da direktno pristupate uslugama informatičkog oblaka. Možete čak i da proveravate status štampača, priručnik i nivoe mastila u realnom vremenu, pomoću Wi-Fi veze ili interneta. Kako bi asortiman opcija za povezivanje sa mobilnim uređajima bio kompletan, tu je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Veoma jednostavno dodirno upravljanje


Doživite dodir prefinjenosti. Upravljanje je lako i jednostavno pomoću prstiju. Brzo i lako ćete se kretati kroz menije, birati funkcije, pregledati slike i koristiti usluge informatičkog oblaka, zahvaljujući velikoj dodirnoj tabli sa ekranom u boji osetljivim na dodir od 8,8 cm.

Uštedite novac na mastilu


Opustite se i uštedite. Možete da zamenite samo boju mastila koja se potrošila, zahvaljujući pojedinačnim kartridžima sa mastilom. Pored toga, možete da odštampate više stranica za uloženi novac pomoću opcionih XL kartridža sa mastilom.

Kreativna zabava


Zabavite se istražujući svoju kreativnost uz Easy Photo Print+ (dostupno je pomoću aplikacije PIXMA Printing Solutions). Lako možete da dizajnirate i da štampate čestitke, foto-kolaže i mnoge druge materijale pomoću ove usluge zasnovane na vebu - koristite slike sa tableta, PC računara ili iz informatičkog oblaka.

Dizajniran je tako da bude svestran


Uštedite na papiru i kreirajte profesionalne dvostrane dokumente uz funkciju automatskog dvostranog štampanja. Ovaj štampač može istovremeno da radi sa foto-papirom i običnim papirom zahvaljujući tome što ima 2 ležišta za papir, a takođe vam omogućava da dizajnirate i štampate nalepnice direktno na kompatibilne diskove (CD/DVD/BD).

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA MG7550, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Optional high yield inks

Opciona mastila visokog učinka

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Print from and scan to the cloud

Štampanje iz informatičkog oblaka i skeniranje u njega*

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablet računare i pametne telefone

Easy to use touch panel

Intuitivna tabla osetljiva na dodir

Large touch screen display

Veliki ekran osetljiv na dodir

PIXMA-Touch-Print

Brzo povezivanje uz podršku za NFC

 • Višenamenski štampač – PIXMA MG7550
 • Priloženi kartridži sa mastilom
 • Kabl za napajanje
 • CD-ROM za instalaciju (CD samo za Windows – upravljački programi za Mac su dostupni onlajn)
 • Ležište za štampanje na diskovima
 • Priručnici i drugi dokumenti