Inteligentno štampanje za povezane osobe

Inspirišite kreativnost. Uz mogućnost direktnog štampanja zadivljujućih fotografija sa bilo kojeg uređaja, vaši otisci će impresionirati zahvaljujući našem sistemu sa 6 mastila. Uz dizajn koji pruža kvalitet i brzinu, uživajte u jednostavnosti povezivanja sa pametnim uređajima i informatičkim oblakom pomoću intuitivnih dodirnih komandi.

Emili i Phenakistoscope

Uživajte u brzom štampanju otisaka vrhunskog kvaliteta

Zaljubite se u štampanje uz otiske fotografija vrhunskog kvaliteta za samo nekoliko sekundi. Uživajte u našim najboljim rezultatima do sada uz otiske rezolucije do 9.600 tpi koje ćete sa ponosom pokazivati. Odštampajte fotografije u obliku otisaka sa prelepim, bogatim bojama ili zadivljujućih monohromatskih otisaka zahvaljujući tehnologiji FINE kompanije Canon

Vaš kreativni proces

„Pomaže mi kada sam okružena slikama koje me inspirišu, da ih sve odštampam, okružim se njima i da delim ono što stvorim“ (Emili, Vine umetnik)
PIXMA serija MG7700 pomaže vam da pronađete inspiraciju bez obzira na to gde se slike nalaze. Koristite fotoaparat, pametne uređaje, pa čak i informatički oblak za štampanje slika visokog kvaliteta, i pokažite kreativnost.

Visok kvalitet štampe uz nova mastila kompanije Canon

Naš sistem sa 6 odvojenih mastila omogućava vam da štampate fotografije formata 10 x 15 cm bez margina za samo 21 sekund i da oživite slike. Zahvaljujući praktičnosti ovog sistema, možete da zamenite samo boju koja se potrošila.
Uz poboljšanu reprodukciju boja, što obuhvata sivo mastilo za izvanredne crno-bele slike i namensko pigmentno crno mastilo za oštar tekst, možete da budete potpuno sigurni da će svaki otisak koji napravite impresionirati.

Veoma jednostavno povezivanje uređaja i štampača

Kada možete da štampate sa svakog uređaja, kreiranje projekta ne može da bude jednostavnije. Aplikacija Canon PRINT omogućava vam da veoma jednostavno skenirate i štampate pomoću tableta ili mobilnog telefona. Ugrađeni režim Wi-Fi Direct® kreira ad hoc bežičnu mrežu i olakšava uparivanje štampača sa pametnim uređajem

Veoma jednostavno štampajte i skenirajte direktno pomoću informatičkog oblaka

Oživite omiljene fotografije sa veba

Svestrani štampač koji pojednostavljuje projekte.
Aplikacija Canon PRINT omogućava vam da štampate sa svakog mesta na kojem pronalazite inspiraciju. Bez obzira da li je u pitanju Facebook, Instagram ili vaša platforma za informatički oblak, pregledajte datoteke sa mobilnog uređaja ili direktno sa štampača i za tren napravite otisak.

Intuitivni ekran kompanije Canon osetljiv na dodir

Lak pristup svim platformama informatičkog oblaka

Dizajniran za vas. Pristupajte platformama informatičkog oblaka pomoću intuitivnog ekrana osetljivog na dodir, jednim dodirom prsta.
Pomoću ekrana veličine 8,8 cm osetljivog na dodir brzo pronađite najbolje slike, pregledajte ih i veoma jednostavno ih odštampajte, bez udaljavanja od štampača.

Specifikacije

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Opciona mastila visokog učinka

Opciona mastila visokog učinka

Bežično korišćenje i deljenje

Bežično korišćenje i deljenje

Štampanje iz informatičkog oblaka i skeniranje u njega

Štampanje iz informatičkog oblaka i skeniranje u njega

Aplikacija Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Aplikacija Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Intuitivna tabla osetljiva na dodir

Intuitivna tabla osetljiva na dodir

Veliki ekran osetljiv na dodir

Veliki ekran osetljiv na dodir

Brzo povezivanje uz podršku za NFC

Brzo povezivanje uz podršku za NFC

Prikaz punih specifikacija

Download drivers, software, firmware and manuals.

Product support

Modeli u ovoj seriji*

* neke boje su dostupne samo u određenim prodavnicama

Dodatna oprema

Možda će vam se takođe svideti...

Istražite asortiman PIXMA kućnih foto-štampača i višenamenskih štampača da biste pronašli model koji vam odgovara.

MG3650

Lako uspostavite vezu sa pametnim uređajima i informatičkim oblakom pomoću ovog kompaktnog višenamenskog Wi-Fi uređaja. Uživajte u brzom, veoma kvalitetnom štampanju, kopiranju i skeniranju, uz mogućnost dvostranog štampanja i opcione XL kartridže sa mastilom.

Serija MG5700

Štampanje i skeniranje bez muke pomoću pametnih uređaja i informatičkog oblaka. Zabavite se kreirajući prelepe slike i dokumente pomoću ovog svestranog, intuitivnog višenamenskog štampača sa 5 mastila.

Serija MG6800

Ovaj višenamenski štampač visokih performansi sa 5 mastila ima Wi-Fi i ekran osetljiv na dodir, što vam omogućava da lako štampate dokumente i fotografije direktno sa pametnih uređaja, kao i da pristupate uslugama informatičkog oblaka.