Canon PIXMA MP230

PIXMA MP230

Elegantni višenamenski uređaj koji omogućava veoma kvalitetno štampanje, skeniranje i kopiranje. Softver koji je jednostavan za korišćenje omogućava vam da preuzmete kontrolu nad veb štampanjem, kao i da organizujete i štampate fotografije.

PIXMA MP230

Prednosti

  • Višenamenski uređaj: štampanje, kopiranje i skeniranje
  • Jednostavno podešavanje i rukovanje
  • Brzo štampanje dokumenata i fotografija
  • Štampajte više pomoću opcionih kartridža visokog učinka
  • Jednostavno i efikasno veb štampanje
  • Softver My Image Garden
  • Aplikacija za štampanje fotografija sa Facebook profila

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MP230

Praktičnost višenamenskog uređaja


Elegantni višenamenski uređaj koji pruža praktičnost FINE sistema kartridža, savršen za svakodnevno štampanje, kopiranje i skeniranje. Uz ISO ESAT (A4 format) brzine štampanja od 7 slika u minuti crno-belo/4,8 slika u minuti u boji, nema potrebe za dugim čekanjem na štampanje dokumenata. Takođe možete da kreirate skenirani A4 dokument za približno 14 sekundi i da kopirate A4 dokument u boji za približno 30 sekundi.

FINE kvalitet


FINE glava za štampanje sa kapljicama mastila veličine do 2 pl i maksimalna rezolucija 4.800 tpi obezbeđuju visok kvalitet otisaka sa finim detaljima. Hibridni sistem mastila sa tehnologijom ChromaLife100+ daje dugotrajne i živopisne slike u boji i oštar tekst.

Uštedite novac na mastilu


Štampajte više za manje pomoću isplativih kartridža visokog učinka PG-512 i CL-513. Oni daju značajno veći broj otisaka od svojih standardnih ekvivalenata, pa se produžavaju periodi između zamena kartridža, što je idealno ako često štampate.

My Image Garden


Doživite pun kreativni potencijal svog PIXMA uređaja uz jednu kolekciju alatki za jednostavno štampanje fotografija, skeniranje i pristup uslugama na mreži. Mogućnosti za organizovanje fotografija, u koje spada prepoznavanje lica, omogućavaju vam da otkrijete odavno zaboravljene fotografije na računaru i da kreirate primamljive nove kombinacije za štampanje.

Štampajte direktno sa Facebook profila


Kreirajte primamljive podsetnike upečatljivih trenutaka štampanjem fotografija direktno sa Facebook profila. Aplikacija Print Your Days vam u jednoj jednostavnoj operaciji omogućava da odštampate svoje fotografije ili fotografije prijatelja sa Facebook profila i da kreirate prelepe kolaže.

Beležite kadrove iz video zapisa


Full HD Movie Print vam omogućava da štampate kvalitetne fotografije iz video zapisa snimljenih pomoću fotoaparata ili kamkordera kompanije Canon. Možete da izaberete pojedinačne kadrove ili da spojite nekoliko kadrova u jedan za štampanje kako biste postigli neverovatan efekat.

Inteligentno veb štampanje


Easy-WebPrint EX omogućava jednostavno i efikasno štampanje sa veba. Ova dodatna komponenta za Internet Explorer omogućava vam da isecate odeljke sa više veb stranica i da ih uklopite na jednu stranicu kako biste odštampali samo ono što želite.

Ušteda energije


Funkcija automatskog isključivanja automatski isključuje štampač nakon određenog vremena i omogućava vam da uštedite energiju. Radi veće praktičnosti, funkcija automatskog uključivanja će ga ponovo uključiti kada počnete da štampate. Tehnologija Quick Start omogućava višenamenskom uređaju da bude spreman za rad samo nekoliko sekundi nakon uključivanja.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA MP230, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Convenient and easy to replace

Praktično i jednostavno za zamenu

Micro ink droplets for precise print

Mikrokapljice mastila za precizno štampanje

High resolution photo printing

Štampanje fotografija visoke rezolucije

High resolution scanning

Skeniranje u visokoj rezoluciji

Facebook photo printing

Facebook štampanje fotografija

One-stop creative software

Svestran kreativni softver

Smart web printing

Inteligentno veb štampanje

Quality long lasting photos

Kvalitetne i dugotrajne fotografije