Canon PIXMA MP250

PIXMA MP250

PIXMA MP250 je kompaktan i pristupačan multifunkcionalni uređaj, jednostavan za korišćenje. On spaja štampanje fotografija kao iz fotolaboratorije sa izuzetno kvalitetnim štampanjem dokumenata i informacija sa Interneta, kao i fleksibilnim kopiranjem i skeniranjem.

Prednosti

  • Štampanje, kopiranje i skeniranje
  • ISO brzina 7,0/4,8 slika u minuti crno-belo/u boji ESAT
  • Rezolucija štampe 4800 tpi i kapljice mastila od 2 pl
  • Fotografija formata 10x15 cm za 56 s*
  • Easy-WebPrint EX
  • Skener rezolucije 600 tpi sa režimom automatskog skeniranja (Auto Scan)
  • Izlazno ležište koje se samo otvara
  • ChromaLife100+**

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MP250

Štampanje, kopiranje, skeniranje


Pristupačan i fleksibilan, štampač PIXMA MP250 donosi kvalitetno štampanje, skeniranje i kopiranje u vaš dom. Idealan za štampanje dokumenata, podataka sa Interneta i fotografija kao iz fotolaboratorije, savršen je za manje iskusne korisnike, učenike i porodice.

Realistične brzine štampanja dokumenata


Canon podržava ISO standard za merenje brzine štampanja i kopiranja. To olakšava izbor PIXMA modela koji vam najviše odgovara po brzini štampanja dokumenata. PIXMA MP250 nudi ISO ESAT brzine od 7,0 slika u minuti za crno-bele dokumente i 4,8 slika u minuti za dokumente u boji.

Kvalitet kao iz fotolaboratorije


Patentirana FINE tehnologija kompanije Canon sa kapljicama mastila od 2 pl daje odličan kvalitet štampe u rezoluciji 4800x1200 tpi. Fotografije se odlikuju neverovatnim nivoom detalja i odsustvom šuma. Dok Canon FINE kertridži koriste mastila za savršeno štampanje fotografija, dodatno pigmentno crno mastilo garantuje da će tekst biti čitljiv i oštar. PIXMA MP250 spaja kvalitet i brzinu. Fotografija bez margina dimenzija 10x15 cm može se odštampati za približno 56 sekundi sa podrazumevanim podešavanjima.*

Inteligentne funkcije i softver


Easy-WebPrint EX je intuitivan softver koji olakšava isecanje, uređivanje i štampanje informacija sa Interneta: organizujte više isečaka na istoj stranici kako biste uštedeli papir. Auto Photo Fix II je napredan softver koji ispravlja širok spektar čestih problema na fotografijama, uključujući nedovoljnu ekspoziciju. Pomoću sofisticiranih tehnologija za analizu scene (Scene Analysis) i prepoznavanje lica (Face Detection), problemi kao što je efekat crvenih očiju uklanjaju se za tren oka. Nivoi ekspozicije različitih delova slike optimizuju se za najbolje rezultate.

Efikasno skeniranje


Skenirajte izuzetno detaljno i verno originalu pomoću CIS skenera sa rezolucijom od 600 tpi. Režim automatskog skeniranja (Auto Scan Mode) automatski prepoznaje šta skenirate - fotografiju ili dokument - a zatim skenira i čuva datoteku sa najprikladnijim postavkama.

Brz i jednostavan za korišćenje


Zahvaljujući funkciji brzog pokretanja (Quick Start), MP250 će biti spreman za štampanje za samo nekoliko sekundi - štampajte, kopirajte i skenirajte kad god poželite, gotovo trenutno. Praktično ležište za papir automatski se otvara kako bi prikupilo otiske i kopije.

Prelepe slike, još dugotrajnije


ChromaLife100+ sistem** daje prelepe, još dugotrajnije fotografije. Kombinacija PIXMA MP250 štampača, originalnih Canon mastila i određenih originalnih Canon foto-papira garantuje da će vam uspomene trajati doživotno.

* Pogledajte specifikacije
** Pogledajte www.canon-europe.com/chromalife100

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA MP250, njegovim karakteristikama i mogućnostima.