Canon PIXMA MX535

PIXMA MX535

Lako štampajte, kopirajte, skenirajte i razmenjujte faksove pomoću ovog višenamenskog uređaja zasnovanog na informatičkom oblaku. Wi-Fi veza omogućava deljenje funkcija između više računara i pametnih uređaja.

PIXMA MX535

Prednosti

  • Višenemenski uređaj sa podrškom za informatički oblak i funkcijama štampanja, kopiranja, skeniranja i razmene faksova
  • Potpuno integrisani mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 30 listova
  • Jednostavno deljenje u okviru kancelarije uz Wi-Fi vezu
  • Štampajte sa mobilnih uređaja i skenirajte na njih pomoću aplikacije Canon PRINT
  • Podrška za PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print i Apple AirPrint

Detaljne karakteristike

Detaljniji pregled Canon PIXMA MX535

Napredni višenamenski Wi-Fi uređaj


Unesite produktivnost u kućnu kancelariju pomoću ovog elegantnog višenamenskog uređaja sa podrškom za informatički oblak, koji pruža izvanredan kvalitet štampe, kopiranja, skeniranja i razmene faksova. Deljenje funkcija između više računara je jednostavno pomoću bežične veze. Kompaktni FastFront dizajn pojednostavljuje ubacivanje papira i zamenu kartridža.

Štampanje sa pametnih uređaja i iz informatičkog oblaka


PIXMA Cloud Link vam omogućava da štampate fotografije i dokumente iz usluga informatičkog oblaka kao što su Evernote i Dropbox samo pomoću pametnog uređaja i aplikacije Canon PRINT. Ista aplikacija vam omogućava da uživate u štampanju sa pametnih uređaja i skeniranju na njih bilo gde, kod kuće ili u kancelariji. Tu je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Visok kvalitet i velika brzina


Tehnologija mastila FINE kompanije Canon svaki put omogućava brzu štampu superiornog kvaliteta - od živih i jasnih grafikona do poslovnih dokumenata izvanredne jasnoće. Uživajte u A4 brzinama štampanja od 9,7 slika u minuti crno-belo ili 5,5 slika u minuti u boji, kopiranju A4 stranice u boji za približno 24 sekunde i štampanju fotografije bez margina veličine 10x15 cm za približno 46 sekundi.

Uštedite novac na mastilu i papiru


Štampajte više za manje. Opcioni XL kartridži daju značajno veći broj stranica i duže periode između zamena kartridža - idealno rešenje ako često štampate - i mogu da pruže uštedu do 50% po stranici u poređenju sa standardnim ekvivalentima. Funkcija automatskog dvostranog štampanja smanjuje količinu papira potrebnu za štampanje i daje dvostrane dokumente profesionalnog izgleda.

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata


Za maksimalnu produktivnost, potpuno integrisani mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata kapaciteta 30 listova omogućava brzo i jednostavno skeniranje, kopiranje ili razmenu faksova sa velikim dokumentima. USB priključak vam omogućava da skenirane dokumente čuvate direktno na USB memorijskom uređaju.

Režim pristupne tačke


Ugrađeni režim pristupne tačke ovom štampaču omogućava da kreira mrežu na zahtev, što znači da vi možete bežično da štampate sa smartfona ili tableta i da skenirate na njih direktno preko štampača, bez pristupanja zaštićenoj Wi-Fi mreži.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o modelu Canon PIXMA MX535, njegovim funkcijama i mogućnostima.

Convenient and easy to replace

Praktično i jednostavno za zamenu

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Printing from cloud services

Štampanje iz usluga informatičkog oblaka

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablet računare i pametne telefone

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

Automatic multipage copying

Automatsko višestrano kopiranje

Scan to USB memory

Skeniranje na USB memorijski uređaj

FAX function

Funkcija FAKSA

  • Višenamenski štampač – PIXMA MX535
  • FINE kartridži (u boji i crno-belo)
  • Kabl za napajanje
  • CD-ROM za podešavanje
  • Priručnici i drugi dokumenti
AirPrint-Printers

Bežično štampanje

Uz Wi-Fi možete da štampate sa pametnih telefona i tableta.

Štampanje u informatičkom oblaku

PIXMA štampači sa podrškom za informatički oblak pružaju vam slobodu da štampate iz veb usluga informatičkog oblaka, direktno sa pametnog uređaja.

Cloud-Printers

Sazn. i istraž.

Online manual and download

Onlajn priručnik i podešavanje

Pretražujte onlajn priručnik za ovaj štampač bez preuzimanja ili instaliranja datoteka na računar, smartfon ili tablet. Saznajte kako podesiti štampač na uređaju i u operativnom sistemu te kako preuzeti potreban softver.

Video zapisi za podršku

Ovi video zapisi za podršku za konkretne proizvode pružaju detaljna, postupna uputstva o načinu podešavanja PIXMA štampača, kao i rešavanje problema za najčešća pitanja.

MX53X-Support-Videos
New Wi-Fi Module Image.png

Podešavanje bežične veze

Saznajte koji su zahtevi za podešavanje bežične veze na ovom štampaču, dostupni metodi povezivanja i postupna uputstva, kao i kako da resetujete štampač na fabričke postavke.