Canon PIXMA MX725

PIXMA MX725

Vrhunski bežični višenamenski uređaj sa 5 mastila, Ethernet funkcijom, mogućnostima povezivanja sa mobilnim uređajima i informatičkim oblakom i mehanizmom za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata kapaciteta 35 listova za izuzetno produktivno štampanje, skeniranje, kopiranje i razmenu faksova kod kuće ili u kancelariji.

PIXMA MX725

Prednosti

  • Vrhunski višenamenski uređaj sa 5 mastila: štampanje, kopiranje, skeniranje i razmena faksova
  • Produktivna kaseta za papir kapaciteta 250 listova i mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata kapaciteta 35 listova
  • Jednostavno deljenje u okviru kancelarije uz Wi-Fi i Ethernet vezu
  • Štampajte sa pametnih uređaja i skenirajte na njih pomoću aplikacije PIXMA Printing Solutions
  • Podrška za PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print i Apple AirPrint

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA MX725

Vrhunski višenamenski uređaj


Elegantan i produktivan, ovaj vrhunski višenamenski kancelarijski uređaj pruža izvanredan kvalitet štampe, kopiranja, skeniranja i razmene faksova i idealan je za deljenje između više računara putem bežične ili Ethernet veze. Dve prednje kasete kapaciteta 250 listova i potpuno integrisan mehanizam za automatsko dvostrano uvlačenje dokumenata kapaciteta 35 listova obezbeđuju maksimalnu produktivnost.

Štampanje sa pametnih uređaja i iz informatičkog oblaka


Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions i uživajte u štampanju sa pametnih uređaja i u skeniranju na njih putem Wi-Fi mreže. Direktno sa ekrana štampača možete da pregledate i štampate fotografije, kao i kalendare, kancelarijski materijal i druge predloške iz usluge PIXMA Cloud. Takođe, ima podršku za Google Cloud Print i Apple AirPrint.

Brzo štampanje superiornog kvaliteta


Zahvaljujući sistemu sa 5 odvojenih mastila, možete da zamenite samo boju koja se potrošila - što štampanje čini efikasnijim. Tehnologija FINE kompanije Canon sa rezolucijom štampe do 9.600 tpi daje ultraoštar tekst i slike sa visokim nivoom detalja. Uživajte u brzinama štampe A4 dokumenata od 15 slika u minuti crno-belo ili 10 slika u minuti u boji, kao i u štampanju fotografije bez margina veličine 10x15 cm za približno 21 sekund.

Uštedite novac na mastilu i papiru


Štampajte više za manje. Opcioni XL i XXL kartridži daju značajno veći broj stranica (do 1.000 kada je u pitanju XXL kartridž sa crnim mastilom) i duže periode između zamena kartridža - idealno rešenje ako često štampate. Pružaju uštedu do 30% po stranici u poređenju sa standardnim ekvivalentima. Funkcija automatskog dvostranog štampanja smanjuje potrošnju papira i daje dvostrane dokumente profesionalnog izgleda.

Lako rukovanje


Ekran u boji veličine 6,2 cm olakšava prikazivanje izabranih funkcija i pregledanje skeniranih dokumenata i slika. Ekran dvostruke namene ima tastere sa dve funkcije i LED osvetljenjem koji menjaju izgled u skladu sa izabranim režimom, čime se smanjuje broj fizičkih tastera.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA MX725, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Only change the ink which runs out

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablet računare i pametne telefone

Easy to use navigation panel

Intuitivna tabla za navigaciju

User-friendly colour display

Ekran u boji prilagođen korisniku

Optional high yield inks

Opciona mastila visokog učinka

Automatic multipage copying

Automatsko višestrano kopiranje

Productive paper handling

Produktivno rukovanje papirom

  • Višenamenski štampač – PIXMA MX725
  • Kartridži sa mastilom (PBK, BK, C, M, Y)
  • Kabl za napajanje
  • CD-ROM za podešavanje
  • Priručnici i drugi dokumenti
AirPrint-Printers

Bežično štampanje

Uz Wi-Fi možete da štampate sa pametnih telefona i tableta.