Canon PIXMA PRO-10

PIXMA PRO-10

Kreirajte komercijalne otiske galerijskog kvaliteta pomoću ovog A3+ foto-štampača sa 10 mastila. On daje izvanredne otiske u boji i monohromatske otiske profesionalnog kvaliteta, raznovrsnu podršku za medije i unapređene opcije za povezivanje.

PIXMA PRO10

Prednosti

  • A3+ foto-štampač koji daje otiske galerijskog kvaliteta
  • Sistem sa 10 pigmentnih mastila
  • Otisci u boji i monohromatski otisci profesionalnog kvaliteta
  • Postojanost, kvalitetan sjaj i dubok prikaz crne
  • Izvanredan kvalitet slike
  • Dodatna komponenta za štampu za efikasan radni proces
  • Širok asortiman podržanih medija
  • Unapređene mogućnosti povezivanja

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon PIXMA PRO-10

Fotografije galerijskog kvaliteta


Zahvaljujući sistemu sa 10 mastila, PIXMA PRO-10 omogućava kreiranje izvanrednih profesionalnih otisaka različitih formata, od 10x15 cm do A3+, pa čak i širokih od 35 cm (14"). Predstavlja idealan izbor za fotografe koji žele da kreiraju otiske za izložbe ili da prodaju fotografije galerijskog kvaliteta.

Profesionalne boje


LUCIA pigmentna mastila daju upečatljive i inspirativne rezultate uz neverovatnu postojanost i izvanredan kvalitet slike. Sistem sa 10 mastila omogućava reprodukciju širokog spektra boja, što doprinosi živopisnosti i detaljnosti slika.

Upečatljivi crno-beli otisci


PIXMA PRO-10 poseduje tri namenska monohromatska mastila, što vam omogućava da kreirate prelepe crno-bele fotografije sa glatkim prelazima između nijansi. Mat crno mastilo i crno mastilo za fotografije uvek su dostupna za štampanje, pa nema potrebe za nepotrebnim trošenjem mastila usled naizmeničnog korišćenja sjajnog i mat foto-papira.

Postojan sjaj


Chroma Optimizer prozirno mastilo koristi se na odštampanim delovima na sjajnim i polusjajnim foto-papirima, čime se povećava gustina crne boje, proširuje spektar boja i dobijaju otisci fotografija sa izuzetno ujednačenom sjajnom završnom obradom.

Kvalitet i brzina


PIXMA PRO-10 poseduje FINE glavu za štampanje sa kapljicama veličine 4 pl, koja daje rezoluciju štampe do 4.800 tpi za izuzetno detaljne fotografije bez zrna. A3+ otisak u boji ili crno-beli otisak galerijskog kvaliteta možete da odštampate za manje od četiri minuta.

Efikasan radni proces


Nova dodatna komponenta Print Studio Pro čini radni proces profesionalne štampe jednostavnim i efikasnim. Ova dodatna komponenta za štampu namenjena popularnim aplikacijama za rad sa fotografijama objedinjuje sve postavke za štampu u jedan meni koji je jednostavan za navigaciju.

Uklapanje boja


Novi PRO Mode (profil boja za upravljački program za štampač) kompanije Canon obezbeđuje da boje na otisku precizno odgovaraju onima koje su prikazane na ekranu. Da biste postigli još precizniju reprodukciju boja, možete da kreirate jedinstvene ICC profile, pa čak i da fino podesite štampač pomoću softvera Colour Management Tool Pro.

Izbor papira


Štampajte na papiru bilo kog izgleda i formata. Postoji podrška za originalne foto-papire kompanije Canon, a pored toga možete i da preuzimate i da koristite ICC profile kompanije Canon za mnoge papire dobro poznatih proizvođača kao što su Hahnemühle, Ilford i Canson.

Povezivanje


Uz Wi-Fi i Ethernet povezivanje, štampač možete da postavite bilo gde - što predstavlja savršeno rešenje za fotografa koji radi od kuće ili za mali studio. Štampajte fotografije direktno sa pametnih telefona i tablet računara pomoću tehnologije Easy-PhotoPrint kompanije Canon ili tehnologije AirPrint kompanije Apple.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon PIXMA PRO-10, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Micro ink droplets for precise print

Mikrokapljice mastila za precizno štampanje

High resolution photo printing

Štampanje fotografija visoke rezolucije

Superb photolab-quality print head

Glava za štampanje koja daje vrhunski kvalitet kao iz fotolaboratorije

Only change the ink which runs out

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

High longevity pigment ink

Izuzetno dugotrajno pigmentno mastilo

Chroma_Optimizer_Clear_Ink

Chroma Optimizer

Use and share wirelessly

Bežično korišćenje i deljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablet računare i pametne telefone

Print plug-in for photo applications

Dodatna komponenta za štampu fotografija

One-stop creative software

Svestran kreativni softver

Print directly onto disc

Štampanje direktno na disk

Prints up to A3+ and 35cm wide

Otisci do formata A3+ i širine 35 cm