Canon imagePROGRAF PRO-1000

imagePROGRAF PRO-1000

Stoni štampač namenjen profesionalnim fotografima i ambicioznim amaterima. Štampajte uz zadivljujući kvalitet u formatima do A2 zahvaljujući sistemu sa 12 mastila.

Prednosti

  • Prenesite fotografisanje na novi nivo pomoću profesionalnih otisaka u boji
  • Štampanje na velikim formatima (do A2) uz vrhunski kvalitet
  • Verno reprodukujte boje i detalje sa slika prilikom štampe
  • Ostanite povezani uz bežičnu vezu i štampanje iz informatičkog oblaka
  • Pojednostavite radni proces štampe pomoću dodatne komponente Print Studio Pro

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon imagePROGRAF PRO-1000

Izvanredan kvalitet


Postignite izuzetne rezultate tako što ćete slike preneti na novi nivo. Uz održavanje kvaliteta i integriteta fotografija, vaši otisci će impresionirati klijente i omogućiti vam da sa pouzdanjem pokazujete i prodajete svoja dela.

Štampajte u formatima do A2


Uživajte u mogućnosti štampanja upečatljivih slika do formata A2 bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Iskoristite prednost naših velikih brzina štampe i kombinovanja boja: uz podršku za mnoštvo tipova medija (od sjajnih i mat do umetničkih i platna), možete da postignete željeni izgled.

LUCIA PRO mastila


Zahvaljujući novom sistemu sa 12 pigmentnih mastila koji obuhvata i Chroma Optimizer mastilo, vaše slike će biti verno reprodukovane na otiscima. Široki dinamički opseg boja i detalji i u tamnijim oblastima pomoći će vam da prenesete sve finese fotografija, od formata 4x6 do A2 uz pomoć novog procesora slike L-COA PRO.

Bežično štampanje


Unapredite produktivnost i fleksibilnost uz mogućnost bežičnog povezivanja. Samo preuzmite aplikaciju Canon Print na iOS ili Android uređaj ili štampajte putem Wi-Fi veze laptopa. Naši fotoaparati kompatibilni sa tehnologijom PictBridge omogućavaju vam da čak i direktno štampate putem Wi-Fi veze.

Print Studio Pro


Softver Print Studio Pro može da se pokrene iz popularnog softvera za uređivanje fotografija kao što je Adobe Lightroom® i Photoshop®, kao i iz softvera Digital Photo Professional kompanije Canon. Print Studio Pro može da se pohvali naprednim funkcijama poput softverskih probnih otisaka u fazi pregledanja i opcija za podešavanje boja.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon imagePROGRAF PRO-1000, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Mikrokapljice mastila za precizno štampanje

Štampa do A2 formata

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Izuzetno dugotrajno pigmentno mastilo

Chroma Optimizer

Wi-Fi i Ethernet veza

Ekran u boji prilagođen korisniku

Dodatna komponenta za štampu fotografija

Nagrade

Preporučeno za vas