Canon imagePROGRAF PRO-1000

Oživite slike pomoću zadivljujućeg stonog A2 štampača

Postignite zadivljujući kvalitet štampe pomoću stonog A2 štampača imagePROGRAF PRO-1000 koji pruža visok nivo kvaliteta boja i detalja. Napredni sistem sa 12 mastila verno oživljava slike.

Magija mastila na papiru

Pogledajte filmove ispod da biste otkrili zadivljujuće mogućnosti modela imagePROGRAF PRO-1000, kao i da biste pogledali kako vrhunski fotograf i Canon istraživač Klajv But objašnjava kako njegove fotografije oživljavaju pravljenjem prelepih otisaka koji ostavljaju veoma upečatljiv utisak. Najjednostavnije, kao što Klajv But kaže, „Postoji magija u vezi sa mastilom na papiru.“

Reprodukujte zadivljujući kvalitet slike

Izvanredni rezultati štampe

Postignite izuzetne rezultate tako što ćete slike preneti na novi nivo. Uz održavanje kvaliteta i integriteta fotografija, vaši izvanredni otisci će impresionirati klijente i omogućiti vam da sa pouzdanjem pokazujete i prodajete svoja dela.

PRO-1000
PRO-1000

Upečatljivi otisci do formata A2

Uživajte u mogućnosti štampanja upečatljivih slika bez margina do formata A2, bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Iskoristite prednost velikih brzina štampe i preciznosti boja: uz podršku za mnoštvo tipova medija (od sjajnih i mat do umetničkih papira i platna), garantovano ćete postići željeni izgled.

Više detalja i boja nego pre

Slike će biti verno reprodukovane prilikom štampe zahvaljujući novom sistemu LUCIA PRO sa 12 mastila. Novorazvijeni materijal sa mikro kapsulama za LUCIA PRO mastilo postiže više nivoe boje, uz širu gamu i više detalja nego pre. Široki dinamički opseg boja i detalji u tamnijim oblastima pomoći će vam da prenesete sve finese fotografija, od formata 4x6” sve do A2.

Poboljšana refleksija svetla i smanjeno bronziranje

Tehnologija za mastilo Chroma Optimizer kompanije Canon doprinosi postizanju postojanog sjaja prilikom štampanja na sjajnom papiru. Nanošenjem preko odštampane slike Chroma Optimizer reguliše površinsku refleksiju radi postizanja prirodne reprodukcije boja na gotovom otisku. Ovo daje slike sa velikom gustinom crne boje i sprečava neželjenu pojavu bronziranja na otiscima.

PRO-1000
PRO-1000

Vrhunski crno-beli otisci

Možete da pravite fantastične crno-bele otiske sa prirodnim nijansama zahvaljujući prisustvu četiri namenska monohromatska mastila u sistemu LUCIA PRO – crna za fotografije, mat crna, siva i siva za fotografije.

Brzo do rezultata uz vrhunsku lakoću upotrebe

PRO-1000

Profesionalni i funkcionalni dizajn

Štampač imagePROGRAF PRO-1000 nasledio je crvenu liniju od serije EOS – simbol izvanrednog kvaliteta. Zahvaljujući profesionalnom i funkcionalnom dizajnu, ovaj stoni model garantovano će inspirisati profesionalne fotografe i amatere. Ima čvrsto kućište koje garantuje precizno izbacivanje mastila, a dodatno ležište za ručno uvlačenje omogućava vam da radite sa težim papirima.

Veća efikasnost za veliki obim posla

Kartridži sa mastilom velikog kapaciteta (80 ml) smanjuju potrebu za čestom zamenom, a kartridž za održavanje koji se lako zamenjuje povećava efikasnost u okruženjima sa velikim obimom posla. Svih 12 mastila lako se ubacuje sa prednje strane štampača, a nalaze se iza preklopnog poklopca.

PRO-1000

Uštedite mastilo i vreme

Ekskluzivne mlaznice za mat crnu i crnu za fotografije sprečavaju nepotrebno trošenje mastila i vremena prilikom prebacivanja na osnovu tipa medija.

PRO-1000

PRO-1000

Besprekoran radni proces, od ulaza do izlaza

Radni proces štampe sa Canon istraživačem Klajvom Butom

PRO-1000

Fleksibilne postavke i upravljanje bojama

Dodatna komponenta Print Studio Pro kompanije Canon ima novi raspored ekrana, koji olakšava podešavanje štampača, papira, rasporeda i postavki boja kako biste lakše dobili otiske najboljeg kvaliteta. Možete da kreirate omiljene postavke koje ste već uspešno koristili, kako biste mogli iznova da ih koristite. Upravljanje bojama lakše je nego ikada pre, uz jednostavni okvir koji omogućava izbor ICC profila i načina iscrtavanja, kao i potpuno novu funkciju koja omogućava pravljenje softverskih probnih otisaka.

Ažurirana dodatna komponenta Print Studio Pro

Dodatna komponenta Print Studio Pro predstavlja savršenu vezu radnog procesa između slika i gotovih otisaka. Nova funkcija reprodukcije kontrasta u dodatnoj komponenti daje slike sa visokim nivoom detalja, koje se pretvaraju u otiske neverovatne oštrine i jasnoće.

Povećana upotrebljivost u radnom procesu

Unapredite produktivnost i fleksibilnost uz mogućnost bežičnog povezivanja i povezivanja sa informatičkim oblakom. Samo preuzmite aplikaciju Canon PRINT na iOS ili Android uređaj ili štampajte putem Wi-Fi veze PC ili laptopa. Naši fotoaparati kompatibilni sa tehnologijom PictBridge omogućavaju vam da čak i direktno štampate putem Wi-Fi veze.

PRO-1000

PRO-1000

Radni proces „Crystal-fidelity“ kompanije Canon

imagePROGRAF PRO-1000 omogućava korisnicima fotoaparata EOS kompanije Canon da sa pouzdanjem štampaju slike pomoću namenskog softvera za fotografije i štampanje: Digital Photo Professional i dodatna komponenta Print Studio Pro. Ovaj jedinstveni ulazno-izlazni radni proces kompanije Canon korisnicima omogućava da uređuju i štampaju slike sa EOS fotoaparata kompanije Canon uz zadržavanje originalnih detalja i jasnoće kao prilikom originalnog snimanja.

PRO-1000

Najbolji saveti za štampanje Canon istraživača Klajva Buta

Galerija

Specifikacije

f1_8-2_8

Chroma Optimizer

Ikona CMOS senzora od 1

Ekran u boji prilagođen korisniku

DIGIC 7

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

Full HD 60p

Izuzetno dugotrajno pigmentno mastilo

Prints up to A2

Štampa do A2 formata

Micro ink droplets for precise print

Mikrokapljice mastila za precizno štampanje

Wi-Fi & Ethernet connectivity

Wi-Fi i Ethernet veza

Print plug-in for photo applications

Dodatna komponenta za štampu fotografija

Šta je u pakovanju

Nagrade

Preporučeno za vas