PRO foto-štampači


Profesionalni A3 inkdžet foto-štampači

Preuzmite potpunu kreativnu kontrolu nad slikama uz asortiman profesionalnih PIXMA foto-štampača. Ti A3 inkdžet foto-štampači sa sistemom sa 8, 10 ili 12 mastila postojano pružaju rezultate kakve vaše slike zaslužuju.

Profesionalni A2 inkdžet foto-štampač

Uživajte u mogućnosti štampanja upečatljivih slika do formata A2 bez kompromisa po pitanju kvaliteta. Iskoristite prednost naših velikih brzina štampe i kombinovanja boja: uz podršku za mnoštvo tipova medija (od sjajnih i mat do umetničkih i platna), možete da postignete željeni izgled.

Profilisanje

Kreirajte ICC profile pomoću softvera za upravljanje bojama

Lako kreirajte prilagođene ICC profile optimizovane za vaš štampač, papir i jedinstveno radno okruženje pomoću spektrometra i softvera Color Management Tool Pro kompanije Canon. Sadrži čarobnjak koji se lako prati i štampa grafikone merenja koje je moguće skenirati pomoću različitih X-Rite uređaja za kalibraciju (Eye-One PRO, Color Munki) – pomažu vam da dobijete visok kvalitet i preciznost prikaza boja.


Nanošenje mastila na papir

Zapanjujući kvalitet slika koje se kreiraju pomoću našeg asortimana profesionalnih foto-štampača predstavlja savršenu kombinaciju vaše strasti i naše tehnologije. Kompanija Canon uložila je godine u tehnološke sisteme FINE glave za štampanje i u doterivanje mastila kako bi vam pružila rezultate u kojima danas možete da uživate. Uz izbor profesionalnih sistema sa 12 i 10 pigmentnih mastila i specijalizovani sistem sa 8 mastila zasnovanih na boji, kreativni i poslovni korisnici mogu da pronađu najbolji A3 ili A2 foto-štampač za dobijanje otisaka izvanrednog kvaliteta na najisplativiji i najefikasniji mogući način.

Crno-beli otisci

Zahvaljujući prisustvu monohromatskih mastila i postavkama upravljačkog programa „Print Black and White Photo“ (Štampanje crno-bele fotografije), u kombinaciji sa funkcijama kao što je Chroma Optimizer za postojan sjaj i poboljšanu gustinu crne boje, Canon asortiman profesionalnih štampača pruža novi nivo kvaliteta na polju profesionalnog monohromatskog štampanja.


Podrška za PIXMA profesionalni foto-štampač

Preuzimajte upravljačke programe, softver, firmver i priručnike; pristupajte resursima tehničke podrške na mreži i izvorima za rešavanje problema za vaš PIXMA profesionalni foto-štampač.

Tražite starije modele profesionalnih inkdžet štampača

Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnom potrošnom materijalu za starije modele PIXMA profesionalnih foto-štampača u našem odeljku sa arhivom proizvoda.