MAXIFY GX3040

MegaTank štampači

Canon MAXIFY GX3040

Štampajte velike količine poslovnih dokumenata visokog kvaliteta uz ogromne uštede na troškovima po stranici1 i ukupnim troškovima posedovanja2 pomoću ovog dopunjivog i jednostavnog za korišćenje 3-u-1 MegaTank MAXIFY GX štampača.

Izuzetna produktivnost, najbolja u klasi cena po stranici i ukupni troškovi posedovanja3

Cena po stranici predstavlja količinu novca koja je potrebna za štampanje jedne stranice. To se određuje deljenjem troškova za mastilo učinkom u stranicama.

Ukupni troškovi posedovanja predstavljaju proračun troškova za štampač na osnovu početne kupovne cene za hardver, kao i troškova za mastilo tokom fiksnog perioda.

MAXIFY GX3040

Poslovni MegaTank štampač visokog kvaliteta i učinka sa izuzetno niskim troškovima rada.
Canon Camera

Uporedite funkcije

Izaberite najbolji štampač za kućnu kancelariju koji će odgovarati vašim potrebama.

Funkcije

Štampanje, kopiranje i skeniranje uz Wi-Fi i informatički oblak

Štampanje, kopiranje, skeniranje i faks, uz Wi-Fi / Ethernet i informatički oblak

Tehnologija štampe

Štampač sa dopunjivim kartridžima sa mastilom

Štampač sa dopunjivim kartridžima sa mastilom

Učinak (štampanje A4 dokumenata u boji)

Crna: 6.000 stranica4 (ekonomični režim 9.000 stranica)5

U boji: 14.000 stranica4 (ekonomični režim 21.000 stranica)5

Crna: 6.000 stranica4 (ekonomični režim 9.000 stranica)5

U boji: 14.000 stranica4 (ekonomični režim 21.000 stranica)5

Ekran

LCD ekran veličine 1,35” / 3,4 cm, monohromatski

Ekran osetljiv na dodir veličine 2,7” / 6,7 cm, u boji

Velike brzine štampanja6

Crna 18 slika u minuti
U boji 13 slika u minuti

Crna 18 slika u minuti
U boji 13 slika u minuti

Vreme do prvog otiska (FPOT), crno-belo

Približno 8 s

Približno 8 s

Mehanizam za automatsko uvlačenje dokumenata

nije dostupno

ADF kapaciteta 35 listova

Svestrano manipulisanje medijima

Običan papir, Red Label Superior, Canon Oce Office Colour Paper, foto-papir Pro Luster, foto-papir Plus Glossy II, mat foto-papir, sjajni foto-papir, papir za štampanje visoke rezolucije, koverte, foto-papir Plus Semi-Gloss, foto-papir za višestruko lepljenje, magnetni foto-papir, papir za nanošenje otisaka peglom na svetle tkanine, baneri od 1.200 mm

Običan papir, Red Label Superior, Canon Oce Office Colour Paper, foto-papir Pro Luster, foto-papir Plus Glossy II, mat foto-papir, sjajni foto-papir, papir za štampanje visoke rezolucije, koverte, foto-papir Plus Semi-Gloss, foto-papir za višestruko lepljenje, magnetni foto-papir, papir za nanošenje otisaka peglom na svetle tkanine, baneri od 1.200 mm

Pun opseg opcija za povezivanje

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)
Ethernet

Skeniranje

Skeniranje u e-poštu

Skeniranje u e-poštu
Skeniranje u fasciklu

Kapacitet običnog papira

Zadnje ležište: 100 listova
Kaseta: 250 listova

Zadnje ležište: 100 listova
Kaseta: 250 listova

Dimenzije

Približno 399 x 417 x 216 mm

Približno 399 x 417 x 251 mm

Kartridž za održavanje

Da – korisnik može da zameni

Da – korisnik može da zameni

Ogromne prednosti za vaše preduzeće

Ovi izuzetno efikasni MAXIFY GX štampači napravljeni su tako da pružaju odlične rezultate u zahtevnim radnim okruženjima.

Ključne prednosti

Kompatibilne aplikacije i softver

Štampajte dokumente, fotografije i druge sadržaje direktno sa pametnog uređaja pomoću besplatne aplikacije Canon PRINT ili brzo dizajnirajte i štampajte vizuelno upečatljive postere i flajere pomoću softvera PosterArtist. Koristite PIXMA Cloud Link za slanje skeniranih dokumenata ili štampanje iz popularnih usluga informatičkog oblaka, uključujući Dropbox, Google Drive i OneDrive.

Canon Easy-PhotoPrint Editor pretvara omiljene fotografije (sa uređaja ili iz skladišta u informatičkom oblaku) u elegantne, personalizovane poklone, kao što su čestitke i kalendari.

Jednostavni za korišćenje Easy-Layout Editor omogućava vam da slobodno uređujete raspored različitih dokumenata pre štampanja. Idealno rešenje za štampanje slika, postera, veb stranica i drugih materijala.
SAZNAJTE VIŠE

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, najbolje savete i praktična uputstva, kao i vesti i pozivnice za lokalne događaje.
MAXIFY GX3040

Šta je u pakovanju

Sve što vam je potrebno da biste započeli poslovno štampanje visoke efikasnosti – samo dodajte papir.

 • Dopunjivi MegaTank inkdžet štampač MAXIFY GX3040

 • 4 boce sa mastilom visokog učinka (1 x crna i 1 x C/M/Y)

 • Kabl za napajanje

 • Priručnici i drugi dokumenti

 • CD-ROM za instalaciju (CD samo za Windows)

Radite u harmoniji

Korišćenjem Canon mastila i papira u harmoniji sa Canon štampačem svaki put dobijate izvanredne rezultate.

 • Canon Camera

  GI-46 BK

  Kartridž sa pigmentnim crnim mastilom velikog kapaciteta, za poslovne dokumente visokog kvaliteta.
 • Canon Camera

  GI-46 C

  Kartridž sa pigmentnim cijan mastilom velikog kapaciteta, za poslovne dokumente visokog kvaliteta.
 • Canon Camera

  GI-46 M

  Kartridž sa pigmentnim magenta mastilom velikog kapaciteta, za poslovne dokumente visokog kvaliteta.
 • Canon Camera

  GI-46 Y

  Kartridž sa pigmentnim žutim mastilom velikog kapaciteta, za poslovne dokumente visokog kvaliteta.
 • Canon Camera

  Mastilo

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Kartridž za održavanje koji može da zameni korisnik radi maksimalnog skraćivanja vremena neoperativnosti.
 • Tražite nešto slično?

  Zašto ne biste istražili neke od ovih proizvoda iz našeg PIXMA i MAXIFY asortimana.

  Možda će vas takođe interesovati

 • MAXIFY GX3040

  Mastilo, toner i papir

  Kompletan asortiman Canon mastila, tonera i papira za vaš štampač.

 • MAXIFY GX3040

  Originalni potrošni materijal

  Originalni Canon potrošni materijal napravljen je tako da radi u savršenoj harmoniji sa vašim Canon štampačem.

 • MAXIFY GX3040

  Poslovni štampači

  Veoma jednostavno štampajte, kopirajte, skenirajte i razmenjujte faksove uz naš sveobuhvatni portfolio štampača.

  1. Cena po stranici predstavlja količinu novca koja je potrebna za štampanje jedne stranice. To se određuje deljenjem troškova za mastilo učinkom u stranicama.
  2. Ukupni troškovi posedovanja predstavljaju proračun troškova za štampač na osnovu početne kupovne cene za hardver, kao i troškova za mastilo tokom fiksnog perioda.
  3. Odricanje odgovornosti: Ukupni troškovi posedovanja (TCO) zasnovani su na početnoj kupovnoj ceni za hardver, uz troškove za mastilo ili toner tokom fiksnog perioda (uslove pogledajte u nastavku). Imajte u vidu da dodatni promenljivi troškovi mogu da utiču na ukupne troškove posedovanja, uključujući, bez ograničenja, drugi potrošni materijal, pakete mastila i tonera, pakete mastila i tonera visokog učinka, servisiranje, potrošnju struje i rezervne delove.

   Navedena ušteda u procentima predstavlja procenu ukupne uštede za obim štampe od 1.000 stranica mesečno (50% u boji i 50% monohromatski), tokom perioda od 60 meseci (5 godina).

   Ukupni troškovi posedovanja (TCO) zasnovani su na sledećem proračunu: [prosečna cena po strani u boji x obim štampe u boji - minus strane sa priloženim mastilom / tonerom] plus [prosečna cena po monohromatskoj strani x obim monohromatske štampe - minus strane sa priloženim mastilom / tonerom] plus [troškovi za hardver] plus [cena kartridža za održavanje, samo za MAXIFY GX modele].

   Modeli za poređenje uštede u vezi sa ukupnim troškovima posedovanja uključuju slične konkurentske modele kompanije Epson. Prodajna cena štampača u evrima (€) i cena potrošnog materijala preuzete su sa zvanične veb stranice proizvođača (https://www.epson.de/) 12. septembra 2022.

   Hardver i potrošni materijal za serije Canon MAXIFY GX7000, GX6000, GX5000, GX4000 i GX3000 uključeni su isključivo zbog ovog kalkulatora ukupnih troškova posedovanja uz preporučenu maloprodajnu cenu („RRP“) koja uključuje PDV.

   PDV je uključen, ali imajte u vidu da troškovi isporuke nisu uključeni pri izračunavanju cena. Cene su podložne promenama usled uslova na tržištu.

   Troškovi štampe su zasnovani na korišćenju podrazumevanih postavki na Canon štampačima i štampačima konkurenata. To je u skladu sa uslovima testiranja koji se koriste za ISO/IEC test učinka za relevantnu kategoriju.

   Cena po strani je izračunata na osnovu prodajne cene potrošnog materijala navedene na veb stranicama proizvođača podeljene zvaničnim učinkom koji je objavio proizvođač u javno dostupnim informacijama. Cena po strani je zasnovana na simulaciji štampe test šablona iz standarda ISO/IEC24712 za inkdžet štampače.

   Sve specifikacije i podaci o performansama proizvođača preuzeti su iz javno dostupnih informacija, ali to nije ograničeno samo na brošure i veb stranice proizvođača. Učinak mastila kompanije Canon i konkurenata preuzeti su iz objavljenih specifikacija proizvođača.

   U svrhu fer poređenja i tačnog prenošenja podataka, podaci o učinku potrošnog materijala preuzeti su za toner ili mastilo sa najvišim standardnim učinkom dostupne u vreme objavljivanja, što je utvrđeno pomoću ISO standarda. Poređenje ne uključuje kombinovane pakete, XL i višestruke pakete. Ovi podaci su javno dostupni.
  4. *Učinak predstavlja procenjenu vrednost na osnovu metoda za pojedinačno testiranje kompanije Canon, uz upotrebu grafikona ISO/IEC 24712 i simulaciju uzastopnog štampanja sa zamenskim kartridžima nakon početnog podešavanja.
  5. Ekonomični režim smanjuje potrošnju mastila smanjivanjem gustine; moguće je odštampati 50% više stranica nego u standardnom režimu
  6. Brzina štampanja A4 dokumenata na običnom papiru meri se na osnovu prosečne ESAT vrednosti testom za kancelarijsku opremu u skladu sa standardom ISO/IEC 24734.