eum-emb-lifestyle

MegaTank štampači

Canon MAXIFY GX5540

Ispunite svoje poslovne potrebe i uživajte u naprednom manipulisanju medijima, malim troškovima korišćenja i unapređenoj bezbednosti, sve to u kompaktnom dizajnu koji je prilagođen korisniku. Nema gužve – tu je samo štampanje visokog kvaliteta.

 • Ispunite sve poslovne potrebe

  Idealno za okruženja maloprodaje, logistike i apoteka, omogućava štampanje na papirima raznovrsnih težina, sjajnim nalepnicama, kovertama, isečcima za isporuku i još mnogo toga zahvaljujući svestranom rukovanju medijima.

 • Mali troškovi koji ostaju mali

  Smanjite troškove štampanja uz ogromni učinak od 14.000 strana uz komplet boca sa mastilom u boji, odnosno 6.000 strana uz bocu sa crnim mastilom3. Pređite na ekonomični režim za još veću uštedu4.

 • Izdržljivi dokumenti – veoma brzo

  Štampajte dokumente sa izuzetno oštrim, izdržljivim detaljima brzinom od 24 slika u minuti (crno-belo) i 15,5 slika u minuti (u boji)2. Pigmentna mastila daju otiske koji su otporni na označavanje, trenje i vodu.

 • Veliki kapacitet u kompaktnom kućištu

  Postignite visoku produktivnost bez kompromisa po pitanju prostora zahvaljujući svedenom dizajnu sa dve kasete kapaciteta po 250 listova i zadnjem ležištu za uvlačenje kapaciteta 100 listova.

 • Jednostavno korisničko iskustvo

  Smanjite vreme neoperativnosti pomoću kartridža za održavanje i kartridža sa mastilom koje korisnik može da menja i steknite brzi uvid u status štampača zahvaljujući poboljšanom korisničkom interfejsu.

 • Zaštitite dokumente

  Poboljšana bezbednost mreže za bezbrižno štampanje osetljivih dokumenata, kao što su nalepnice za adresu i recept za lekove.

 • Specifikacije

  • Fleksibilan rad sa medijima

   Podržava širok asortiman medija, od tankih do debelih papira, foto-papira, koverti, nalepnica i banera

  • Boce sa mastilom visokog učinka

   6000 stranica pomoću boce sa crnim mastilom ili do 14.000 stranica pomoću kompleta kartridža sa mastilom u boji3.

  • Brzo štampanje

   Povećajte produktivnost uz štampanje 24 slika u minuti (crno-belo) i 15 slika u minuti (u boji)2.

  • Bezbedno povezivanje

   LAN i WLAN veza sa poboljšanom bezbednošću mreže za zaštitu dokumenata

  • LCD ekran od 2,7” u boji osetljiv na dodir

   Intuitivna upotrebljivost nadohvat ruke

  • Kapacitet za običan papir od 600 listova

   Štampajte bez prekida zahvaljujući zadnjem ulagaču za 100 listova i dve prednje kasete kapaciteta po 250 listova

  • Intuitivni korisnički doživljaj

   LED statusna traka i prozirno izlazno ležište za proveru statusa štampača i jednostavnu zamenu kartridža za održavanje i kartridža sa mastilom

  • Kompatibilno sa operativnim sistemima Mac i Windows OS

   Lako korišćenje sa operativnim sistemom ili pametnim uređajem pomoću aplikacije Canon PRINT

  vista eum-emb

  Šta se nalazi u pakovanju

  • MAXIFY GX5540

  • Kabl za napajanje

  • GI-46 PGBK x1

  • GI-46 C x1

  • GI-46 M x1

  • GI-46 Y x1

  • CD-ROM za instalaciju (CD samo za Windows)

  • Priručnik i drugi dokumenti

  eum-emb-pharmaceutical_lifestyle

  Izvanredan u svakom okruženju

  Farmaceutska industrija

  Štampajte velike količine brošura sa savetima, nalepnice za recepte, pa čak i direktno na kovertama, bez brige da oko toga da li će mastilo isteći ili oko bezbednosti mreže.

  Maloprodaja

  Veoma jednostavno štampajte fakture i direktnu poštu na tankom papiru zahvaljujući postojanoj pouzdanosti, velikoj brzini i kompaktnim dimenzijama. Kreirajte izdržljive materijale za prodajna mesta visokog kvaliteta, promotivne banere, oznake i nalepnice – sve interno.

  -emb-retail_lifestyle
  eum-emb-logistics_lifestyle

  Logistika

  Štampajte PD nalepnice, nalepnice za preuzimanje i otpremnice uz minimalnu interakciju korisnika zahvaljujući višebrojnim kasetama koje se koriste sa raznovrsnim medijima.

  Srodni proizvodi

 • MegaTank štampači

  MAXIFY GX4040

  4-u-1 štampač za mala preduzeća koji pruža ogromne uštede
 • MAXIFY GX6050

  MegaTank štampači

  MAXIFY GX6040

  Svakodnevno dobijajte dokumente poslovnog kvaliteta uz prosečnu uštedu od 90% na ukupne troškove posedovanja u odnosu na 10 najboljih laserskih i inkdžet štampača, uz ove izuzetno pouzdane MegaTank štampače sa dopunjivim kartridžima za zadatke velikog obima.
 • MAXIFY GX7050

  MegaTank štampači

  MAXIFY GX7040

  Svakodnevno dobijajte dokumente poslovnog kvaliteta uz prosečnu uštedu od 90% na ukupne troškove posedovanja u odnosu na 10 najboljih laserskih i inkdžet štampača, uz ove izuzetno pouzdane MegaTank štampače sa dopunjivim kartridžima za zadatke velikog obima.
  1. Ukupni troškovi posedovanja (TCO) zasnovani su na početnoj kupovnoj ceni za hardver, uz troškove za mastilo ili toner tokom fiksnog perioda (uslove pogledajte u nastavku). Imajte u vidu da dodatni promenljivi troškovi mogu da utiču na ukupne troškove posedovanja, uključujući, bez ograničenja, drugi potrošni materijal, pakete mastila i tonera, pakete mastila i tonera visokog učinka, servisiranje, potrošnju struje i rezervne delove.

   Navedena ušteda u procentima predstavlja procenu ukupne uštede za obim štampe od 1.000 stranica mesečno (50% u boji i 50% monohromatski), tokom perioda od 60 meseci (5 godina).

   Ukupni troškovi posedovanja (TCO) zasnovani su na sledećem proračunu: [prosečna cena po strani u boji x obim štampe u boji - minus strane sa priloženim mastilom / tonerom] plus [prosečna cena po monohromatskoj strani x obim monohromatske štampe - minus strane sa priloženim mastilom / tonerom] plus [troškovi za hardver] plus [cena kartridža za održavanje, samo za MAXIFY GX modele].

   Modele za poređenje pri izračunavanju uštede na ukupnim troškovima posedovanja (TCO) čini 10 najprodavanijih laserskih štampača u boji i 10 najprodavanijih inkdžet štampača prema istraživanju IDC EMEA Hardcopy Tracker (podaci od 1. kvartala 2020. do 3. kvartala 2020.). Prosečna prodajna cena (ASP) štampača u EUR (€) preuzeta je iz istraživanja IDC EMEA Hardcopy Tracker (podaci od 1. kvartala 2020. do 3. kvartala 2020), a cene potrošnog materijala su preuzete sa zvaničnih veb stranica proizvođača.

   Hardver i potrošni materijal za serije Canon MAXIFY GX7000, Canon MAXIFY GX6000 i Canon MAXIFY GX5000 uključeni su isključivo zbog ovog kalkulatora ukupnih troškova posedovanja uz preporučenu maloprodajnu cenu („RRP“) koja uključuje PDV.

   PDV je uključen, ali imajte u vidu da troškovi isporuke nisu uključeni pri izračunavanju cena. Cene su podložne promenama usled uslova na tržištu. Troškovi štampe su zasnovani na korišćenju podrazumevanih postavki na Canon štampačima i štampačima konkurenata. To je u skladu sa uslovima testiranja koji se koriste za ISO/IEC test učinka za relevantnu kategoriju.

   Cena po strani je izračunata na osnovu prodajne cene potrošnog materijala navedene na veb stranicama proizvođača podeljene zvaničnim učinkom koji je objavio proizvođač u javno dostupnim informacijama. Cena po strani je zasnovana na simulaciji štampe test šablona iz standarda ISO/IEC24712 za inkdžet štampače i standarda ISO/IEC 19798 za laserske štampače u boji. Sve specifikacije i podaci o performansama proizvođača preuzeti su iz javno dostupnih informacija, ali to nije ograničeno samo na brošure i veb stranice proizvođača. Učinak tonera i mastila kompanije Canon i konkurenata preuzeti su iz objavljenih specifikacija proizvođača.

   U svrhu fer poređenja i tačnog prenošenja podataka, podaci o učinku potrošnog materijala preuzeti su za toner ili mastilo sa najvišim standardnim učinkom dostupne u vreme objavljivanja, što je utvrđeno pomoću ISO standarda. Poređenje ne uključuje kombinovane pakete, XL i višestruke pakete. Ovi podaci su javno dostupni.
  2. Brzina štampanja A4 dokumenata na običnom papiru meri se na osnovu prosečne ESAT vrednosti testom za kancelarijsku opremu u skladu sa standardom ISO/IEC 24734.
  3. *Učinak predstavlja procenjenu vrednost na osnovu metoda za pojedinačno testiranje kompanije Canon, uz upotrebu grafikona ISO/IEC 24712 i simulaciju uzastopnog štampanja sa zamenskim kartridžima nakon početnog podešavanja.
  4. Ekonomični režim smanjuje potrošnju mastila smanjivanjem gustine; moguće je odštampati 50% više stranica nego u standardnom režimu
  5. Svi podaci zasnovani su na standardnim metodama za testiranje kompanije Canon, osim ako nije drugačije naglašeno.
   Moguće su izmene bez prethodne najave.