MegaTank štampači

Canon PIXMA G2460

Specifikacije

Brojevi modela
PIXMA G2460
Funkcije
Brzo štampanje, skeniranje i kopiranje
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikacije

 • Notification Image

  Brzine štampanja

 • Notification Image

  Brzo štampanje

 • Notification Image

  Štampajte fotografije bez margina formata do A4

 • Notification Image

  4 lako dopunjiva kartridža sa mastilom

 • Notification Image

  Zamenjivi kartridž za održavanje

 • Notification Image

  Štampanje banera

 • Notification Image

  Hibridno mastilo za oštar tekst i živopisne fotografije

 • Notification Image

  Jednostavno upravljanje uz 2-redni LCD ekran

Detaljne specifikacije

Opšte specifikacije

Specifikacije štampača

Kartridži i učinak

Podrška za papir

Specifikacije skenera

Specifikacije mašine za kopiranje

Softver

Fizičke karakteristike

 1. Kapljice mastila moguće je postaviti na najmanjem razmaku od 1/4.800 inča.
 2. Brzina štampanja A4 dokumenata na običnom papiru meri se na osnovu prosečne ESAT vrednosti testom za kancelarijsku opremu u skladu sa standardom ISO/IEC 24734.
 3. Brzina štampanja A4 dokumenata na običnom papiru meri se na osnovu prosečne ESAT vrednosti testom za kancelarijsku opremu u skladu sa standardom ISO/IEC 24734.
 4. Brzina štampanja fotografija zasnovana je na podrazumevanoj postavci upravljačkog programa (pomoću standarda ISO/JIS-SCID N2), na foto-papiru Plus Glossy II kompanije Canon i ne podrazumeva vreme koje je potrebno za obradu podataka na matičnom računaru.
 5. Vrste papira za koje NIJE podržano štampanje bez margina su: koverta, papir za štampanje visoke rezolucije, papir za štampanje otisaka na majicama, foto-nalepnice.
 6. *Učinak predstavlja procenjenu vrednost na osnovu metoda za pojedinačno testiranje kompanije Canon, uz upotrebu grafikona ISO/IEC 24712 i simulaciju uzastopnog štampanja sa zamenskim kartridžima nakon početnog podešavanja.
 7. Ekonomični režim smanjuje potrošnju crnog mastila smanjivanjem gustine; moguće je odštampati 26% više stranica nego u standardnom režimu.
 8. *Učinak predstavlja procenjenu vrednost na osnovu metoda za pojedinačno testiranje kompanije Canon, uz upotrebu grafikona ISO/IEC 29103 i simulaciju uzastopnog štampanja sa zamenskim kartridžima nakon početnog podešavanja.
 9. Optička rezolucija predstavlja vrednost maksimalne rezolucije hardverskog uzorkovanja, na osnovu standarda ISO 14473.
 10. Najveća brzina za USB vezu na računaru sa operativnim sistemom Windows. Ne podrazumeva vreme koje je potrebno za prenos na računar.
 11. Brzina kopiranja dokumenata u boji meri se na osnovu prosečne sFCOT i sESAT vrednosti testom performansi na osnovu standarda ISO/IEC 29183. Brzina kopiranja može da se razlikuje u zavisnosti od složenosti dokumenta, režima kopiranja, pokrivenosti strane, tipa papira itd. i ne podrazumeva vreme koje je potrebno za zagrevanje.
 12. Softver Easy-PhotoPrint Editor zahteva internet vezu i kompatibilan je sa sledećim operativnim sistemima; Microsoft Windows 10 (64/32-bitni), Microsoft Windows 8.1 (64/32-bitni), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32-bitni), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 i Mac OS X El Capitan v10.10.5. Minimalni zahtevi za Windows i macOS/Mac OS X su: 2 GB RAM memorije i monitor sa rezolucijom 1024 x 768.
 13. Neke funkcije možda neće biti dostupne sa tim operativnim sistemima. Detalje potražite u priručniku ili na veb stranici.
 14. Obični papir (A4, crno-belo). Nivo buke meri se u skladu sa standardom ISO7779.
 15. Kopiranje: Kada se kopira šara „ISO/JIS-SCID N2“ (štampano inkdžet štampačem) na običan papir veličine A4 korišćenjem podrazumevanih postavki.
 16. Vrednost tipične potrošnje struje (TEC): TEC se izračunava uz pretpostavku da jedinice neprestano prelazi između operativnog režima, režima mirovanja i režima isključenog napajanja tokom 5 dana, kao i da će tokom preostala 2 dana te nedelje biti u režimu mirovanja ili režimu isključenog napajanja. TEC vrednost za ovaj proizvod samostalno izračunava kompanija Canon u skladu sa procedurom merenja TEC vrednosti usaglašenom sa međunarodnim programom ENERGY STAR.