Razmišljajte veliko, štampajte veće

Uz Canon PIXMA PRO-200, veličina vas neće sputavati. Iskusite A3+ i štampanje bez margina koje vam omogućava da maksimalno pokažete kreativnost.

Jedno postojano iskustvo sa kompanijom Canon

„Od snimanja do štampanja, sve pokriva Canon“, kaže fotograf hrane iz Londona Natasha Alipour-Faridani. Njeni živopisni komercijalni radovi sa raskošnim snimcima hrane i pića od kojih kreće voda na usta obuhvataju besprekoran spoj korišćenja Canon fotoaparata, štampača i papira. A njen izbor studijskog štampača je Canon PIXMA PRO-200. Zahvaljujući svestranom manipulisanju medijima koje pruža ovaj štampač, uključujući sjajni i umetnički papir, kao i prilagodljivim formatima za štampanje do A3+, tu je mnoštvo opcija koje pružaju podršku njenoj neobuzdanoj kreativnosti i neobuzdanoj kreativnosti bilo kojeg fotografa.

Fotograf pregleda fotografiju u boji sa štampača PIXMA PRO-200

Veliki otisci bez margina koje možete da izlažete

Za fotografe, ambiciozne i profesionalne, mogućnost da svoj rad vide u štampanom obliku predstavlja prosvetljenje. Kao što kaže Alipour-Faridani, ƒ„Ima nešto posebno u trenutku kada izađe otisak, naročito kada ga uramite i imate vremena da ga okačite na zid i zaista posmatrate.“ Canon PIXMA PRO-200 omogućava štampanje do formata A3+ ili u panoramskom režimu, što vam daje punu kontrolu nad izvlačenjem maksimuma iz fotografija. A zahvaljujući štampanju bez margina, nema potrebe da naknadno trošite vreme na opsecanje slika. Spremne su za uramljivanje direktno iz štampača.

„Od snimanja do štampanja, sve pokriva Canon.“

Fotograf uzima otiske velikih fotografija u boji bez margina iz štampača PIXMA PRO-200 izloženog pored zida

Srodni članci

  • PIXMA PRO-200

    Svestrano štampanje na jednostavan način

    Ovo malo, kompaktno rešenje pruža ozbiljne opcije za štampanje i dolazi sa veoma jednostavnim softverom, pa imate više prostora na stolu i više prilika da pokažete kreativnost.

  • PIXMA PRO-200

    Savršeno odštampane verne boje

    Ono što vidite kroz objektiv oživljava na strani zahvaljujući novom sistemu sa mastilom u 8 odvojenih boja na modelu Canon PIXMA PRO-200 i izvanrednoj reprodukciji svaki put.