Profesionalni foto-štampači

Canon PIXMA PRO-200

Uz fokus na štampanje živopisnih fotografija u boji, svestranost i upotrebljivost, Canon PIXMA PRO-200 predstavlja idealan izbor za foto-entuzijaste i ambiciozne fotografe.

Specifikacije

 • Sistem sa mastilom u 8 odvojenih boja

 • A3+ štampanje bez margina

 • Veoma brzo štampanje

 • Bežično i Ethernet povezivanje

 • LCD ekran od 3 inča

 • Kompaktna, lagana konstrukcija

Savršeno odštampane verne boje

Živopisno, kvalitetno štampanje je lako uz Canon PIXMA PRO-200

Impresivne fotografije visokog kvaliteta

Superiorni sistem sa mastilom u 8 odvojenih boja garantuje izvanrednu reprodukciju, bogatije boje i živopisne profesionalne otiske svaki put.

Impresivni otisci visokog kvaliteta sa štampača Canon Pixma Pro-200

Izaberite papir koji vam odgovara

Uz svestrano manipulisanje medijima i prilagodljive formate za štampanje, možete da unapredite fotografije na raznim tipovima papira, uključujući umetnički, bez margina i panoramski.

Brz i jednostavan za korišćenje

Ugrađeni LCD ekran od 3 inča omogućava vam da proverite nivoe mastila, obavite održavanje štampača i da lako pristupite uputstvima za štampač – za jednostavno postizanje odličnih rezultata.

Mnoštvo otisaka na papiru sa štampača Pixma Pro-200

Savršeno štampanje svaki put

Uz 3 opcije za uvlačenje papira i funkciju automatske korekcije iskošenja papira, možete da zaboravite na pogrešno poravnanje i neuspelo štampanje, bez obzira na to koji papir koristite.

Jedan veoma jednostavni proces

Intuitivni softver PPL (Professional Print & Layout) kompanije Canon omogućava vam da lako snimate i šaljete fotografije iz popularnih fotografskih programa, za objedinjeno iskustvo od uređivanja do štampanja.

Fotograf uzima živopisni otisak u boji iz štampača Pixma Pro-200

Kompaktan i lagan

Čak i sa podrškom za A3+ papir, Canon PIXMA PRO-200 svakako predstavlja lagano rešenje za vaše potrebe štampanja. Takođe je kompaktan, pa lako može da stane u mali studio.

Za brže, efikasnije štampanje

Odlični snimci prave se u trenu, a to je slučaj i sa odličnim štampanjem. Canon PIXMA PRO-200 je brz i efikasan i A3+ otiske izvanrednog kvaliteta daje za samo 90 sekundi1, pa vi imate više vremena da pronađete sledeći odlični snimak.

Pixma Pro-200 – štampanje u toku

Sistem mastila Chroma Life 100+

Novi sistem kompanije Canon sa mastilom u 8 odvojenih boja pruža proširenu gamu boja, za živopisne fotografije visokog kvaliteta. Uz Canon PIXMA PRO-200 takođe dobijate dublju reprodukciju crne, kao i poboljšanu reprodukciju crvene i plave. Sivo i svetlosivo mastilo doprinose kreiranju izvanrednih monohromatskih otisaka i ubrzavanju procesa štampe.

Sistem mastila Chroma Life 100+ – novi Canon sistem sa mastilom u 8 odvojenih boja

Registrujte se

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Besplatna dodatna komponenta i softver Professional Print & Layout (PPL)

Dodatna komponenta PPL radi kao samostalni softver ili dodatna komponenta pomoću softvera za obradu slike Digital Photo Professional kompanije Canon, odnosno softvera Adobe Photoshop i Lightroom.

Štampanje otisaka u boji pomoću štampača Pixma Pro-200 i Free Professional Print & Layout dodatne komponente i softvera
PIXMA Pro-200 – slika onoga što se dobija u paketu

Šta se nalazi u pakovanju

Sve što vam je potrebno da biste praktično kreirali A3+ otiske galerijskog kvaliteta sa stola.

 • PIXMA PRO-200

 • UK kabl za napajanje

 • Pan-evropski kabl za napajanje

 • Ležište za štampanje na diskovima

 • CD sa softverom za podešavanje i korisničkim priručnikom (CD samo za Windows)

 • Korisnički vodič (E-priručnik)

 • A3 brošura za European Warranty System (EWS)

 • Garantni list za Rusiju

 • 8 kartridža sa odvojenim bojama

Galerijski kvalitet

Otkrijte umetnički papir nezavisnih proizvođača koji direktno podržavaju profili štampača, kako biste obezbedili preciznost i vernost rezultata.
Saznajte više

Canon foto-papir

Lako je pronaći pronaći pravi papir koji odgovara vašim kreativnim ambicijama kada vam se na raspolaganju nalaze papiri sa sjajnom, „lustre“ i mat završnom obradom.

 • Foto-papir Pro Platinum (PT-101)

  Profesionalni foto-papir studijske završne obrade koji pruža izvanredan kvalitet i otpornost na bleđenje. Uz reprodukciju širokog spektra boja, ovaj sjajni, teški papir omogućava fotografima da prošire svoj kreativni potencijal.

 • Foto-papir Pro Luster (LU-101)

  Postignite živopisan prikaz boja i zapanjujuće monohromatske otiske fotografija uz foto-papir Pro Luster, profesionalni lagani foto-papir završnom obradom u kvalitetu kao iz fotolaboratorije, koji možete da dobijete kod kuće.

 • Foto-papir Pro Premium mat (PM-101)

  Idealan za štampanje crno-belih fotografija i fotografija u boji, ali i umetničkih reprodukcija, ovaj glatki papir tople bele nijanse savršen je za štampanje prelepo izraženih otisaka bez refleksivnog sjaja. 210 g/m2

 • Premium Fine Art Rough (FA-RG1)

  Vrhunski grubi umetnički papir za dočaravanje dubine slike i unošenje dodira trodimenzionalnosti.

 • Srodni članci

 • ČLANAK

  6 načina na koje novi PIXMA PRO-200 može da vam pruži bolje A3+ otiske

  Otkrijte kako novi vrhunski PIXMA PRO A3+ štampač olakšava pretvaranje digitalnih slika u živopisno raznobojna umetnička dela za 90 sekundi.

 • Slični proizvodi

  Možda će vas interesovati i…

 • PIXMA PRO-200

  Svestrano štampanje na jednostavan način

  Ovo malo, kompaktno rešenje pruža ozbiljne opcije za štampanje i dolazi sa veoma jednostavnim softverom, pa imate više prostora na stolu i više prilika da pokažete kreativnost.

 • PIXMA PRO-200

  Savršeno odštampane verne boje

  Ono što vidite kroz objektiv oživljava na strani zahvaljujući novom sistemu sa mastilom u 8 odvojenih boja na modelu Canon PIXMA PRO-200 i izvanrednoj reprodukciji svaki put.

 • PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200 – štampanje bez margina na velikim formatima

  Iskusite štampanje velikih fotografija bez margina uz Canon PIXMA PRO-200. Saznajte o njegovim funkcijama, kao što je panoramsko štampanje i svestrano manipulisanje medijima.

  1. Brzina štampe je zasnovana na podrazumevanoj postavci uz korišćenje šare ISO/JIS-SCID N2 na papiru Canon Pro Platinum, A3+ sa marginama