Kućni štampači

PIXMA TR150 sa baterijom

Specifikacije

Funkcije
Wi-Fi, štampanje, informatički oblak
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera
Canon Camera

Specifikacije

 • Notification Image

  USB punjenje

  Dopunjavajte bateriju u automobilu, u kancelariji ili kod kuće

 • Notification Image

  Punjiva baterija

  Punite pomoću USB kabla tipa C

 • Notification Image

  Podrška za tablete i smartfone

  Aplikacija Canon PRINT, AirPrint (iOS), Mopria (Android) i Windows 10 Mobile

 • Notification Image

  Povezan

  Wi-Fi sa podrškom za 2,4 i 5 GHz5

 • Notification Image

  Wireless Direct

  Direktno povezivanje i štampanje, bez rutera

 • Notification Image

  OLED ekran od 1,44"

  Jednostavan interfejs za kontrolu i održavanje

 • Notification Image

  Brzo štampanje

  5,5 slika u minutu u boji i 9 slika u minutu monohromatski2

 • Notification Image

  Jednostavna efikasnost

  Sačuvajte do 5 prilagođenih šablona3 radi bržeg štampanja

Detaljne specifikacije

Opšte specifikacije

Specifikacije štampača

Kartridži i učinak

Podrška za papir

Interfejs

Povezivanje

Softver

Portable Battery (Optional)

Fizičke karakteristike

Standardno odricanje od odgovornosti

Sve specifikacije podložne su promenama bez najave.

Brzina štampanja može da se razlikuje u zavisnosti od konfiguracije, interfejsa, softvera, složenosti, režima, pokrivenosti, tipa papira itd.

Potrošnja mastila može da se razlikuje u zavisnosti od teksta/fotografija koje se štampaju, korišćenog softvera, režima štampe i tipa papira. Informacije o potrošnji mastila potražite na www.canon-europe.com/ink/yield

Sve robne marke i nazivi proizvoda su zaštićeni znakovi odgovarajućih kompanija.

Microsoft, Windows i Windows logotip predstavljaju trgovačke znakove i/ili registrovane trgovačke znakove korporacije Microsoft u SAD i/ili u drugim zemljama.

 1. Kapljice mastila moguće je postaviti na najmanjem razmaku od 1/4.800 inča
 2. Brzina štampanja A4 dokumenata na običnom papiru meri se na osnovu prosečne ESAT vrednosti testom za kancelarijsku opremu u skladu sa standardom ISO/IEC 24734.
 3. Brzina štampanja A4 dokumenata na običnom papiru meri se na osnovu prosečne ESAT vrednosti testom za kancelarijsku opremu u skladu sa standardom ISO/IEC 24734.
 4. Brzina štampanja fotografija zasnovana je na podrazumevanoj postavci upravljačkog programa (pomoću standarda ISO/JIS-SCID N2), na foto-papiru Plus Glossy II kompanije Canon i ne podrazumeva vreme koje je potrebno za obradu podataka na matičnom računaru.
 5. Vrste papira za koje NIJE podržano štampanje bez margina su: koverta, papir za štampanje visoke rezolucije, papir za štampanje otisaka na majicama, foto-nalepnice
 6. *Učinak predstavlja procenjenu vrednost na osnovu metoda za pojedinačno testiranje kompanije Canon, uz upotrebu grafikona ISO/IEC 24712 i simulaciju uzastopnog štampanja sa zamenskim kartridžima nakon početnog podešavanja.
 7. *Učinak predstavlja procenjenu vrednost na osnovu metoda za pojedinačno testiranje kompanije Canon, uz upotrebu grafikona ISO/IEC 29103 i simulaciju uzastopnog štampanja sa zamenskim kartridžima nakon početnog podešavanja.
 8. Bežično štampanje zahteva funkcionalnu mrežu sa podrškom za bežični standard 802.11b/g/n/ac ili ad, koja radi na 2,4 GHz ili 5 GHz. Bežične performanse mogu da se razlikuju u zavisnosti od terena i razdaljine između štampača i bežičnih mrežnih klijenata.
 9. Potreban je uređaj koji podržava DPS preko IP.
 10. Zahteva vezu sa internetom i aplikaciju Canon PRINT Inkjet/SELPHY, koja je besplatno dostupna na App Store i Google Play. Kompatibilnost sa iPad, iPhone 3GS ili novijim i iPod touch 3. generacije ili novijim, sa operativnim sistemom iOS 7.0 ili novijim, kao i sa Android mobilnim uređajima koji koriste Android 2.3.3 ili noviji. Uređaj mora da bude povezan na istu aktivnu mrežu sa podrškom za 802.11 b/g/n/a, kao i štampač. Zahteva kompatibilni nalog na društvenoj mreži i podleže uslovima korišćenja usluge za taj nalog. Mogu da budu primenljivi određeni izuzeci. Funkcije skeniranja u informatički oblak i u e-poštu dostupne su samo korisnicima originalnog mastila kompanije Canon
 11. Softver Easy-PhotoPrint Editor zahteva internet vezu i kompatibilan je sa sledećim operativnim sistemima; Microsoft Windows 10 (64/32-bitni), Microsoft Windows 8.1 (64/32-bitni), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32-bitni), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 i Mac OS X El Capitan v10.10.5. Minimalni zahtevi za Windows i macOS/Mac OS X su: 2 GB RAM memorije i monitor sa rezolucijom 1024 x 768. Mobilna aplikacija Easy-PhotoPrint Editor zahteva internet vezu i aplikaciju Easy-PhotoPrint Editor v1.1.0, koja je besplatno dostupna na App Store i Google Play. Kompatibilno je sa iPad Air2 (2. generacija), iPad Mini 4 i iPhone 6s ili novijim koji koriste iOS 10 ili noviji, kao i sa Android mobilnim uređajima koji koriste Android 5.x ili noviji. Mogu da budu primenljivi određeni izuzeci. Podržani su sledeći formati datoteka: JPEG, PNG, HEIF (uređaji koji koriste iOS 11 i mac OS v10.13 ili noviji), DLP čuvanje podataka, Poster Artist izvoz podataka, EasyPhoto+ izvoz podataka, Easy-PhotoPrint Editor izvoz podataka.
 12. Zahteva internet vezu i aplikaciju Message In Print, koja je besplatno dostupna na App Store i Google Play. Kompatibilno je sa iPad i iPhone 6 ili novijim uređajima koji koriste iOS 10 ili noviji, kao i sa Android mobilnim uređajima koji koriste Android 5.1 ili noviji. Uređaj mora da bude povezan na istu aktivnu mrežu sa podrškom za 802.11 b/g/n/a, kao i štampač. Zahteva kreiranje originalnog sadržaja pomoću aplikacije/usluge Message In Print, koji ćete zatim odštampati na kompatibilnom Canon štampaču predstavljenom nakon avgusta 2009. i isporučiti primaocu koji će sliku i sadržaj pogledati pomoću kompatibilne aplikacije Message In Print na kompatibilnom uređaju. U kompatibilne veličine papira spadaju samo 3,5"x 3,5", 4" x 6" i kvadratni 5" x 5", a kompatibilni tipovi medija su samo originalni Canon sjajni foto-papir, polusjajni foto-papir, foto-papir Luster i mat foto-papir. Mogu da budu primenljivi određeni izuzeci.
 13. Softver Easy-PhotoPrint Editor zahteva internet vezu i kompatibilan je sa sledećim operativnim sistemima; Microsoft Windows 10 (64/32-bitni), Microsoft Windows 8.1 (64/32-bitni), Microsoft Windows 7 SP1 (64/32-bitni), macOS High Sierra v10.13, macOS Sierra v10.12, Mac OS X El Capitan v10.11 i Mac OS X El Capitan v10.10.5. Minimalni zahtevi za Windows i macOS/Mac OS X su: 2 GB RAM memorije i monitor sa rezolucijom 1024 x 768. Mobilna aplikacija Easy-PhotoPrint Editor zahteva internet vezu i aplikaciju Easy-PhotoPrint Editor v1.1.0, koja je besplatno dostupna na App Store i Google Play. Kompatibilno je sa iPad Air2 (2. generacija), iPad Mini 4 i iPhone 6s ili novijim koji koriste iOS 10 ili noviji, kao i sa Android mobilnim uređajima koji koriste Android 5.x ili noviji. Mogu da budu primenljivi određeni izuzeci. Podržani su sledeći formati datoteka: JPEG, PNG, HEIF (uređaji koji koriste iOS 11 i mac OS v10.13 ili noviji), DLP čuvanje podataka, Poster Artist izvoz podataka, EasyPhoto+ izvoz podataka, Easy-PhotoPrint Editor izvoz podataka.
 14. Zahteva vezu sa internetom i aplikaciju Canon PRINT Inkjet/SELPHY, koja je besplatno dostupna na App Store i Google Play. Kompatibilnost sa iPad, iPhone 3GS ili novijim i iPod touch 3. generacije ili novijim, sa operativnim sistemom iOS 7.0 ili novijim, kao i sa Android mobilnim uređajima koji koriste Android 2.3.3 ili noviji. Uređaj mora da bude povezan na istu aktivnu mrežu sa podrškom za 802.11 b/g/n/a, kao i štampač. Zahteva kompatibilni nalog na društvenoj mreži i podleže uslovima korišćenja usluge za taj nalog. Mogu da budu primenljivi određeni izuzeci. Funkcije skeniranja u informatički oblak i u e-poštu dostupne su samo korisnicima originalnog mastila kompanije Canon
 15. Canon Print Service je dodatna komponenta za štampu namenjena Android pametnim uređajima, koja omogućava štampanje sa Android v4.4–v5.0 uređaja na mnogim Canon štampačima pomoću Wi-Fi mreže. Dodatna komponenta ne funkcioniše kao samostalna aplikacija. Dostupna je besplatno na Google Play.
 16. Zahteva internet vezu i Google nalog. Podleže Google uslovima korišćenja usluge. Mogu da budu primenljivi određeni izuzeci.
 17. Funkcija AirPrint zahteva kompatibilni iPad, iPhone ili iPod Touch uređaj koji koristi iOS 7.0 ili noviji, kao i štampač sa podrškom za AirPrint koji je povezan na istu mrežu kao i iOS uređaj.
 18. Zahteva pametni uređaj sa instaliranom aplikacijom Canon PRINT Inkjet/SELPHY, koji je povezan na željenu aktivnu bežičnu mrežu, potpuno bežično.
 19. Amazon, Echo, Echo Plus, Echo Dot, Echo Spot, Echo Show, Amazon Tap, Alexa i svi povezani logotipi i pokretne oznake su žigovi kompanije Amazon.com, Inc. Ili njenih povezanih društava. Alexa podrška trenutno je dostupna u Amazon Alexa prodavnici veština samo za engleski/francuski/nemački/japanski. Alexa podrška trenutno nije dostupna na drugim jezicima. Unapred proverite dostupnost Amazon Alexa veštine za vaš jezik. Alexa zahteva omogućen aktivni nalog pametnog pomoćnika povezan sa odgovarajućom aplikacijom, da pametni uređaj i štampač budu aktivno povezani, uz dozvolu za Canon Inkjet Cloud Printing Center, kao i dostupne/omogućene potrebne radnje, funkcije i aplete na kompatibilnom štampaču. Glasovne komande ne mogu da se prikazuju kao tekst na Amazon pametnim uređajima sa ekranima.
 20. Zahteva omogućen aktivni nalog pametnog pomoćnika povezan sa odgovarajućom aplikacijom, da pametni uređaj i štampač budu aktivno povezani, uz dozvolu za Canon Inkjet Cloud Printing Center, kao i dostupne/omogućene potrebne radnje, funkcije i aplete na kompatibilnom štampaču. Glasovne komande ne mogu da se prikazuju kao tekst na Amazon pametnim uređajima sa ekranima. Podržani su samo engleski, francuski i nemački.
 21. Neke funkcije možda neće biti dostupne sa tim operativnim sistemima. Detalje potražite u priručniku ili na veb stranici.
 22. Uslovi: Testiranje se obavlja u uslovima normalne temperature i vlažnosti, pomoću potpuno napunjene nove baterije, uz uzastopno štampanje ISO/IEC 24712 datoteka (5 šablona) u boji na običnom A4 papiru u standardnom režimu upravljačkog programa za štampač.
 23. Obični papir (A4, crno-belo). Nivo buke meri se u skladu sa standardom ISO7779.
 24. Štampa: Kada se kopira šara „ISO/JIS-SCID N2“ (inkdžet) na običnom A4 papiru uz podrazumevane postavke.
 25. Vrednost tipične potrošnje struje (TEC): TEC se izračunava uz pretpostavku da jedinice neprestano prelazi između operativnog režima, režima mirovanja i režima isključenog napajanja tokom 5 dana, kao i da će tokom preostala 2 dana te nedelje biti u režimu mirovanja ili režimu isključenog napajanja. TEC vrednost za ovaj proizvod samostalno izračunava kompanija Canon u skladu sa procedurom merenja TEC vrednosti usaglašenom sa međunarodnim programom ENERGY STAR.