PIXMA_TS_9050 home environment living room

Serija PIXMA TS9050

Na najbolji način iskoristite baš svaku sliku pomoću ovog prelepog štampača visokog kvaliteta. Savršen je čak i za najzahtevnije fotografe.

PIXMA_TS_9050 close up of front panel

Kompaktan, prefinjen i izuzetno funkcionalan

Uz vrhunske performanse štampanja i ogroman asortiman opcija za povezivanje. Serija PIXMA TS9050 je potpuno funkcionalni foto-štampač, skener i mašina za kopiranje u boji sa ekranom od 12,6 cm (5”) osetljivim na dodir i elegantnim, kompaktnim kućištem.

Elegantan, kompaktan dizajn

Uživajte u novom dizajnu koji je približno 29% manji od prethodnih modela*. Jednostavne, prefinjene linije uklopljene su sa završnom obradom sa teksturom i horizontalnim dizajnom koji štedi prostor i uklapa se u svaki dekor enterijera. Serija PIXMA TS9050 je zadivljujući štampač koji daje prelepe fotografije.

PIXMA_TS_9050 home environment chest of drawers


Brz i jednostavan za korišćenje

Automatsko izlazno ležište, prednja tabla i dvostruki mehanizam za uvlačenje papira omogućavaju vam da štampate brže i ekonomičnije. Veliki ekran od 12,6 cm osetljiv na dodir pruža lak pristup raznim funkcijama, od osnovnih funkcija štampanja i skeniranja do štampanja fotografija sa SD kartice.

PIXMA_TS_9050 Open front panel lifestyle

Pokazivanje kreativnosti

Učinite da fotografije sa fotoaparata izgledaju još bolje uz kreativne foto-filtere na ekranu, brzo i lako primenjujte filtere poput onih na društevnim mrežama na slike na SD kartici pomoću ekrana osetljivog na dodir kod serije PIXMA TS9050. Možete čak i uporedo da vidite originalnu sliku sa verzijom sa primenjenim filterom pre štampanja kako biste bili sigurni da ste zadovoljni finalnim rezultatom.

PIXMA_TS_9050 filtering images

Jednostavno povezivanje

Lako štampajte fotografije kao iz fotolaboratorije i tekstualne dokumente sa bilo kojeg odredišta uz podršku za Wi-Fi, Ethernet, Android, iOS i Windows 10 Mobile. PIXMA cloud link vam takođe pruža slobodu da štampate iz usluga informatičkog oblaka i da skenirate u njih, dok vam Android uređaji sa podrškom za NFC omogućavaju da skenirate i štampate pomoću samo jednog dodira. Skeniranje u informatički oblak dostupno je samo korisnicima originalnog Canon mastila.

PIXMA_TS_9050 phone connectively

Koristite PIXMA Cloud Link pomoću aplikacije Canon PRINT ili ekrana osetljivog na dodir kod serije PIXMA TS9050 da biste štampali sa mnogih popularnih društvenih mreža i usluga informatičkog oblaka, što obuhvata Facebook, Google Drive i Dropbox. Možete čak i da pristupite Instagram-u i da štampate snimke pomoću sjajnog kvadratnog foto-papira kompanije Canon dimenzija 13x13 cm.

PIXMA cloud link
PIXMA_TS_9050 colour print out

Superiorne performanse

Poboljšana tehnologija glave za štampanje kod serije PIXMA TS9050 i 6 odvojenih kartridža sa mastilom (obuhvata i sivo) doprinose umanjivanju zrnatosti i beleženju uspomena uz zadivljujući nivo detalja.

Ekonomično štampanje

Automatsko uključivanje/isključivanje omogućava da štampač bude spreman kada vam je najpotrebniji. Korišćenje Canon XL kartridža sa mastilom velikog kapaciteta omogućava vam da uštedite čak do 30% na troškovima štampe po stranici, u poređenju sa standardnim ekvivalentima. Možete čak da uštedite i na papiru zahvaljujući automatskom dvostranom štampanju.

Printing accessories lifestyle
PIXMA_TS_5050 product lifestyle video

Specifikacije

icon

Wi-Fi

Bežično korišćenje i deljenje

Smartphone and Tablet print

Štampanje sa smartfona i tableta

Aplikacija Canon PRINT

5.0 Type 12.6cm TFT

Veliki ekran od 12,6 cm osetljiv na dodir

Lako kretanje kroz funkcije štampača

Creative Filter

Kreativni filteri

Primenite foto-filtere pomoću ekrana osetljivog na dodir

2 way

Dvostruki mehanizam za uvlačenje papira

Istovremeno uvlačenje običnog i foto-papira

6 Single Inks

6 kartridža sa odvojenim bojama

Zamenite samo ono mastilo koje se potroši

PIXMA Cloud Link

PIXMA Cloud Link

Štampanje iz informatičkog oblaka i skeniranje u njega

Memory Card

SD kartica

Štampajte sa SD memorijskih kartica

Prikaži punu specifikaciju

PIXMA_TS_9050 close up of front panel
PIXMA_TS_9050 whats in the box

Šta je u pakovanju

Veoma jednostavno štampajte i skenirajte dokumente i fotografije pomoću ovog izuzetno kvalitetnog i kompaktnog kućnog štampača.

• Višenamenski štampač – serija PIXMA TS9050

• Fabrički kartridži sa mastilom

• Kabl za napajanje

• CD-ROM za podešavanje

• Priručnici

Srodni proizvodi

Dodatna oprema

Iskoristite Canon štampač na bolji način

Od štampanja sa društvenih mreža i iz informatičkog oblaka do albuma i 3D kartica. Istražite kreativnost pomoću naše aplikacije Canon Print i softvera Creative Park.

*Poređenje dimenzija sa prethodnim modelom iz serije MG7700 sa prednjom kasetom za papir, zadnjim ležištem i izlaznim ležištem uvučenim u telo štampača. Kada je u prednju kasetu ubačen papir formata A4/LTR, deo kasete izlazi izvan kontrolne table (35 mm – serija PIXMA TS9050)