Alt tag name: Canon C200 video camera and lens kit.
alt text goes here

Kompaktna i svestrana konfiguracija

Sa ugrađenom Wi-Fi funkcijom, ND filterima i EF sistemom za montažu, model EOS C200 se jednostavno konfiguriše da bi pružio izgled i kontrolu neophodne za različite snimke, a istovremeno je izuzetno prenosiv i robustan.

Wi-Fi daljinsko upravljanje i pregled

Ugrađena podrška za Wi-Fi i Ethernet omogućava veoma korisnu Browser Remote kontrolu i mogućnost pregleda slike na računaru ili mobilnom uređaju, što je od ključne važnosti kada je kamera montirana na dron ili kran.

VDU Screen displaying browser remote.
C200 video camera button controls.

Ugrađeni optički ND filter sa 10 koraka

Model EOS C200 uključuje ugrađene optičke ND filtere sa 2, 4, 6, 8 ili 10 koraka za kontrolu koji štede vreme produkcije brzim i jednostavnim rukovanjem pritiskom na dugme.

Udobno rukovanje uz EVF-V70

Opciono elektronsko tražilo EVF-V70 može se koristiti u uslovima svetlog ambijenta; ono koristi OLED ekran Full HD rezolucije koji karakteriše odlična reprodukcija boja, kao i ugrađene komande kamere koje su idealne za samostalnog korisnika.

Close up view of Canon C200 video camera built in camera controls.

Matična kompatibilnost sa ogromnim asortimanom Canon EF objektiva

EF sistem za montažu modela EOS C200 matično podržava protokol za komunikaciju objektiva kompanije Canon, optimizujući performanse kamere/objektiva sa EF objektivima kompanije Canon, uključujući 4K ENG kinematografske servo i objektive sa fiksnom žižnom daljinom.

Large range of Canon EF lenses

Opcioni sistem za PL montažu objektiva

Dostupna je opciona usluga promene na PL montažu, što dalje proširuje asortiman objektiva pomoću kojih se može snimati.

Close up view of Canon PL lens with mount

Istražite druge prednosti