BINOCULARS FOR RACING AND SPORTING EVENTS
alt text goes here

DVOGLEDI ZA
TRKE I
SPORTSKE DOGAĐAJE

Budite u toku sa akcijom na sportskim događajima, kao što su trke konja, moto-trke ili aeromitinzi.

Udobno se približite

Naši kompaktni i prenosivi dvogledi za trke udobno vas približavaju. Optički stabilizator slike daje izuzetno stabilan prikaz iz ruke, dok široko vidno polje olakšava skaniranje staze ili neba i praćenje subjekata koji se brzo kreću.

Približite se onoliko koliko je potrebno

Uvećanja između 8x i 12x idealna su za sportske događaje na otvorenom. Na aeromitinzima ili na mestima gde ste dosta udaljeni od akcije, idealna su veća uvećanja između 10x i 12x; dok je uvećanje od 8x dobro za događaje u zatvorenom.

Get as close as you need

Izuzetno stabilan prikaz iz ruke

Opustite se pored staze uz izuzetno stabilni prikaz iz ruke, zahvaljujući optičkom stabilizatoru slike kompanije Canon koji popravlja širok opseg pokreta i podrhtavanja. Lako identifikujte i pratite subjekte koji se brzo kreću, uz podršku za glatko pomeranje.

Super steady handheld viewing

Izvanredan kvalitet od ivice do ivice

Naši dvogledi za sportske događaje pribižavaju vas akciji uz jasne i oštre detalje zahvaljujući preciznoj optici kompanije Canon i Super Spectra premazima objektiva. Element za poravnavanje polja garantuje detaljan prikaz od ivice do ivice i smanjeno naprezanje očiju.

Canon precision optic

Lako i udobno rukovanje

Izbalansiran dizajn garantuje udobno i lako rukovanje tokom dužih perioda. Velike gumene okulare moguće je preklopiti ako nosite naočare, a dodatak za korigovanje dioptrije prilagođava optiku vašem vidu. Traka i torbica za nošenje štite dvogled.

Easy comfortable operation

Preporučeni dvogledi za sportske događaje

Odaberite iz opsega uvećanja koja vas udobno približavaju akciji.

Druge aktivnosti

Otkrijte naš kompletan asortiman dvogleda i pronađite željene informacije da biste odabrali odgovarajući dvogled.

Srodni proizvodi