TRAVEL BINOCULARS
alt text goes here

DVOGLEDI ZA
STABILIZATOROM SLIKE

Smanjite težinu opreme uz naše najprenosivije dvoglede sa stabilizacijom.

Laki su za nošenje i udobni za korišćenje

Svestrani i laki za nošenje, naši kompaktni dvogledi pružaju stabilnost i jasnoću, uz izbor uvećanja. Udobno ih koristite za duže posmatranje ili za povremeno posmatranje na putovanjima.

Smanjite težinu prtljaga

Naš lagani dvogled – 8x25 IS – težak je 480 g i lako staje u torbu ili džep. Veći modeli 10x30 IS II, 12x36 IS III i 10x32 IS imaju težinu od 600 g, 660 g i 780 g, tim redosledom, ali pružaju veće uvećanje i širi prikaz koji je idealan za safarije.

Travel light

Izuzetno stabilan prikaz

Uživajte u opuštenijem doživljaju posmatranja iz automobila ili plovila u pokretu, odnosno dok hodate. Optički stabilizator slike kompanije Canon popravlja razne tipove pokreta kako biste dobili izuzetno stabilan prikaz i manje naprezanje očiju.

A super steady view

Idealni su za avanture, putovanja, predstave i koncerte

Kompaktni dvogledi predstavljaju savršenog saputnika i idealni su za posmatranje udaljenih gradskih pejzaža i identifikovanje životinja i biljaka u prirodi. Takođe možete da ih koristite u zatvorenom, na predstavama i koncertima, kako biste postigli doživljaj posmatranja iz prvog reda.

Compact binoculars

Dodatno se približite, uz izvanredan kvalitet

Zahvaljujući optičkoj ekspertizi kompanije Canon, možete da uživate u jasnom i detaljnom doživljaju posmatranja. Pored toga, svaki dvogled možete da prilagodite vašem vidu i lako možete da držite modele sa većim uvećanjem dok nosite rukavice zahvaljujući gumiranom rukohvatu.

Canon’s optical expertise

Preporučeni dvogledi za putovanja

Odaberite iz naše ponude najprenosivijih dvogleda sa stabilizacijom, za najbolji doživljaj na putovanjima.

Druge aktivnosti

Otkrijte naš kompletan asortiman dvogleda i pronađite željene informacije da biste odabrali odgovarajući dvogled.

Srodni proizvodi