STARGAZING BINOCULARS
alt text goes here

DVOGLEDI ZA
POSMATRANJE NEBESKIH TELA

Posmatrajte planete, skupine zvezda, magline i galaksije pomoću naših dvogleda za sve vremenske uslove sa najvećim uvećanjem.

Uočite više noću

Naši dvogledi za posmatranje nebeskih tela imaju veće sočivo objektiva koje propušta više svetla noću, kao i veće uvećanje, kako biste mogli da vidite dalje. Stabilizator slike umiruje prikaz ako nebeska tela posmatrate iz ruke, a lako možete da i postavite dvogled na stativ.

Zađite dublje u svemir

Naši dvogledi sa većim uvećanjem od 18x i 15x omogućavaju vam da vidite dublje u svemir i otkrivaju udaljene planete i zvezde uz viši nivo detalja. Dvogled 10x42L IS WP pruža svetliji prikaz za noćno posmatranje.

Binoculars stargazing

Dodatno se približite, uz izvanredan kvalitet

Jasno uočite pojedinačne svetle tačke i precizne boje, za lako identifikovanje objekata, zahvaljujući preciznoj optici kompanije Canon koja uključuje dizajn sa Porro II prizmom, elemente objektiva ultraniske disperzije i Super Spectra premaz.

Canon precision optics

Napravljeni tako da mogu da izdrže nezgodne vremenske uslove

Sve naše dvoglede možete da koristite u surovim vremenskim uslovima zahvaljujući robustnoj konstrukciji i visokom nivou zaštite od vremenskih uslova koji ih štite od kiše i oluja.

Built to withstand harsh weather

Preporučeni dvogledi za astronomiju

Ovo su modeli koje smo izabrali za izvanredne doživljaje posmatranja nebeskih tela.

Druge aktivnosti

Otkrijte naš kompletan asortiman dvogleda i pronađite željene informacije da biste odabrali odgovarajući dvogled.