REŠENJA

SECURITY SETTINGS NAVIGATOR

Kreirajte bezbedni ekosistem za štampanje i skeniranje pomoću besplatnog i jednostavnog za korišćenje rešenja Security Settings Navigator kompanije Canon. Pronađite preporučene bezbednosne postavke za svoje okruženje i ojačajte IT zaštitu.
Security Settings Navigator_3

PREGLED

Bezbednosno rešenje ugrađeno u Canon uređaj

Security Settings Navigator koristi tehnologiju koja je ugrađena u Canon uređaj, koja u kombinaciji sa vašim uvidima vrši neprimetne primene odgovarajućih bezbednosnih postavki za vaše okruženje.

Security Settings Navigator pomaže u zaštiti vašeg preduzeća

Uređaji za štampanje povezani na mrežu predstavljaju bezbednosni rizik. Canon uređaji imaju najnovije bezbednosne karakteristike i funkcije koje služe za ublažavanje ovih rizika.

Ako ih koristite kao mere sajber bezbednosti i primenite ih pomoću rešenja Security Settings Navigator, možete da zaštitite uređaje, podatke i poslovanje.

Prednosti koje pruža Security Settings Navigator

Otkrijte kako Security Settings Navigator može da zaštiti vaše kritične podatke i infrastrukturu za štampanje.

 • Nije potrebno poznavanje bezbednosti

  Ne morate da budete stručnjak za bezbednost. Samo odgovorite na nekoliko jednostavnih pitanja i Security Settings Navigator će predložiti odgovarajuću konfiguraciju za vaše okruženje.

 • Brzo i jednostavno podešavanje

  Preko 100 bezbednosnih postavki možete da primenite odjednom, što čitavu operaciju čini brzom i jednostavnom.

 • Jednostavno upravljanje

  Možete da pratite primenjene postavke i da jednostavno dopunjavate ili vraćate pojedinačne postavke po potrebi.

 • Slobodno korišćenje

  Security Settings Navigator dostupan je besplatno, pa svi naši klijenti mogu da imaju koristi od bezbednog okruženja za štampanje i skeniranje.

Recommended Security Settings_EM

Preuzmite kontrolu nad bezbednosnim postavkama uređaja

U modernom poslovnom okruženju postoji sve veća potreba za potpuno umreženom tehnologijom za štampanje i skeniranje, koja zahteva odgovarajuću zaštitu.

Da biste to postigli, potrebno je da aktivirate više bezbednosnih postavki uređaja, što zahteva vreme, a može da zahteva i detaljno poznavanje IT bezbednosti.

Uz Canon Security Settings Navigator veoma je jednostavno, pošto nema potrebe za IT ekspertizom – sve preporučene postavke mogu da se primene pomoću jednog dugmeta.

Zaštitite uređaj

Zaštitite uređaje od spoljnih i unutrašnjih pretnji. Podesite dvofaktorsku potvrdu identiteta i ograničenja funkcija uređaja, za bezbednost uređaja i u informatičkom oblaku.

Zaštitite podatke i dokumente

Sprečite potencijalno curenje informacija. Obezbedite privatnost podataka u celoj mreži uz podršku za IPSec, filtriranje portova i TLS 1.3 i WPA3.

Security Settings Navigator_19.jpg

Zaštitite mrežu

Odbranite mrežu od napada zlonamernog softvera.

Provera sistema pri pokretanju podržava Platform Firmware Resiliency (NIST SP800-193) sa automatskim oporavljanjem, podrška za SIEM i McAfee Embedded Control analiziraju uređaj u realnom vremenu da bi detektovali i sprečili spoljne napade.

Održite usaglašenost i zaštitite reputaciju

Pridržavajte se propisa o podacima kako biste izbegli novčane kazne i narušavanje poslovne reputacije. Dodatno ojačajte bezbednost uz Security Settings Navigator koji se lako koristi ili pustite da stručnjaci kompanije Canon kreiraju personalizovano rešenje za vaše jedinstveno poslovno okruženje.

Security Settings Navigator_20.jpg
Security Settings Navigator_video-thumbnail_02

Kako se koristi

Security Settings Navigator

Nakon što odgovorite na najviše četiri pitanja, Security Settings Navigator će vam dati preporučene bezbednosne postavke i korake za njihovo konfigurisanje. Pogledajte video sa uputstvima da biste saznali više.

Preuzmi sadržaj

Pogledajte letak od jedne strane koji objašnjava prednosti rešenja Security Settings Navigator i saznajte kako da primenite bezbednosne postavke pomoću alatke.

Onlajn priručnik

Pristupite Canon stranici sa onlajn priručnicima pomoću veze ispod. Security Settings Navigator možete da pronađete u odeljku „Informacije o bezbednosti“ na stranici priručnika za vašu mašinu.

Security Settings Navigator_QR code

Povezani proizvodi i rešenja

Otkrijte druge proizvode, usluge i softverska rešenja koja mogu da pomognu vašoj organizaciji da postane produktivnija.

 • REŠENJE

  Poboljšajte bezbednost u hibridnom radnom okruženju

  Obezbedite podršku i rešenja za čuvanje podataka i njihovu usaglašenost, bez obzira na to gde rade vaši zaposleni.

 • VODIČ

  Bezbednost u kancelariji

  Otkrijte nove načine za zaštitu podataka.

 • SERVIS

  Usluge za uklanjanje proizvoda i podataka

  Dobar kraj. Kada vaši uređaji i rešenja dostignu kraj radnog veka i potrebno ih je brzo ukloniti na bezbedan način, dozvolite nam da ih uklonimo umesto vas i rešimo vam problem.

Dodatno istražite

Pročitajte više o tome kako Canon može da vam pomogne da unapredite kancelarijsku bezbednost.

POTREBNA VAM JE POMOĆ?

Želite da saznate više o rešenju Security Settings
Navigator ili bilo kojem drugom rešenju kompanije Canon?