EOS 250D with optical viewfinder
Blank-Rect Image

Canon EOS 250D

Najlakši DSLR na svetu sa pokretnim ekranom*, klasičnim načinom rukovanja i vrhunskom tehnologijom. Lako možete da snimate fotografije i 4K filmove odličnog izgleda, a fotoaparat intuitivno komunicira sa pametnim uređajima.**

Galerija

Male dimenzije, ozbiljne karakteristike

Unutar prenosivog kućišta, EOS 250D ima senzor od 24,1 MP i DIGIC 8 procesor slike, za izvanredne rezultate u pokretu. Optičko tražilo daje jasan pogled na svet u realnom vremenu.

EOS 250D

Kompaktni DSLR

Kao najlakši DSLR fotoaparat na svetu sa pokretnim ekranom*, EOS 250D možete da koristite u više situacija i da ga češće nosite sa sobom, za izvanredne rezultate kad god se probudi kreativnost.

EOS 250D DSLR camera with optical viewfinder

Zadivljujuće slike i 4K filmovi visoke rezolucije

Snimajte fotografije od 24,1 MP i 4K filmove koji su izuzetno oštri i napakovani bojama. Senzor APS-C formata i DIGIC 8 procesor garantuju odlične rezultate, čak i pri slabom osvetljenju.

Saznajte više o 4K

High resolution image from EOS 250D

Povezan sa vašim životom

Lako možete da delite slike sa prijateljima i porodicom – samo povežite EOS 250D sa smartfonom ili tabletom* pomoću funkcije Bluetooth**, a ugrađena Wi-Fi veza na fotoaparatu će obaviti ostatak posla.

Saveti za porodično fotografisanje

Share images with EOS 250D

Održite fokus i oštrinu

Bez obzira na to da li beležite trenutak pri 5 kadrova u sekundi pomoću optičkog tražila ili koristite Dual Pixel CMOS AF prikaz uživo uz Eye Auto Focus, možete da uživate u izuzetno oštrim rezultatima.

EOS 250D with Vari-Angle screen

Jednostavno ili napredno?

Uživajte u jednostavnosti „uperi i snimaj“, uz korisnički interfejs sa vodičem i režim Creative Assist, koji vam pomažu da oslobodite kreativnost.
Pokretni ekran osetljiv na dodir olakšava snimanje iz nezgodnih uglova i pravljenje selfija.

EOS 250D touchscreen
Vlogging cameras from Canon

Fotoaparati za vlogovanje kompanije Canon

Ko vas gleda? Proširite publiku pomoću odličnog sadržaja snimljenog Canon fotoaparatom idealnim za vlogere bilo gde.