Interchangeable Lens Cameras

Fotoaparati sa izmenjivim objektivima

Otkrijte fotoaparate sa izmenjivim objektivima kompanije Canon i istražite nove kreativne načine za snimanje svojih subjekata.

Sveobuhvatna fleksibilnost, kada vam je potrebna

Fotoaparati sa izmenjivim objektivima, kao što su EOS DSLR i modeli bez ogledala, kompatibilni su sa mnoštvom različitih objektiva – od brzih i svetlih ultraširokougaonih obejktiva koji daju bogate detalje do dalekosežnih telefoto modela koji vas približavaju subjektima – i predstavljaju odličnu platformu za pokazivanje kreativnosti.

Naši najnoviji proizvodi

Asortiman proizvoda i filter za fotoaparate sa izmenjivim objektivima

Tražite nešto određeno? Promenite pretragu
Filtriraj po

canon-camera

Kreirajte sadržaj odličnog kvaliteta za svoju publiku, uz lični kreativni pečat – bez obzira na to da li su u pitanju fotografije, video ili strimovanje uživo

Saznajte više

canon-camera

Napravite sledeće korake na polju fotografije i video zapisa pomoću EOS R fotoaparata bez ogledala napravljenog oko senzora APS-C formata.

Saznajte više

canon-camera

Uz brzinu kao osnovnu karakteristiku, ovo je fotoaparat bez ogledala koji su profesionalni fotografi sporta, vesti i divljih životinja čekali.

Saznajte više

canon-camera

Preispitajte ono što znate o fotoaparatima bez ogledala. Beskompromisne performanse modela EOS R5 uneće revoluciju u vaše fotografisanje i snimanje filmova.

Saznajte više

canon-camera

Šta god da snimate i kako god da snimate, EOS R6 vam omogućava da pokažete kreativnost na načine za koje niste verovali da su mogući.

Saznajte više

canon-camera

Istražite divljinu pomoću fotoaparata koji pruža senzacionalnu brzinu i kvalitet slike u prenosivom APS-C telu dizajniranom za budućnost.

Saznajte više

Spoj DSLR kvaliteta i praktičnosti smartfona u pametnom telu koje možete svuda da ponesete. Odlično fotografisanje nikada nije bilo lakše niti zabavnije.

Saznajte više

EOS M6 Mark II Front

Prenosivi, snažni fotoaparat bez ogledala, sa rezolucijom od 32,5 MP i brzinom uzastopnog snimanja do 14 kadrova u sekundi.

Saznajte više

EOS R

Fotoaparat punog formata bez ogledala koji otvara nove kreativne mogućnosti za fotografe i filmadžije.

Saznajte više

Canon EOS Ra FRT

Snažni fotoaparat punog formata bez ogledala namenjen profesionalnim entuzijastima koji traže kompaktnu i laganu alatku za astrofotografiju.

Saznajte više

Canon EOS RP

Mali, lagani i intuitivni fotoaparat punog formata bez ogledala, dizajniran za putovanja i svakodnevno fotografisanje.

Saznajte više

Canon EOS 2000D

Iskoristite izvanredne fotografije i Full HD filmove od 24,1 megapiksela. Proširite svoju kreativnost uz ovaj zabavan i jednostavan DSLR.

Saznajte više

EOS 250D

Najlakši DSLR fotoaparat na svetu sa pokretnim ekranom*, Canon DIGIC 8 procesorom, 4K snimanjem i funkcijom Creative Assist.

Saznajte više

EOS 4000D

Uživajte u kvalitetnim fotografijama kreativnog DSLR fotoaparata i filmovima u Full HD rezoluciji uz ovaj jednostavan i intuitivan EOS od 18 megapiksela.

Saznajte više

Canon EOS 750D

Brat fotoaparata EOS 5DS od 50,6 megapiksela. Sa filterom niskih frekvencija za izuzetno oštre detalje.

Saznajte više

Canon EOS 6D Mark II

Bez obzira na to da li želite da snimate ambicioznije projekte ili prelazite u profesionalne fotografe, EOS 6D Mark II vam pruža ono što vam je potrebno da napravite te uzbudljive nove korake.

Saznajte više

EOS 77D

Preuzmite više kontrole nad fotografijom uz DSLR fotoaparat koji vam kreativnost stavlja nadohvat ruke

Saznajte više

Canon EOS 850D FRT pack shot

Napravite sledeći korak na polju kreativne kontrole, uz snimanje prelepih, detaljnih fotografija i zadivljujućih 4K filmova pomoću laganog i povezanog DSLR fotoaparata koji inspiriše i nagrađuje.

Saznajte više

Canon EOS 90D

Potpuno funkcionalni DSLR koji vas približava, omogućava vam da brže snimate i daje izvanredne slike od 32,5 MP.

Saznajte više

EOS-1D X Mark II

Naš vrhunski profesionalni DSLR. Senzor punog formata od 20,2 megapiksela. Sistem automatskog fokusiranja u 61 tački. Do 14 kadrova u sekundi. ISO do 409.600.

Saznajte više

Ostanite povezani

USB paket za video konferencije i softver EOS Webcam Utility omogućavaju vam da Canon fotoaparat pretvorite u veb kameru. USB rešenja podržavaju naš asortiman odabranih EOS i PowerShot fotoaparata. Ne znate koji fotoaparat da odaberete? Ne brinite, kreirali smo vodič za kupovinu da biste mogli da pronađete Canon fotoaparat po svojoj meri.

SAZNAJTE VIŠE

Saznajte o softveru EOS Webcam Utility

Livestreaming Kits

Pronađite inspiraciju

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Pogledajte sve članke

Koji je najbolji EOS sistem za mene?

Svaki fotoaparat sa izmenjivim objektivima iz EOS asortimana pruža opseg funkcija i prednosti dizajniranih tako da vam pomognu da na bolji način fotografišete ili snimate filmove.

Pročitajte više

Možda će vas takođe interesovati...

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrujte se