Interchangeable Lens Cameras

Fotoaparati sa izmenjivim objektivima

Otkrijte fotoaparate sa izmenjivim objektivima kompanije Canon i istražite nove kreativne načine za snimanje svojih subjekata.

Otkrijte EOS R

EOS R sistemInovativna Canon tehnologija u srcu sistema EOS R donosi nove objektive i veću brzinu fokusiranja. Integriše se sa celim EOS sistemom EF i EF-S objektiva preko adaptera, uz Speedlite bliceve i dodatnu opremu.

Otkrijte sistem EOS R

DSLR fotoaparatiDSLR fotoaparati kompanije Canon nude širok dinamički opseg da bi očuvali detalje u najsvetlijim tonovima i senkama, slike niskog nivoa šuma pravo iz fotoaparata i malu dubinu polja, za zadivljujuće portrete. Napravljeni su da pruže profesionalne rezultate pri svakom snimku koji napravite.

Otkrijte DSLR asortiman

Kompaktni fotoaparat bez ogledalaNaši kompaktni EOS M fotoaparati bez ogledala objedinjuju najbolje od kompaktnih i DSLR modela kompanije Canon radi pružanja fotografija i filmova izvanrednog kvaliteta, prepunih detalja, boja i atmosfere – čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Otkrijte asortiman EOS M fotoaparata bez ogledala

Pronađite sistem koji vam odgovara

Legendarni EOS sistem preko 30 godina fotografima i filmadžijama pruža konkurentnu prednost. Uz naš asortiman fotoaparata i objektiva, put ka većoj kreativnosti nikada nije bio lakši.

SAZNAJTE VIŠE

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Svi objektivi

Canon objektivi su poznati u svetu po izuzetno oštrim, jasnim i lepim slikama bogate boje i kontrasta. Kombinuju majstorstvo izrade i najnoviju optičku tehnologiju da bi garantovali fotografije i filmove vrhunskog kvaliteta.

Istražite sada

All lenses

Niste sigurni koji model da odaberete?

Pomoću naše alatke za biranje fotoaparata pronađite savršen model za sebe.

Pronađi moj fotoaparat

Alatka za biranje Canon DSLR fotoaparata

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.

Registrujte se