Connect upload share

EOS R

Povežite se, otpremajte i delite svuda

Svestran i prilagodljiv, EOS R koristi najnovije funkcije za povezivanje da bi delio vaše fotografije sa drugim uređajima i olakšava slanje, geografsko označavanje i pravljenje rezervnih kopija vaših važnih radova.

Deljenje je prosto

EOS R koristi povezivanje preko Bluetooth-a i Wi-Fi i olakšava povezivanje i deljenje sa pametnim telefonom i drugim uređajima. Ugrađeni Bluetooth koristi protokol stalno aktivnog polja male energije za automatsko povezivanje sa kompatibilnim uređajima preko aplikacije Canon Camera Connect. Pregledajte, delite i snimajte fotografije preko daljinskog prikaza uživo jednim dodirom.

Transfer i rezervne kopije u pokretu

EOS R može da automatski šalje fotografije na uparen telefon, tablet ili računar preko aplikacije Canon Camera Connect. Samo treba da uključite Wi-Fi vezu na mobilnom uređaju ili Wi-Fi link ka računaru. To je korisna funkcija za sve koje žele da odmah naprave rezervnu kopiju svojih dela, kao što su fotoreporteri koji fotografišu osetljive situacije.

Dodavanje GPS podataka

Onima koji fotografišu pejzaže i putovanja dopašće se EOS R funkcija GPS preko mobilnog uređaja. Kad fotografišete dok ste povezani sa kompatibilnim pametnim uređajem preko Bluetooth-a, EOS R može da preuzme GPS podatke i automatski ih doda fotografijama preko aplikacije Canon Camera Connect. To olakšava identifikaciju lokacija i daje korisnu funkciju izmene kad se vratite kući.

Možda će vam se svideti i
Related tell your stories

EOS R

Pripovedajte u obliku 4K video zapisa i ispunite ekran detaljima

Related article brent

EOS R

Postavlja nove standarde na polju kreativnosti

See capture more

EOS R

Uočite i zabeležite više, uz senzor zasnovan na preciznosti

Adding GPS data

Upravljajte fotoaparatom na daljinu

Još jedna funkcija aplikacije Canon Camera Connect koja povećava prilagodljivost pri fotografisanju je mogućnost daljinskog upravljanja EOS R-om. Ona omogućava fotografisanje u prilikama kad je teško fizički baratati fotoaparatom ili ako bi subjekt mogao da se uplaši, npr. pri fotografisanju i snimanju divljih životinja.

Deljenje veze preko Wi-Fi ili USB-a

Ako radite u studiju s timom, EOS R može da deli vezu sa PC ili Mac računarom preko Wi-Fi ili USB 3.1 tako da odmah možete da vidite i pregledate slike i vršite potrebna podešavanja.

Možda će vas takođe interesovati