hero

EOS R

Postavljanje novih standarda na polju kreativnosti uz EOS R

Inovativan i pun vrhunskih funkcija, EOS R ima veoma brz automatski fokus od samo 0,05 sekundi1. Bilo da fotografišete portrete, pejzaže, venčanja, putovanja, snimate video ili se bavite uličnom fotografijom, napredne tehnologije koje koristi EOS R omogućavaju da obogatite svoje priče fotografijama koje nikad ranije nisu bile moguće.

Komunikacija velike brzine

Inženjeri kompanije Canon su preradili sistem za montažu EF objektiva specijalno za sistem EOS R uz jedinstveni spoj sa 12 pinova. Ta inovacija je suštinski poboljšala komunikaciju između fotoaparata i objektiva, tako da su brži na EOS R-u nego što je pre bilo moguće.

RF sistem za montažu objektiva je veoma širok i ima malu dubinu od nosača do senzora. Dizajn omogućava objektivima da budu bližu senzoru, što je omogućilo pravljenje brže, svetlije i kvalitetnije optike sa performansama bez premca.

High speed communication

Brzo i kao žilet oštro fokusiranje

EOS R može da se pohvali Dual Pixel CMOS AF senzorom punog formata od 30,3 megapiksela koji fokusira bez kompromisa zahvaljujući naprednom sistemu za faznu detekciju koji omogućava korisniku da izabere jednu od 5655 tačaka za automatsko fokusiranje2. Sistem koristi najveći procenat piksela senzora (80% horizontalnih i 100% vertikalnih piksela) što daje munjevit automatski fokus pri fotografisanju i glatko praćenje kad snimate video.

Fast pin sharp focusing

Zaista tih fotoaparat

U slučajevima gde vam treba potpuna diskrecija pri fotografisanju, klik okidača fotoaparata može da uznemiri subjekt i upropasti sjajnu priliku. Ovo važi i za neformalne fotografije sa venčanja i za slikanje divljih životinja izbliza.

EOS R je prvi Canon fotoaparat sa potpuno tihim režimom fotografisanja, za pravljenje fotografisanja bez uznemiravanja subjekta. U kombinaciji sa ekranom sa promenljivim uglom, tiho fotografisanje omogućava pravljenje potpuno spontanih fotografija.

Sjajne fotografije pravo sa fotoaparata

Brojne impresivne funkcije koje EOS R nudi omogućene su korišćenjem snažnog DIGIC 8 procesora. Ključne prednosti su bolja komunikacija između fotoaparata i objektiva, što daje brže automatsko fokusiranje i najbolje neobrađivane fotografije do sad.

Izuzetno velika snaga i brzina obrade znače da poboljšana tehnologija Digital Lens Optimizer na EOS R-u uvek radi, ne utičući na performanse fotoaparata. Garantuje optimalni kvalitet fotografija, bez aberacija.

Možda će vam se svideti i
See capture more

EOS R

Uočite i zabeležite više, uz senzor zasnovan na preciznosti

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Uživajte u EOS svetu uz asortiman specijalne dodatne opreme

Canon related article perfect blend

EOS R

Savršen spoj intuitivnosti i odičnog dizajna

Direct from camera
Direct from camera

Snimanje filmova na profesionalnom nivou

EOS R ima isti nivo funkcija snimanja 4K videa kao EOS 5D Mark IV, i napredna poboljšanja kao što su uklanjanje šuma, da bi se poboljšale performanse na visokim ISO vrednosti.

Kombinacija EOS R-ovog CMOS senzora i DIGIC 8 procesora znači da možete da snimate detaljan 4K video punih boja sa 10-bitnim HDMI izlazom. Video izlaz profesionalnog nivoa daje vam pune mogućnosti za obradu i snimanje sa ubrzanim tokom vremena u 4K, kao i vađenje fotografija iz kadrova 4K filma. EOS R ima i utičnicu za mikrofon i ulaz za mini mikrofon.1 Od 5. Septembra 2018., mereno na osnovu smernica usaglašenih sa CIPA i internim sistemom merenja sa RF 24-105mm f/4L IS USM objektivom podešenim na 24 mm i automatskim fokusom u režimu AF za jedan snimak.
2 Na malom prostoru AF režim u 1 tački

Možda će vas takođe interesovati

  • Canon
  • Fotoaparati
  • EOS R
  • ...
  • Stabilizacija slike, fotografisanje po slabom svetlu i diskretno fotografisanje – EOS R