Canon see capture more hero

EOS R

Uočite i zabeležite više, uz senzor zasnovan na preciznosti

Malo i elegantno EOS R telo i tehničke inovacije unutar njega omogućuju pravljenje fotografija i video snimaka izuzetnog kvaliteta. Vrhunske ugrađene Canon funkcije kao što su Dual Pixel CMOS AF, DP RAW, DIGIC 8 procesor i Canon Log omogućuju da ostvarite svoju celu kreativnu viziju.

Kvalitet bez premca

EOS R koristi CMOS senzor od 30,3 megapiksela Canon proizvodnje. Senzor obezbeđuje dobre performanse i na visokoj ISO osetljivosti i na velikoj rezoluciji, u kombinaciji sa širokim dinamičkim opsegom. Daje fotografije visoke rezolucije i neprevaziđenog kvaliteta i dubine i može da snima bogate detalje sa malom količinom šuma do neverovatnih ISO 40.000.

EOS R koristi i funkciju Dual Pixel RAW, prvi put upotrebljenu u EOS 5D Mark IV. Uz softver Canon Digital Photo Professional, omogućava da precizno podesite oštrinu i promenite tačku gledanja ili bokeh prednjeg plana za bolji rezultat u postprodukciji.

Canon unrivalled quality sensor

Možda će vam se svideti i
Related article enjoy the world EOS

EOS R

Uživajte u EOS svetu uz asortiman specijalne dodatne opreme

Canon related article perfect blend

EOS R

Savršen spoj intuitivnosti i odičnog dizajna

Related connect upload

EOS R

Povežite se, otpremajte i delite svuda

Canon unrivalled quality sensor

Brzo uzastopno snimanje

Za fotoreportere i fotografe koji se bave venčanjima i putovanjima a žele da uhvate spontane i brze radnje, EOS R ima munjevito uzastopno snimanje od 8 kadrova u sekundi. Fotoaparat koristi iskustvo kompanije Canon u tehnologiji brzog očitavanja i DIGIC 8 procesor da ostvari ravnotežu između velikog broja piksela i agilnosti pri fotografisanju. EOS R ima veliku međumemoriju i velike brzine upisa na USH-II SD karticu, pa ne morate da čekate da fotoaparat „dođe do daha“.

Fast continuous shooting

Pravite nezaboravne filmske scene

Filmadžije koje se bave ozbiljnom produkcijom će uživati u korišćenju najnaprednijeg video proizvoda kompanije Canon izvan linije Cinema EOS. EOS R nudi UHD 4K 10-bitni video izlaz preko HDMI, za detaljan, nekomprimovan snimak. Možete da koristite funkciju Canon Log za veći dinamički opseg, za maksimalnu prilagodljivost pri izmenama i gradiranju u postprodukciji.

Možda će vas takođe interesovati