NADOGRADNJA FIRMVERA

Najnoviji firmver za PowerShot G7 X Mark III

Saznajte kako najnoviji firmver dodaje nove funkcije za video materijal i brojna poboljšanja za kreiranje video zapisa i vlogova.
PREUZMITE FIRMVER

Novi video režim i poboljšanja upotrebljivosti

Nakon korisnih povratnih informacija od naših posvećenih klijenata koji već koriste PowerShot G7 X Mark III za snimanje video sadržaja za društvene mreže, sada je dostupan novi režim za snimanje video blogova putem ažuriranja firmvera.


Režim snimanja video bloga je potpuno automatska video postavka za snimanje video zapisa na fotoaparat. Držite G7 X Mark III u ispruženoj ruci i on će prirodno i glatko reagovati na vaše pokrete kako biste jasno ispričali priču i sa pravim naglaskom na vas i vaše okruženje.


Funkcija Face AF u ovom režimu brzo i precizno fokusira vaše lice, a kada se perspektiva u kadru promeni, automatski fokus se brzo i precizno prilagođava. Podešavanja ekspozicije su takođe brza, glatka i prirodna. Ovo će biti naročito korisno putnim vlogerima kada govore u fotoaparat, pa kadriraju okružujući pejzaž. Oštrina i ekspozicija vašeg lica i okruženja brzo se prilagođavaju radi zadržavanja oštrine i prirodnih živih boja.

Zebra prikaz

Korisna funkcija koja se obično nalazi na profesionalnim video kamerama, zebra prikaz predstavlja grafički preklop koji pokazuje varijacije ekspozicije. To se obično koristi za upozoravanje na moguće preeskponiranje u sceni, kako biste mogli da obavite podešavanja da biste održali materijal odličnog kvaliteta.

Marker razmere videa

Da biste lakše kadrirali video zapise za različite društvene mreže, uključite marker razmere videa i videćete broj kadrova koji odgovaraju 16:9, 5:4 ili čak 2,39:1.

Poboljšani indikator snimanja

Pored crvene tačke i indikatora „rec“, sada možete da izaberete poboljšani indikator snimanja kada snimate video zapise pomoću fotoaparata PowerShot G7 X Mark III. Na ekranu će se pojaviti jasno vidljivi crveni okvir koji će vam pomoći prilikom snimanja. Naravno, taj crveni okvir se ne prikazuje na finalnom materijalu.

Prikaz nivoa u režimu praćenja lica

Sada je moguće uključiti elektronski prikaz nivoa na ekranu dok snimate sa uključenim praćenjem lica, kako biste dobili više informacija prilikom snimanja.

Ova ispravka firmvera je sada dostupna.

Pored izvanrednog kvaliteta slike i moćnog stabilizatora slike koji su dostupni na modelu PowerShot G7 X Mark III, iskoristite prednost sjajnih novih funkcija za video zapise zahvaljujući ovom ažuriranju firmvera.

NISAM MOGLA DA VERUJEM KOLIKA JE RAZLIKA U KVALITETU KADA SAM PODESILA FOTOAPARAT ZA MOJE ONLAJN ČASOVE

Srodni članci

 • FOTOGRAFISANJE HRANE

  Recept za uspeh: predstavljamo Canon EOS M50 Mark II

  Samouki pekar i zvezda društvenih medija Mat Adlard isprobava EOS M50 Mark II.

 • VLOGOVANJE

  Kako da postanete vloger

  Krenite u avanturu i napravite kvalitetne vlogove koristeći naše savete za vlogovanje za početnike.

 • KREATIVNO ŠTAMPANJE

  Odštampajte instant tablu sa slikama

  Prenesite kreativne projekte na novi nivo i otkrijte kako da napravite tablu sa slikama.

 • VLOGOVANJE

  Kreativno vlogovanje uz PowerShot G7 X Mark III

  YouTube zvezda MikeVisuals otkriva kako kreira primamljive vlogove pomoću kompaktnog fotoaparata Canon PowerShot G7 X Mark III i deli najbolje savete za vlogovanje.