Muškarac u roze dukserici drži Canon fotoaparat okrenut prema svom licu. Blic baca narandžasto svetlo.

MI SMO CANON

Već više od 80 godina pružamo ljudima sredstvo da zabeleže i sačuvaju ono što vide. Kao najbolja kompanija na svetu na polju obrade slike, živimo i radimo zajedno radi opšteg dobra.

Malo o nama

Ima nas preko 182.000 širom brojnih zemalja i svi radimo zajedno kako bismo bili vodeći svetski dobavljač inovativnih rešenja na polju obrade slike i informacione tehnologije.

Naša vizija

Canon obogaćuje živote i preduzeća na neverovatne nove načine. Možete da imate ulogu u oblikovanju budućnosti kompanije koja je vizionarska, inovativna i odvažna.

 • Istraživanje izuzetnog

  Neprestano istražujemo nove načine za unapređivanje i širenje poslovanja zato što klijenti od nas očekuju izvanredne stvari. Naša vizija nas inspiriše da unapređujemo način na koji poslujemo kako bismo zajedno postigli sjajne stvari.

 • Kyosei

  Vođeni Kyosei kulturom i vrednostima, naša vizija usredsređena je na poboljšavanje naših proizvoda i unapređivanje načina na koji predstavljamo inovacije. Kao deo našeg stalnog stremljenja ka izvanrednom, radimo na maksimalnom uvećavanju rasta na tržištima u razvoju i širimo poslovanje na nove oblasti – što nam otvara čitav dijapazon prilika.

 • Usredsređenost na inovaciju

  Kao vodeći svetski brend na polju obrade slike, posvećeni smo promovisanju naprednih tehnologija i slavljenju inovacija. Zbog toga smo rangirani kao jedna od najboljih kompanija po pitanju generisanja patenata, a ta strast ka inovacijama i poboljšavanju nastaviće da nam pomaže da budemo uspešni.

Canon u brojevima

Canon u brojevima

Osnovana je 1937.

Kao Precision Optical Industry, Co. LtdPreko 182.000

Zaposlenih u kompaniji Canon širom sveta.256

Podružnica i povezanih kompanija.1990.

Kompanija Canon je pokrenula prvi program na svetu za recikliranje kartridža sa tonerom.Top 3

Tokom proteklih 30 godina jedna smo od 3 kompanije sa najviše patenata.Preko 30.000 dana

Pružamo preko 30.000 dana obuke i razvoja godišnje.

 

Naše vrednosti

 • Šta cenimo

  Mi čvrsto verujemo u poštovanje, podršku i saradnju kao prave pokretače našeg uspeha, podstičući sve u Canonu da vide svet onako kako ga vide drugi i budu spremni da ga izazovu i transformišu na bolje.

 • Naša filozofija Kyosei

  Naša korporativna filozofija Kyosei predstavlja japanski koncept koji označava zajednički život i rad za opšte dobro. Oživljava našu posvećenost održivosti, način na koji zajednički radimo i našu želju da stvorimo okruženje u kojem svi mogu da uživaju i napreduju.

 • Stvaranje izvanrednog

  Naša tržišna snaga daje nam motivaciju i hrabrost da zamislimo, istražimo, inoviramo i preuzmemo inspirisane rizike. Kao takvi, strastveno se povezujemo preko zemalja i disciplina kako bismo delili znanje i stvarali izvanredno.

Inkluzivni zaposleni

DE&I

Radimo na stvaranju inkluzivnog radnog okruženja i razvijanju različitog društva u pravednijem svetu.

Naše kancelarije

Canon Europe je strateško sedište za region EMEA, nudimo vam raznovrsne izuzetne prilike širom regiona.

Naše kancelarije

Zanima vas karijera u kompaniji Canon?

Dođite i pogledajte gde se uklapate i šta vas inspiriše na sledeći korak u karijeri.

Možda će vas takođe interesovati

Budite inspirisani, nastavite svoje putovanje sa kompanijom Canon.