EOS-1D X

EOS-1D X spaja brzinu i kvalitet slike u fotoaparatu sledeće generacije za profesionalce. Senzor punog kadra od 18 megapiksela sa dva "DIGIC 5+" procesora postavlja standarde, a snimanje brzinom do 12 kadrova u sekundi podiže te standarde na novi nivo.

EOS-1D X

Prednosti

  • CMOS senzor punog kadra od 18,1 megapiksela
  • Do 12 kadrova u sekundi, odnosno 14 kadrova u sekundi u režimu High Speed
  • 100-51200 ISO, do H:204800
  • Sistem automatskog fokusiranja u 61 tački
  • RGB AE sistem za merenje od 100.000 piksela
  • Full HD 1080p EOS video zapisi
  • Dva "DIGIC 5+" procesora
  • Clear View II LCD ekran sa 1.040.000 tačaka, veličine 8,11 cm (3,2")
  • Ethernet priključak

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EOS-1D X

CMOS senzor punog kadra od 18,1 megapiksela


CMOS senzor punog kadra od 18,1 megapiksela kompanije Canon daje izvanredne performanse, za fotografije visoke rezolucije sa izuzetno niskim nivoom šuma čak i pri najslabijem osvetljenju. Senzor punog kadra daje optimalne rezultate prilikom korišćenja sa širokougaonim objektivima i veću kontrolu nad dubinom polja. Rezolucija slika premašuje kvalitet koji zahtevaju vodeće fotografske agencije - što ih čini savršenim za štampanje u velikom formatu do A2, čak i nakon isecanja.

Izuzetno velika brzina snimanja


Zabeležite svaku sekundu radnje pomoću funkcije uzastopnog snimanja brzinom do 12 kadrova u sekundi, odnosno do neverovatnih 14 kadrova u sekundi u režimu Super High Speed Shooting koji omogućava uzastopno snimanje do 180 velikih JPEG slika (38 u RAW formatu).

Ogroman opseg ISO vrednosti


Izuzetno širok opseg ISO vrednosti od 100 do 51200 - proširiv do neverovatnih ISO 204800 - znači da nema razloga da prekidate snimanje, od najsvetlijeg okruženja do gotovo potpune tame.

Sistem automatskog fokusiranja u 61 tački


Sistem automatskog fokusiranja velike preciznosti u 61 tački sa 41 senzorom visoke osetljivosti omogućava brzo i precizno fokusiranje subjekata koji se brzo kreću - bez obzira na uslove osvetljenja. Tu je i 5 centralnih dvostrukih krstastih AF tačaka za dodatnu preciznost.

Dosledno i precizno merenje


RGB AE sistem za merenje od 100.000 piksela sa namenskim DIGIC 4 procesorom meri ne samo osvetljenost, već i boju, kako bi se postigla visoka preciznost ekspozicije za prirodne rezultate čak i pri složenim konfiguracijama osvetljenja.

Full HD EOS video zapisi


Snimajte Full HD (1080p) video zapise na DSLR fotoaparatu sa širokim spektrom komandi koje može podešavati korisnik, uključujući ekspoziciju, brzinu snimanja, zvuk i komprimovanje. HDMI izlaz omogućava reprodukciju materijala i slika u visokoj rezoluciji.

Dva "DIGIC 5+" procesora


Dva "DIGIC 5+" procesora kompanije Canon najnovije generacije omogućavaju najbržu i najnapredniju obradu slike do sada, za najbolji kvalitet slika u klasi. Opremljen je sa 4 A/D konvertora koji omogućavaju 14-bitnu obradu slike za glatke prelaze između nijansi i prirodne boje, kao naprednu tehnologiju za uklanjanje šuma pri većim ISO vrednostima.

Veliki LCD ekran sa zaštitom od refleksije


Clear View II LCD ekran visoke rezolucije od 1.040.000 tačaka veličine 3,2" omogućava lako i precizno pregledanje slika i video zapisa. Izuzetno otporan sloj protiv refleksije od ojačanog stakla sprečava odbijanje svetlosti čak i po najjačem sunčevom svetlu.

Ethernet priključak


Ugrađeni Ethernet priključak omogućava brz i lak prenos slika direktno na računar ili preko mreže klijentima sa događaja uživo.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EOS-1D X, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

18.1 megapixel CMOS

CMOS senzor od 18,1 megapiksela

Large sensor for maximum control over depth of field

Veliki senzor za maksimalnu kontrolu nad dubinom polja

High speed shooting

Velika brzina snimanja

Great low light shots

Odlični snimci pri slabom osvetljenju

Sharp images in all conditions

Oštre slike u svim uslovima

Stunning 1080p movies

Zapanjujući 1080p video zapisi

Powerful DIGIC processing

Snažni DIGIC procesor

Create instant back up of images

Kreiranje trenutnih rezervnih kopija slika

Large bright screen for clear viewing

Veliki svetli ekran za jasan prikaz

Keeping your sensor clean of dirt

Održavanje senzora bez prljavštine

Creativly combine images

Kombinujte više slika u jednu

Widest selection of Lenses

Najširi izbor objektiva

CPN.jpeg

Profesionalna mreža kompanije Canon

Inspiracija, obrazovanje, informacije o proizvodima i novosti pružaju potpune informacije za Canon profesionalne fotografe i videografe, kao i napredne entuzijaste, širom sveta.