EOS R1

Fotoaparati bez ogledala

Canon EOS R1

Najavljujemo razvoj modela EOS R1: vrhunskog EOS fotoaparata bez ogledala koji će vam omogućiti da steknete prednost.

Ahead of the game

Razvijamo EOS R1 da bismo ispunili izuzetno visoke zahteve i potrebe profesionalaca. EOS R1 će imati novorazvijeni procesor slike DIGIC Accelerator paralelno sa procesorom DIGIC X i novim senzorom – kombinacija koja će omogućiti brzu obradu podataka, za napredno AF praćenje i poboljšan kvalitet slike.

EOS R1

Pozor…

Sa zadovoljstvom najavljujemo razvoj fotoaparata punog formata bez ogledala EOS R1. Ovaj vrhunski fotoaparat će koristiti novorazvijeni procesor slike DIGIC Accelerator paralelno sa postojećim procesorom DIGIC X i novim senzorom, za brzu obradu velikih količina podataka, što donosi nova dostignuća za profesionalce.

Priprema…

EOS R1 će neprekidno pratiti subjekte u sportskim scenarijima, čak i ako trenutno nisu vidljivi – na primer, kada se subjekti mimoilaze u timskim sportovima. Novorazvijena funkcija Action Priority automatski će detektovati glavni subjekat koji obavlja određenu radnju (kao što je šutiranje lopte) i trenutno će pomeriti AF okvir, što fotografima omogućava da zabeleže ključne trenutke.
Kombinacija novog sistema za obradu slike i tehnologija dubinskog učenja doprineće poboljšanom kvalitetu slike.

EOS R1

Sad!

EOS R1 ćemo predstaviti ove godine.
Prvi saznajte o ovom uzbudljivom novom proizvodu, kao i za najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.