Canon EOS C300

EOS C300

Revolucionarna profesionalna filmska kamera EOS C300 objedinjuje dokazanu video tehnologiju kompanije Canon i tradiciju na polju objektiva sa EOS kreativnošću. Izmenjivi EF objektivi pružaju neprevaziđenu slobodu koja vam omogućava da ispričate svaku priču.

Prednosti

  • Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela; Full HD
  • Izmenjivi objektivi (EF sistem za montažu)
  • Dual pixel CMOS AF za precizno i pouzdano fokusiranje*
  • Kompaktna, modularna i lagana
  • Snimanje MPEG-2 MXF materijala (50 Mb/s) na CF karticu
  • Visoka osetljivost, nizak nivo šuma
  • Canon Log Gamma
  • 24p za filmsku produkciju
  • Wi-Fi daljinski upravljač
  • Neprimetna integracija u radni proces

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon EOS C300

Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela; Full HD


Super 35 mm CMOS senzor od 8,3 megapiksela, koji je kompanija Canon namenski osmislila i proizvela za snimanje video zapisa, pruža 3-kanalnu RGB obradu za Full HD snimanje. Tehnologija senzora kompanije Canon daje vrhunske slike visoke rezolucije, uz visoku osetljivost, nizak nivo šuma, smanjene efekte izobličenja prilikom snimanja brzih pokreta i malu potrošnju energije, kao i tipične prednosti velikog senzora poput prelepe male dubine polja.

Izmenjivi objektivi (EF sistem za montažu)


EF sistem za montažu objektiva na modelu EOS C300 donosi optičku tradiciju EF sistema izmenjivih objektiva kompanije Canon na namensku alatku za video produkciju - čime se kreativne opcije proširuju zahvaljujući ogromnom asortimanu pristupačnih i jedinstvenih objektiva. 3 ugrađena elektronska ND filtera povećavaju fleksibilnost snimanja.

Kompaktna, modularna i lagana


EOS C300 je ultrakompaktan, uz osnovni komplet za snimanje težine samo 1.669 g (bez objektiva). Uklonjivi rukohvat, drška i kontrolna tabla sa mogućnošću podešavanja nagiba obezbeđuju maksimalnu lakoću rukovanja, a robusno kućište otporno na prskanje sadrži komponente od legure magnezijuma koje daju čvrstinu i izdržljivost.

Snimanje MPEG-2 MXF materijala (50 Mb/s) na CF karticu


Snimanje MPEG-2 MXF datoteka (50 Mb/s) (4:2:2) koje odmah mogu da se emituju na CF memorijske kartice - dostupne su opcije automatske promene memorije i simultanog snimanja. U izlaze usklađene sa standardom u industriji spada HD-SDI, a tu su i Timecode, Genlock i Synch priključci za snimanje sa više kamera.

Visoka osetljivost, nizak nivo šuma


EOS C300 pruža poboljšanu osetljivost: slike sa niskim nivoom šuma moguće je snimati do vrednosti ISO 80.000, što omogućava korišćenje u skoro svim uslovima.

Canon Log Gamma


U širok opseg funkcija za prilagođavanje slike spada ugrađena funkcija Canon Log Gamma koja daje neutralan kvalitet slike sa širokim dinamičkim opsegom (800%), za maksimalnu slobodu tokom postprodukcije. Podešavajte više od 90 promenljivih vrednosti u vezi sa slikom i čuvajte ih u kameri ili na SD karticu.

24p za filmsku produkciju


Standardno su dostupni režimi PAL, NTSC i 24,00p, koji pružaju brzine snimanja od 23,98p do 59,94i. Podešavajte usporeno i ubrzano prikazivanje u koracima od jednog kadra u sekundi kako biste postigli kreativnu fleksibilnost.

Wi-Fi daljinski upravljač


Bežično upravljajte postavkama kamere poput ISO osetljivosti, fokusa, otvora blende i ND filtera preko prenosnog računara, tablet računara ili pametnog telefona i jednostavnog korisničkog interfejsa zasnovanog na pregledaču. (Potreban je opcioni bežični adapter.)

Neprimetna integracija u radni proces


Radi postizanja neprimetne integracije sa postojećim radnim procesima, video zapisi sa modela EOS C300 kompatibilni su sa najčešće korišćenim profesionalnim NLE softverskim paketima.

Dual Pixel CMOS AF putem servisnog ažuriranja


EOS C300 možete da ažurirate i da joj dodate jedinstveni Dual Pixel CMOS AF kompanije Canon koji pruža neverovatnu lakoću korišćenja i kreativnu kontrolu nad fokusiranjem. Lako možete uzastopno da pratite subjekte u sredini kadra, uz održavanje oštrog fokusa na njima. Funkcija zaključavanja automatskog fokusa pruža dodatnu kontrolu. Fokusiranje za jedan snimak, sa povećanom preciznošću i brzinom, podjednako olakšava fokusiranje subjekata koji nisu na sredini kadra.


*Zahteva servisno ažuriranje uz nadoknadu koje je moguće obaviti u servisnom centru kompanije Canon.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon EOS C300, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Inspiracija, obrazovanje, informacije o proizvodima i novosti pružaju potpune informacije za Canon profesionalne fotografe i videografe, kao i napredne entuzijaste, širom sveta.

Posetite profesionalnu mrežu kompanije Canon

CPN.jpeg

Važno ažuriranje