Canon i-SENSYS LBP6020

i-SENSYS LBP6020

Pristupačan monohromatski laserski štampač koji štedi prostor i savršen je za ličnu upotrebu. Ovaj uređaj koji štedi energiju i pruža kvalitetnu štampu bez muke jednostavan je za korišćenje i izuzetno tih.

Prednosti

  • Dizajn koji štedi prostor
  • 18 stranica u minuti, vreme do prvog otiska 7,8 sekundi
  • Ušteda energije
  • Tih rad
  • Višenamenski kartridž za rad bez održavanja

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP6020

Kompaktan, štedi prostor


Ovaj kompaktni i pristupačni monohromatski laserski štampač dizajniran da se lako uklopi na sto i savršen je za ličnu upotrebu. Njegov elegantni dizajn koji štedi prostor sadrži poklopac ležišta za papir koji je moguće uvući, a dimenzije su mu samo 359 x 249 x 198 mm (Š x D x V)

Produktivne performanse


Iskoristite brzine profesionalnog laserskog štampanja od 18 stranica u minuti. Tehnologija za brzo štampanje prvog otiska (Quick First-Print) kompanije Canon omogućava brz povratak iz režima mirovanja, a zahvaljujući štampanju prve stranice za samo 7,8 sekundi, možete brzo da se vratite onome što je bitno, bez čekanja na otiske.

Izuzetan kvalitet laserske štampe


Pružite najoštriji, najčitljiviji tekst i najdetaljniju grafiku zahvaljujući maksimalnoj rezoluciji štampanja od 2.400 x 600 tpi sa automatskim poboljšavanjem slike. Naš MS (magnetni sferični) toner specijalno je napravljen tako da daje optimalne rezultate od otiska do otiska.

Efikasan i tih


Ovaj štedljivi štampač troši samo 0,8 vati u režimu mirovanja. Isključivanje štampača je olakšano zahvaljujući praktičnom prekidaču za napajanje sa prednje strane, čime dodatno štedite novac. Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu kompanije Canon, štampač i-SENSYS LBP6020 je nečujan u stanju pripravnosti i izuzetno tih tokom rada - tako da možete da se koncentrišete na rad bez ometanja.

Višenamenski kartridž


Višenamenski kartridž koji može da se reciklira obezbeđuje rad bez održavanja i neprekidno štampanje visokog kvaliteta. Zamenite kompaktni kartridž za nekoliko sekundi (sadrži toner, doboš i jedinice za čišćenje) originalnim kartridžom za laserske štampače kompanije Canon i štampač će biti kao nov.

Nagrade

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS LBP6020, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

High print quality

Visok kvalitet štampanja

Canon Advanced Printing Technology

Canon Advanced Printing Technology

USB connection

USB veza