Canon i-SENSYS LBP712Cx

i-SENSYS LBP712Cx

Zahvaljujući brzom laserskom štampanju u boji visokog kvaliteta i fleksibilnim opcijama za konfigurisanje radi povećavanja kapaciteta papira, ovaj kompaktni štampač vam omogućava da dodatno povećate produktivnost u kancelariji.

Prednosti

  • Brzo štampanje u boji pri 38 stranica u minuti (A4) i 59 stranica u minuti (A5 - položeno)*
  • Povećana produktivnost zahvaljujući mogućnosti povećavanja kapaciteta papira do 2.300 stranica pomoću opcionih kaseta za papir i opcija za konfigurisanje
  • Pogodan je za razna okruženja zahvaljujući malim dimenzijama
  • Štampajte sa pametnih telefona i tableta uz podršku za štampanje sa mobilnih uređaja
  • Efikasan je za upotrebu zahvaljujući originalnim kartridžima kompanije Canon velikog kapaciteta
  • Novi S Toner visokih performansi za brže, energetski efikasno štampanje
  • Automatsko uklanjanje zaptivke tonera za lakšu instalaciju kartridža
  • Štampačem lako može da se upravlja preko mreže
  • Opciono bezbedno štampanje i skladištenje
  • Lako dvostrano štampanje radi uštede novca i smanjivanja količine otpada

Detaljne karakteristike

Detaljnije pogledajte Canon i-SENSYS LBP712Cx

Brzo i fleksibilno štampanje


Uz štampanje u punoj boji brzinom od 38 stranica u minuti, LBP712Cx je idealan za radna okruženja sa velikim obimom posla, koja zahtevaju pouzdan i svestran štampač. Mogućnost korišćenja do 4 kasete za uvlačenje papira velikog kapaciteta čini ga savršenim za moderno, povezano radno okruženje.

Veliki kapacitet uz male dimenzije


Da biste bili produktivni, potreban vam je štampač velikog kapaciteta, pa stoga LBP712Cx ima veliki standardni kapacitet za papir od 650 stranica, uz mogućnost proširivanja do 2.300 stranica. U pitanju je kompaktni i sposobni kancelarijski pomoćnik čiji veliki kapacitet dolazi uz male dimenzije. Koji god da je zadatak za štampu, LBP712Cx je napravljen za svestranost. Od A5 do dvostranih A4 dokumenata, spreman je za rad za nekoliko sekundi.

Radite u pokretu


Zahvaljujući tome što LBP712Cx ima podršku za Apple AirPrint (iOS) i Mopria (Android), lako možete da štampate sa svakog kompatibilnog uređaja. Takođe možete da iskoristite prednost naprednijih funkciju pomoću aplikacije Canon PRINT Business. Za one koji koriste Google na radnom mestu, LBP712Cx dolazi sa podrškom za Google Cloud Print radi veoma jednostavne integracije.

Kartridži sa tonerom većeg kapaciteta


Kompanija Canon je redizajnirala kartridže sa tonerom kako bi bili bolji nego ikada pre. Zaptivka za toner unutar kartridža sada se automatski uklanja prilikom postavljanja kartridža, čime se smanjuje količina otpada i skraćuje vreme instalacije. Uz iste kompaktne dimenzije, novi originalni kartridži sa tonerom kompanije Canon sada imaju veći kapacitet, pa možete da budete još produktivniji.

Izvanredni kvalitet slike kompanije Canon


Bez obzira na to da li štampate prezentacije za važne sastanke ili brošure koje ćete deliti sa klijentima, LBP712Cx daje superiornu grafiku, slike i tekst u boji u obliku otisaka laserskog kvaliteta koji ostavljaju upečatljiviji utisak na čitaoca. Renomirana ekspertiza kompanije Canon na polju slike garantuje da preduzeća svih veličina mogu da prave dokumente profesionalnog izgleda sa finim linijama, oštrim tekstom i visokom rezolucijom - stvara se pozitivan utisak kakvom teže moderna preduzeća.

Inteligentne mogućnosti umrežavanja


LBP712Cx predstavlja izvanredno svestran dodatak vašem sistemu štampača. Podrška za jezike štampača PCL5e/6 i Adobe Postscript, omogućavaju laku integraciju u mrežna okruženja sa administracijom. LBP712Cx je podjednako pogodan za okruženja sa uslugama upravljanja štampanjem i kompatibilan je sa sistemom za udaljeno upravljanje uslugama e-Maintenance kompanije Canon. LBP712Cx takođe omogućava integraciju sa uniFLOW platformom kompanije Canon za upravljanje otiscima, čime dobijate efikasnost i bezbednost softvera My Print Anywhere, kao i dodatne prednosti računovodstva i povraćaja troškova.

Specifikacije proizvoda

Saznajte više o Canon i-SENSYS LBP712Cx, njegovim karakteristikama i mogućnostima.

Automatic double sided printing

Automatsko dvostrano štampanje

+3 Optional Paper Cassette

+3 opcione kasete za papir

PCL Printing

PCL štampanje

PostScript Printing

PostScript štampanje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tablete i smartfone

Brošura

* Iz standardne kasete

Slike proizvoda predstavljaju samo ilustracije. Neke funkcije su opcione. Pogledajte specifikacije proizvoda ili se obratite predstavniku prodaje kompanije Canon za dodatne informacije.